Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Re: Pro Evolution Soccer versus FIFA Soccer
Графика:
ПЕС- 8; ФИФА- 7
Звук:
ПЕС-4 ; ФИФА - 7
Менюта и външно оформление:
ПЕС-4; ФИФА -8
Системни изисквания:
ФИФА- 9; ПЕС- 6
Брой отбори и първенства:
ФИФА- 9; ПЕС-6
Богатство на режимите на игра:
ПЕС-9; ФИФА- 5
Мултиплейър:
ФИФА - 8; ПЕС- 6
Геймплей (тук се дават до 20 точки):
ПЕС- 10 точки; ФИФА- 15 точки
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: От 100 възможни точки ФИФА печели с 68, а ПЕС получава 53.
Всички оценки са обективни.Накратно с последната си версия фифата дори и с малко промени постигна огромен напредък.
ПЕС- 8; ФИФА- 7
Звук:
ПЕС-4 ; ФИФА - 7
ПЕС-4; ФИФА -8
Системни изисквания:
ФИФА- 9; ПЕС- 6
ФИФА- 9; ПЕС-6
ПЕС-9; ФИФА- 5
Мултиплейър:
ФИФА - 8; ПЕС- 6
ПЕС- 10 точки; ФИФА- 15 точки
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: От 100 възможни точки ФИФА печели с 68, а ПЕС получава 53.
Всички оценки са обективни.Накратно с последната си версия фифата дори и с малко промени постигна огромен напредък.
-
- BFL Team™
В никакав случай не мога да се съглася , че е обективна оценката ти за ПЕСа защото ти не си запознат с почти нищо от играта !Най- абсурдно е да твърдиш , че гейплея на ФИФА е по добър от този на ПЕС ... Та ПЕС точно с това се наложи, с това стана извесна , как си обесняваш факта , че игра която не претижава абсолютно никакви лицензи успя да спечели толкова приходи , популярност и фeнове ? Играл си най много 3-4 мача и това е . Ама както и да е , все тая . Всеки има право на оценка и мнение колкото и грешни да са !
П.С. за изискванията за които Иван говори .. незнам аз винаги съм подкарвал и двете игри еднакво добре .
П.С. за изискванията за които Иван говори .. незнам аз винаги съм подкарвал и двете игри еднакво добре .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Още по-абсурдно е да даваш по-висока оценка на ФИФА за изискванията. Новата ФИФА е по-тежка от НФС Карбон или дори Про Стрийт - иска поне GF6600, 1GB RAM (май), и близо 2 гхз ПОНЕ! ПЕС 2008 тръгваше на стария ми комп - GF5200, 1,4 GHz, 512RAM. За кво си говорим... ФИФА 09 има изисквания като на next-gen игра, а откъдето и да погледнеш, това е изтискан current-gen.

-
- Обратна връзка:
Ем че тя и фифата тръгва на същата конфигурация въпроса е как тръгва... вие какво искате със щайги купени пре 2000-ната година да подкарвате игри 10 години?IvanMladenov написа:Още по-абсурдно е да даваш по-висока оценка на ФИФА за изискванията. Новата ФИФА е по-тежка от НФС Карбон или дори Про Стрийт - иска поне GF6600, 1GB RAM (май), и близо 2 гхз ПОНЕ! ПЕС 2008 тръгваше на стария ми комп - GF5200, 1,4 GHz, 512RAM. За кво си говорим... ФИФА 09 има изисквания като на next-gen игра, а откъдето и да погледнеш, това е изтискан current-gen.

А на темата за геймплея до сега се търпеше и от време на време съм пускал ПЕС да видя кое му е толко доброто... пак казвам първия ми мач в 3-та мин минах целия отбор като тръгнах от центъра и вкарах с Бенбатов.Извинявай глейплей

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
точно защото ФИФАта е по-тежка, би следвало оценката и да е по-ниска, защото и ПЕС 2008 беше с нова графика, пък не искаше GF6600 и 1000 гигахерца. А за геймплея - като толко те кефи, ходи играй перфектната ФИФА дето играеш с МИШКА и дето като натиснеш пас твоя чака докато не му земат топката....

