В какъв смисъл за пре ордер от ЕА за ПС би ли пояснил малко ?AntrAcsA написа:Да но играта за РС се предлага за пре ордер от ЕА и то струва доста пари .__SaNd1__ написа:Тази година тази тема едва ли ще е необходима официална информация от полския сайт http://www.fifapolonia.pl -> ФИФА 10 за ПС изобщо няма да се появи нито Next - Gen, нито Current Gen - Играта излиза на 2 октомври с подобрена графика и геймплеи(доколко подобрен това който има конзола ще предцени) - Играта излиза за следните конзоли:XboX360, Play Station 3,Wii i Play Station 2!
Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
В смисъл, че можеш да си я поръчаш преди да е излязла и като излезе да ти я доставят. Виж тук.__SaNd1__ написа:В какъв смисъл за пре ордер от ЕА за ПС би ли пояснил малко ?
-
- BFL Team™
-
Асене това новите версийте за ПС ли ще бъдат особено за ФИФА на горния шот ме съмнява да е за ПС ... Ако е значи ще имаме 2 хубави игри най - сетне ...
-
- BFL Team™
ПЕСа си е за РС а ФИФА та е за некст ген конзолите !!
-
FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
-
И каква е тази "битка" ?За РС съм г/д склонен да приема че ПЕС е по-добрата игра,но за пс3 и хбох е просто смешно...И въпреки всичко се надявам тази година ЕА да направят нормална и смислена игра като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....napster написа:FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
-
lollqlqlq написа:като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....
-
Надали геймплея ще бъде взет директно от конзолите и нз какво толкова харесвате на 09 за x360.Да, що се касае до графиката - играта е уникална, но управлението и като цяло геймплея лично на мен не ми харесват изобщо - ударите са елементарни, а пасовете невъзможни...lqlqlq написа:И каква е тази "битка" ?За РС съм г/д склонен да приема че ПЕС е по-добрата игра,но за пс3 и хбох е просто смешно...И въпреки всичко се надявам тази година ЕА да направят нормална и смислена игра като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....napster написа:FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
-
- BFL Team™
Да и аз това се чудя... графиката е доста добра там , както и анимациите но всичко останало е яко sux . Дори в големите форуми като фифасокърблог.ком написах , че фифа доминира едиствено с графика и се появиха хора фифа фенове , които казаха че графиката на ПЕС била по добра. Е тук вече е въпрос на лични нужди и преценка. Но играта и за некст ген ФИФА не струва колкото ПЕСа , да по лъскава е по комерсиална е ама футбола в ПЕС е доста по близо до реалния.MoNteSo написа:Надали геймплея ще бъде взет директно от конзолите и нз какво толкова харесвате на 09 за x360.Да, що се касае до графиката - играта е уникална, но управлението и като цяло геймплея лично на мен не ми харесват изобщо - ударите са елементарни, а пасовете невъзможни...lqlqlq написа:И каква е тази "битка" ?За РС съм г/д склонен да приема че ПЕС е по-добрата игра,но за пс3 и хбох е просто смешно...И въпреки всичко се надявам тази година ЕА да направят нормална и смислена игра като се има напредвид, че геймплея ще бъде взет директно от конзолите....napster написа:FIFA за PC никога няма да е добра, помнете ми думите. Под добра имам предвид Next-Gen (пълен). На PC, Wii, PSP, PS2 платформите всичко е ясно. PES/WE доминира, докато истинската битка се води при Xbox360 и PS3.
Да геймплея на ФИФА 10 за РС ще е като този за некст ген конзолите , тогава да ги видим . До сега се оправдаваха , че за РС версията нямала нищо общо с тази за некст ген конзолите , но това вече няма да е в сила.
-
Остава единствено да се надяваме че за 1ва година ще имаме 2 класни футболни симулатора...
-
На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
-
За коя фифа говориш ? Ударите трудни за пасовете няма да споря, защото аз изгубих вяра, че ще науча да си подавам на тая игра и се отказах, но да кажеш, че ударите са трудни е... смешноNaFteX написа:На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
-
Фифа 09 за хбокс.И ти говоря за удари извън наказателното поле.MoNteSo написа:За коя фифа говориш ? Ударите трудни за пасовете няма да споря, защото аз изгубих вяра, че ще науча да си подавам на тая игра и се отказах, но да кажеш, че ударите са трудни е... смешноNaFteX написа:На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
-
- BFL Team™
Aми имено де... те са меко казано идиотскиNaFteX написа:Фифа 09 за хбокс.И ти говоря за удари извън наказателното поле.MoNteSo написа:За коя фифа говориш ? Ударите трудни за пасовете няма да споря, защото аз изгубих вяра, че ще науча да си подавам на тая игра и се отказах, но да кажеш, че ударите са трудни е... смешноNaFteX написа:На мен пък графиката на фифата изобщо не ми харесва.Да не говорим за лицата на играчите които са ужасни.А съм на другия полюс харесва ми геймплея.Удърите от дистанция са доста по трудни и иска определен начин за да имаш шанс да вкараш.Пасовете също ми харесват.Избираш сила,насочваш , а не като на ПЕС искам да изведа далечния играч натискам копчето то ми извежда близкия.Контрола на топката също ми харесва с малки изключения,като на пример можеш с някой по бърз играч и техника да минеш 2-3 играча без проблеми. По разчупена е фифата,докато ПЕС ми се струва по дървен за конзола.Дори и сега си джиткам кариера на фифата и макар с компютъра удоволствието е пълно.Иначе ако смятате да играете онлайн фифа трябва да имате здрави нерви,защото ламерите са много
-
Не искам да казвам голяма дума, но при 360 повечето удари вратаря ги хваща без никакви трудности. Дори и възможно най-силния удар го хваща лесно ако е на метър около него. Има една цака когато биеш с RB, тогава само натискаш посоката която искаш и задържаш колкото трябва на удара. Също така прехвърлянето е супер лесно.
А и не знам дали е случайно, но почти всичко вече се прави както на PES-а. Макар че не е по-добра от PES, за мен лично си остава много добра игра.
А и не знам дали е случайно, но почти всичко вече се прави както на PES-а. Макар че не е по-добра от PES, за мен лично си остава много добра игра.
-
- Обратна връзка:
Айде да възобновим темата.Какви са ви очакванията за тазгодишните екземпляри?
-
Очаквам най - сетне и двете игри да са NG и да са добри - лично аз ще играя и двете, но ако ми хареса повече FIFA - та която тази година е много обещаваща и е ясно вече, че е НГ ще се върна към нея, а за PES най - добрия си остава поне според мен Pro Evolution Soccer 6rap17ka7a написа:Айде да възобновим темата.Какви са ви очакванията за тазгодишните екземпляри?