Еми хайде, само че аз играя с волан и сигурно ще ме биете.napster написа:Ето трима се събрахме , искате ли една мрежа

ахахаххаха, и аз имам волан ама като играя мрежа не го ползвам че става трудно. Ем аре да разкъртиме. Ама имам един проблем - следобед, към 3 часа заминавам за село и се връщам неделяvili4kata написа:Еми хайде, само че аз играя с волан и сигурно ще ме биете.napster написа:Ето трима се събрахме , искате ли една мрежаКажете какво да се разберем и да е за следобяд, защото сутринта не мога...
Еми цъкайте сега сутринта без мен, пък после следобед може да направим още едно състезание...IvanMladenov написа:ахахаххаха, и аз имам волан ама като играя мрежа не го ползвам че става трудно. Ем аре да разкъртиме. Ама имам един проблем - следобед, към 3 часа заминавам за село и се връщам неделяvili4kata написа:Еми хайде, само че аз играя с волан и сигурно ще ме биете.napster написа:Ето трима се събрахме , искате ли една мрежаКажете какво да се разберем и да е за следобяд, защото сутринта не мога...
ахъм, имаше някъде в настройките на болида "Radiator Intake" или "Engine Intake" и трябва да го увеличиш на макс! Скоростта малко ще падне (10-20 км/ч по-малко) но поне нема да прегрееш[BFL]Mancho_United написа:Може ли дасме 4маЧе и аз я имам от 2 месеца същата ,но имам 1 проблем .. на състезание като завърша 1вата обиколка и почвам да имам проблеми с енджина и малко по-късно болида спира ...