-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Моите оценки, въз основа на PC версията:
Графика:
ПЕС - 8; ФИФА - 6
ПЕС не е най-красивата игра на света, но пък е абсолютен next-gen, докато ФИФА с "частичния" next-gen (то всъщност няма такова нещо, има current-gen и next-gen, няма средна точка), е по-скоро изтискан current-gen, отколкото игра от следващо поколение.
Звук:
ПЕС - 5 ; ФИФА - 8
Освен, че музиката на ФИФА е лицензирана, и че коментаторите са по-точни, в другите неща няма големи разлики. Да не забравяме, че ПЕС 2009 ще може да се слагат mp3-ки от харда.
ПЕС - 6; ФИФА - 8
На ПЕС менютата винаги са били "грозни", но пък винаги са вършели работа, просто и лесно. Последната ПЕС 2008 беше доста развалена на тази тема. ФИФА винаги е имала едни такива менюта, че ако не съм играл играта, трябва да търся някои неща по 100 години.
Системни изисквания:
ФИФА - 3; ПЕС - 7
ФИФА тази година с тези изисквания са пълна излъгация. Не може да имаш такива изисквания за current-gen игра. В момента и next-gen игрите даже нямат такива изисквания - например ПЕС 2008, next-gen игра, вървеше на стария ми компютър, който беше нещо уникално - GF5200 (128 Video), 512 RAM, 1,4 GHz. За какви изисквания си говорим. А на ФИФА и слагам 3, защото просто това е първата current-gen с такива изисквания.
ФИФА - 9; ПЕС - 6
Да, тук ФИФА печели, просто защото има 10000 първенства, а ПЕС открай време кара само на Англия, Франция, Испания, Италия, Холандия и Лигата със празните отбори (Other C).
ПЕС - 8; ФИФА - 5
ПЕС 2009 ще има много нови режими - Become A Legend, Legends, Champions League Mode. Като добавим и предните Master League, League, Cup, Random Match и International Challenge (последните две от ПЕС6), мисля че стават доста. ФИФА, освен Career Mode, друго няма горе-долу. Освен Be A Pro, което уж е било невероятната иновация, ама го има в една друга игра на Конами от 3 години (мисля че се казваше WE 2007, или J-League беше?).
Мултиплейър:
ФИФА - 7; ПЕС - 6
ФИФА има безплатно мулти, така да се каже. ПЕС винаги са били на сървъри, на които може да се играе само с оригинална игра. Ако на някой това му пука, значи ФИФА има по-добро мулти, но лично според мен, колкото и добро да е, като играя с някой (например Баго), поне 100 пъти опитваме да се свържем, щото докато избираме отбори крашва, или докато единия се кънектва, на другия му се бъгва играта и тн. ПЕС вярно е на сървъри, но пък там още преди да почне мач ти изписва дали можеш да играеш с някой или не. ПЕС 2008 беше доста лагав на тая тема, но имаше и хак да се играе с пиратска игра. ПЕС 6 пък е перфектна на тая тема, има си всичко - сървъри, мачове, статистики, кланове, 2в2 мачове и други. Включвам я, защото не са и спрели сървърите още
ПЕС - 15 точки; ФИФА - 8 точки
Някой може да ме напсува, ама си е баш така. ПЕС 2008 вярно не беше с много хубав геймплей, можеше да минеш всички с един играч, да биеш топката с пълна сила и пак да вкараш, но ако погледнем ПЕС 6, той беше невероятен. Не можеш да минеш повече от 1-2 играча, много точна откъм скорост игра, биеш съвсем леко и топката отива доста над вратата, трикове, всичко. ФИФА открай време е една и съща - мачове, завършващи 7-7, уникално слаба защита, вратарите от центъра като им биеш пропускаха, центрираш с пълна сила пък топката му отива точно на главата, натискаш пас, пък чакаш 10 секунди да му вземат топката, за да се сети да подаде, и при анимацията на подаването да спъне другия играч и да получи жълт картон и други. Повечето иновация е била взета от ПЕС - например manual pass-a, дето бил най-великата иновация в футбола (
). Единственото "забележително", дето го няма в ПЕС, е играта с мишка на ФИФА 09, което според мен е най-простото нещо на света. За какво са го направили - за да покажат, че играта е за PC? Просто е много тъпо направено.
