Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
__SaNd1__

Re: Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer

Мнение от __SaNd1__ »

AntrAcsA написа:
__SaNd1__ написа:Тази година тази тема едва ли ще е необходима официална информация от полския сайт http://www.fifapolonia.pl -> ФИФА 10 за ПС изобщо няма да се появи нито Next - Gen, нито Current Gen - Играта излиза на 2 октомври с подобрена графика и геймплеи(доколко подобрен това който има конзола ще предцени) - Играта излиза за следните конзоли:XboX360, Play Station 3,Wii i Play Station 2!
Да но играта за РС се предлага за пре ордер от ЕА и то струва доста пари .
В какъв смисъл за пре ордер от ЕА за ПС би ли пояснил малко ?
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

__SaNd1__ написа:В какъв смисъл за пре ордер от ЕА за ПС би ли пояснил малко ?
В смисъл, че можеш да си я поръчаш преди да е излязла и като излезе да ти я доставят. Виж тук.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

AntrAcsA написа:Изображение
Асене това новите версийте за ПС ли ще бъдат особено за ФИФА на горния шот ме съмнява да е за ПС ... Ако е значи ще имаме 2 хубави игри най - сетне ...
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ПЕСа си е за РС а ФИФА та е за некст ген конзолите !!
napster

Мнение от napster »

FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

napster написа:FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
И каква е тази "битка" ?За РС съм г/д склонен да приема че ПЕС е по-добрата игра,но за пс3 и хбох е просто смешно...И въпреки всичко се надявам тази година ЕА да направят нормална и смислена игра като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....
napster

Мнение от napster »

lqlqlq написа:като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....
lol
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

lqlqlq написа:
napster написа:FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
И каква е тази "битка" ?За РС съм г/д склонен да приема че ПЕС е по-добрата игра,но за пс3 и хбох е просто смешно...И въпреки всичко се надявам тази година ЕА да направят нормална и смислена игра като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....
Надали геймплея ще бъде взет директно от конзолите и нз какво толкова харесвате на 09 за x360.Да, що се касае до графиката - играта е уникална, но управлението и като цяло геймплея лично на мен не ми харесват изобщо - ударите са елементарни, а пасовете невъзможни...
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

MoNteSo написа:
lqlqlq написа:
Надали геймплея ще бъде взет директно от конзолите и нз какво толкова харесвате на 09 за x360.Да, що се касае до графиката - играта е уникална, но управлението и като цяло геймплея лично на мен не ми харесват изобщо - ударите са елементарни, а пасовете невъзможни...
Да и аз това се чудя... графиката е доста добра там , както и анимациите но всичко останало е яко sux . Дори в големите форуми като фифасокърблог.ком написах , че фифа доминира едиствено с графика и се появиха хора фифа фенове , които казаха че графиката на ПЕС била по добра. Е тук вече е въпрос на лични нужди и преценка. Но играта и за некст ген ФИФА не струва колкото ПЕСа , да по лъскава е по комерсиална е ама футбола в ПЕС е доста по близо до реалния.
Да геймплея на ФИФА 10 за РС ще е като този за некст ген конзолите , тогава да ги видим . До сега се оправдаваха , че за РС версията нямала нищо общо с тази за некст ген конзолите , но това вече няма да е в сила.
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Остава единствено да се надяваме че за 1ва година ще имаме 2 класни футболни симулатора...
NaFteX

Мнение от NaFteX »

На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

NaFteX написа:На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
За коя фифа говориш ? Ударите трудни :wasntme: за пасовете няма да споря, защото аз изгубих вяра, че ще науча да си подавам на тая игра и се отказах, но да кажеш, че ударите са трудни е... смешно ;)
NaFteX

Мнение от NaFteX »

MoNteSo написа:
NaFteX написа:На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
За коя фифа говориш ? Ударите трудни :wasntme: за пасовете няма да споря, защото аз изгубих вяра, че ще науча да си подавам на тая игра и се отказах, но да кажеш, че ударите са трудни е... смешно ;)
Фифа 09 за хбокс.И ти говоря за удари извън наказателното поле.
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

NaFteX написа:
MoNteSo написа:
Фифа 09 за хбокс.И ти говоря за удари извън наказателното поле.
Aми имено де... те са меко казано идиотски ;)
napster

Мнение от napster »

Не искам да казвам голяма дума, но при 360 повечето удари вратаря ги хваща без никакви трудности. Дори и възможно най-силния удар го хваща лесно ако е на метър около него. Има една цака когато биеш с RB, тогава само натискаш посоката която искаш и задържаш колкото трябва на удара. Също така прехвърлянето е супер лесно.
А и не знам дали е случайно, но почти всичко вече се прави както на PES-а. Макар че не е по-добра от PES, за мен лично си остава много добра игра.
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Айде да възобновим темата.Какви са ви очакванията за тазгодишните екземпляри?
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

rap17ka7a написа:Айде да възобновим темата.Какви са ви очакванията за тазгодишните екземпляри?
Очаквам най - сетне и двете игри да са NG и да са добри - лично аз ще играя и двете, но ако ми хареса повече FIFA - та която тази година е много обещаваща и е ясно вече, че е НГ ще се върна към нея, а за PES най - добрия си остава поне според мен Pro Evolution Soccer 6 :hi:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”