Не знам как може треньор като Фъргюсън може да допусне такава грешка да се хвърли в глуха атака, а още повече след като знае бързината в атака на Барса. 1 удар и гол, а след тоя гол

И все пак, браво, Барса.
Миньор разбира се.Колкото и да ми се ще, все още не съм имал шанс да посетя Анфийлд.lqlqlq написа:Кой, на Миньор или на Ливърпул
Ей това изречение го чух точно след изтеглянето на жребия по бнтelit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар.Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове.
Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
Абе ние и срещу Кипър излязахмe за победа ама..elit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар.Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове.
Иначе ние да си гледаме навсякъде да излизаме за победа , дори и на Уембли ,та ще видим какво ще стане...
Хаха ти на тва ако му викаш излизане за победа... иначе оня боклук мъри не знам с какъв акъл каза, че отбора не се е класира на световното защото не е имал време и не бил обещавал за това...бахти и дебила, това е националният отбор на България, нима вече трябва някой да обещае нещо, за да имаме основания да го псуваме и да не сме доволни от него? При положение, че отбора игра ужасно при него, не знам с каква гордост го казва това! А сега бавно но славно вървим към 8 години без участие на никакъв турнир...DoMiNaToR написа:Абе ние и срещу Кипър излязахмe за победа ама..elit_sofia написа:Абе не си прави сметки без кръчмар.Тези отбори вече не са тъй наречените "аутсайдери" , защото футбола се разви до толкова , че вече такива отбори няма , което е добре , така се получават доста интересни мачове.