Краен резултат - 61 точки за ПЕС, 54 за ФИФА. Просто на PC, ФИФА докато не започнат да я портват от XBOX360, няма да е добра. На графика (current-gen), на геймплей, на изисквания...
Мисля че оценката е обективна, защото преди всичко съм оставил аргументи за всичко
Графика:
ПЕС - 8; ФИФА - 6
ПЕС не е най-красивата игра на света, но пък е абсолютен next-gen, докато ФИФА с "частичния" next-gen (то всъщност няма такова нещо, има current-gen и next-gen, няма средна точка), е по-скоро изтискан current-gen, отколкото игра от следващо поколение.
Звук:
ПЕС - 5 ; ФИФА - 8
Освен, че музиката на ФИФА е лицензирана, и че коментаторите са по-точни, в другите неща няма големи разлики. Да не забравяме, че ПЕС 2009 ще може да се слагат mp3-ки от харда.
ПЕС - 6; ФИФА - 8
На ПЕС менютата винаги са били "грозни", но пък винаги са вършели работа, просто и лесно. Последната ПЕС 2008 беше доста развалена на тази тема. ФИФА винаги е имала едни такива менюта, че ако не съм играл играта, трябва да търся някои неща по 100 години.
Системни изисквания:
ФИФА - 3; ПЕС - 7
ФИФА тази година с тези изисквания са пълна излъгация. Не може да имаш такива изисквания за current-gen игра. В момента и next-gen игрите даже нямат такива изисквания - например ПЕС 2008, next-gen игра, вървеше на стария ми компютър, който беше нещо уникално - GF5200 (128 Video), 512 RAM, 1,4 GHz. За какви изисквания си говорим. А на ФИФА и слагам 3, защото просто това е първата current-gen с такива изисквания.
ФИФА - 9; ПЕС - 6
Да, тук ФИФА печели, просто защото има 10000 първенства, а ПЕС открай време кара само на Англия, Франция, Испания, Италия, Холандия и Лигата със празните отбори (Other C).
ПЕС - 8; ФИФА - 5
ПЕС 2009 ще има много нови режими - Become A Legend, Legends, Champions League Mode. Като добавим и предните Master League, League, Cup, Random Match и International Challenge (последните две от ПЕС6), мисля че стават доста. ФИФА, освен Career Mode, друго няма горе-долу. Освен Be A Pro, което уж е било невероятната иновация, ама го има в една друга игра на Конами от 3 години (мисля че се казваше WE 2007, или J-League беше?).
Мултиплейър:
ФИФА - 7; ПЕС - 6
ФИФА има безплатно мулти, така да се каже. ПЕС винаги са били на сървъри, на които може да се играе само с оригинална игра. Ако на някой това му пука, значи ФИФА има по-добро мулти, но лично според мен, колкото и добро да е, като играя с някой (например Баго), поне 100 пъти опитваме да се свържем, щото докато избираме отбори крашва, или докато единия се кънектва, на другия му се бъгва играта и тн. ПЕС вярно е на сървъри, но пък там още преди да почне мач ти изписва дали можеш да играеш с някой или не. ПЕС 2008 беше доста лагав на тая тема, но имаше и хак да се играе с пиратска игра. ПЕС 6 пък е перфектна на тая тема, има си всичко - сървъри, мачове, статистики, кланове, 2в2 мачове и други. Включвам я, защото не са и спрели сървърите още

ПЕС - 15 точки; ФИФА - 8 точки
Някой може да ме напсува, ама си е баш така. ПЕС 2008 вярно не беше с много хубав геймплей, можеше да минеш всички с един играч, да биеш топката с пълна сила и пак да вкараш, но ако погледнем ПЕС 6, той беше невероятен. Не можеш да минеш повече от 1-2 играча, много точна откъм скорост игра, биеш съвсем леко и топката отива доста над вратата, трикове, всичко. ФИФА открай време е една и съща - мачове, завършващи 7-7, уникално слаба защита, вратарите от центъра като им биеш пропускаха, центрираш с пълна сила пък топката му отива точно на главата, натискаш пас, пък чакаш 10 секунди да му вземат топката, за да се сети да подаде, и при анимацията на подаването да спъне другия играч и да получи жълт картон и други. Повечето иновация е била взета от ПЕС - например manual pass-a, дето бил най-великата иновация в футбола (

Краен резултат - 61 точки за ПЕС, 54 за ФИФА. Просто на PC, ФИФА докато не започнат да я портват от XBOX360, няма да е добра. На графика (current-gen), на геймплей, на изисквания...
Мисля че оценката е обективна, защото преди всичко съм оставил аргументи за всичко

-
- Обратна връзка:
Еми играя яIvanMladenov написа:точно защото ФИФАта е по-тежка, би следвало оценката и да е по-ниска, защото и ПЕС 2008 беше с нова графика, пък не искаше GF6600 и 1000 гигахерца. А за геймплея - като толко те кефи, ходи играй перфектната ФИФА дето играеш с МИШКА и дето като натиснеш пас твоя чака докато не му земат топката....

П.П тия работи за мултито дет си ги написал са абсолютни смехории

Последно промяна от rap17ka7a на 16 Сеп 2008 11:36, променено общо 1 път.
-
rap17ka7a написа:Еми играя яIvanMladenov написа:точно защото ФИФАта е по-тежка, би следвало оценката и да е по-ниска, защото и ПЕС 2008 беше с нова графика, пък не искаше GF6600 и 1000 гигахерца. А за геймплея - като толко те кефи, ходи играй перфектната ФИФА дето играеш с МИШКА и дето като натиснеш пас твоя чака докато не му земат топката....и без мишка пак я играя... а това дето натискаш пас... като си сакат и не можеш да я играеш
са кое си е си е
Дай един детайл за геймплея на ФИФА, който е по-добър от на ПЕС. Айде за графиката и звука ясно. За менютата също. Там две мнения няма.
Обаче дай един пример, в който геймплея на ФИФА е по-добър.
Аз мога да ти дам примери за обратното, но трябва да ходя на училище.
-
- BFL Team™
Кога ФИФА е имала по добра графика от ПЕС ?? Можеби ако сравняваме ПЕС 2008 и ФИФА 08 при некст ген конзолите , ДА но само тогава , ако изключим ужасните лица при ФИФА ама това беше само за една година , тази година вече нещата са различни , ако неса не е с по добра то са поне на едно ниво , но от видяното според мен ПЕСа ще има лека преднина . А за миналите години просто да не говорим, там вече е прекалено брутална преднината на ПЕСа.Snoop DoG-iZle написа:rap17ka7a написа:Еми играя яIvanMladenov написа:точно защото ФИФАта е по-тежка, би следвало оценката и да е по-ниска, защото и ПЕС 2008 беше с нова графика, пък не искаше GF6600 и 1000 гигахерца. А за геймплея - като толко те кефи, ходи играй перфектната ФИФА дето играеш с МИШКА и дето като натиснеш пас твоя чака докато не му земат топката....и без мишка пак я играя... а това дето натискаш пас... като си сакат и не можеш да я играеш
са кое си е си е
Дай един детайл за геймплея на ФИФА, който е по-добър от на ПЕС. Айде за графиката и звука ясно. За менютата също. Там две мнения няма.
Обаче дай един пример, в който геймплея на ФИФА е по-добър.
Аз мога да ти дам примери за обратното, но трябва да ходя на училище.
П.С. Много ми допата традицията , която беше започнта от Снооп Дог и продължена от rap17ka7a и Иван . Всеки да оценя игрите по точно определени критерии
Графика:
Звук:
Системни изисквания:
Мултиплейър:
Възможности за настройка на стратегиите:
Геймплей (тук се дават до 20 точки)
На всякаде освен на геймплей всеки ще дава оценка от 1 до 10 и с кратък коментар защо !
-
И аз съм на мнението,че ако портнат фифата от ХБокс 360 на PC определено ще пожъне невероятен успех.Това,което сега се опитват да праявт ЕА е изсмукване от пръстите.Но аз съм на мнението,че ЕА никога няма да портнат фифа от ХБокс на PC.Най-вероятно заради,нещото наречено пиратство и заради,което ЕА спряха другите си игри за PC платформата.(освен хокея,но и на него му е последна версия)
Сега малко и аз да подавам оценки.
Графика:
ПЕС-8 Фифа 08/09-5
Тук даже правя сравнение и с това,което съм видял от демото на Фифа 09.Лицата на новата са хубави и детайлни за разлика от предишните версии.Но пък останалото като цяло мисля,че куца-зле изглеждащи съдии(никакви реакция при отсъждане и изглеждат ужасно,а да не говорим за брадвите на страничните),много зле изглеждащи тениски-Даже не забелязах дали има промяна на гънките на екипите.3D тревата е хубава,но не може 1/3 от топката да е в нея.Да екипите на ПЕС също не се велики(каточели са от найлон-но поне се разтягат,ако футболист ги дърпа и се нагъват доста реалистично.Тук бих сложил и филмчетата,които в ПЕС са по-добри.
Звук:
ПЕС -5 Фифа-7
Звук за мен не е най-важното.Но наистина каментаторите в Фифа са по-адекватни.При музиката нещата са доста различни.Саунда на Фифата мен не ме кефи в повечето случаи.В ПЕС 2008 имаше 2-3 песни,които много ме изкефиха.
ПЕС-4 Фифа 6
Менютата на ПЕС 2008 са ужасно неудобни,а тези на фифата наистина са объркващи ако си по-голям новак.И ако не си се занимавал дълго ако тръгнеш да търсиш нещо може и да не го откриеш.
Системни изисквания:
Тук бих сложил ПЕС 2008,Фифа 08 и Фифа 09 като сравнение(за ПЕС 2009 има време,но изискванията няма да са с такъв скок както при фифата)
ПЕС 2008-6 Фифа 08-8 Фифа 09 -4
Изискванията на 08 са перфектни с оглед на лошото качество.Тези на ПЕС същоса нормални пък за качеството,което се предлага.Но при 09 положението е трагично.Играта е променена,но просто тези изисквания са яко прецакани.НА 512 рам и някво по-ново Ати на един приятел му върви трудно на Медиум.
ПЕС-5 Фифа 6
За мен не е проблемът първенствата и отборите.Фифа има повече,но път въобще не си пускам,полското,турското или някое от другите единственият за което давам по-висока оценка е Бундеслигата.При ПЕС нещата наистина не са розови,но има купища модове и не мисля,че е голям минус.Тази година наистина няма да има пълна Испания,но ще има ШЛ и това е радостно.
ПЕС-7 Фифа -4
Не съм най-големия фен на Мастър Лигата,но като замисъл е добре и според мен може да се разгърне и да стане велик режим.Кариерата на фифата се опитва да вкара мениджмънт,но тои е толкова плосък и безвкусен и нериалистичен,че няма до къде.
Мултиплейър:
ПЕС-4 Фифа-6
Фифата има възможност за безплатна игра,но това е краино недостатъчно+че връзката е адски нестабилна.ПЕС има малко проблематично мулти при 2008,но при 6 е пърфекти и мисл,че и при новата ще е пърфект.
ПЕС-7 Фифа-3
ПЕС има доста голям спектър от това,как да настроиш играта си,докато фифата има само някви смешни формации.
ПЕС-15 Фифа-8
Тук никой не е съгласен с никой,на за мен движенията на топката и футболистите,са просто на светлини години от тезе в фифа.При фифата и финтовете и всичко става лесно и когато си поискаш и горе-долу с които футболист си поискаш.Сблъсъците между футболистите са далеч по-реалистични в ПЕС.Също така и ударите,към вратата.
Тун при геймплеа бих сложил и изкуствения интелект.НА фифата са ми необходими 5 мача на ПРофесионалист,за да се преместа на World Class-а пък на тази степен са ми необходими 20 мача за да бия всеки отбор,без проблеми,после е скука и става само за мрежа.При ПЕС,винаги започвам от Regular и ми трябват поне 20-25 мача да стегна на топ клас,които вече и след над 100 мача не съм сигурен дали ще успея да бия-особено ако играя с слаб отбор това е почти 90% невъзможно.
Общо ПЕС-61 Фифа-53*
*При Системните изисквания съм взел по-високата оценка.
Сега малко и аз да подавам оценки.
Графика:
ПЕС-8 Фифа 08/09-5
Тук даже правя сравнение и с това,което съм видял от демото на Фифа 09.Лицата на новата са хубави и детайлни за разлика от предишните версии.Но пък останалото като цяло мисля,че куца-зле изглеждащи съдии(никакви реакция при отсъждане и изглеждат ужасно,а да не говорим за брадвите на страничните),много зле изглеждащи тениски-Даже не забелязах дали има промяна на гънките на екипите.3D тревата е хубава,но не може 1/3 от топката да е в нея.Да екипите на ПЕС също не се велики(каточели са от найлон-но поне се разтягат,ако футболист ги дърпа и се нагъват доста реалистично.Тук бих сложил и филмчетата,които в ПЕС са по-добри.
Звук:
ПЕС -5 Фифа-7
Звук за мен не е най-важното.Но наистина каментаторите в Фифа са по-адекватни.При музиката нещата са доста различни.Саунда на Фифата мен не ме кефи в повечето случаи.В ПЕС 2008 имаше 2-3 песни,които много ме изкефиха.
ПЕС-4 Фифа 6
Менютата на ПЕС 2008 са ужасно неудобни,а тези на фифата наистина са объркващи ако си по-голям новак.И ако не си се занимавал дълго ако тръгнеш да търсиш нещо може и да не го откриеш.
Системни изисквания:
Тук бих сложил ПЕС 2008,Фифа 08 и Фифа 09 като сравнение(за ПЕС 2009 има време,но изискванията няма да са с такъв скок както при фифата)
ПЕС 2008-6 Фифа 08-8 Фифа 09 -4
Изискванията на 08 са перфектни с оглед на лошото качество.Тези на ПЕС същоса нормални пък за качеството,което се предлага.Но при 09 положението е трагично.Играта е променена,но просто тези изисквания са яко прецакани.НА 512 рам и някво по-ново Ати на един приятел му върви трудно на Медиум.
ПЕС-5 Фифа 6
За мен не е проблемът първенствата и отборите.Фифа има повече,но път въобще не си пускам,полското,турското или някое от другите единственият за което давам по-висока оценка е Бундеслигата.При ПЕС нещата наистина не са розови,но има купища модове и не мисля,че е голям минус.Тази година наистина няма да има пълна Испания,но ще има ШЛ и това е радостно.
ПЕС-7 Фифа -4
Не съм най-големия фен на Мастър Лигата,но като замисъл е добре и според мен може да се разгърне и да стане велик режим.Кариерата на фифата се опитва да вкара мениджмънт,но тои е толкова плосък и безвкусен и нериалистичен,че няма до къде.
Мултиплейър:
ПЕС-4 Фифа-6
Фифата има възможност за безплатна игра,но това е краино недостатъчно+че връзката е адски нестабилна.ПЕС има малко проблематично мулти при 2008,но при 6 е пърфекти и мисл,че и при новата ще е пърфект.
ПЕС-7 Фифа-3
ПЕС има доста голям спектър от това,как да настроиш играта си,докато фифата има само някви смешни формации.
ПЕС-15 Фифа-8
Тук никой не е съгласен с никой,на за мен движенията на топката и футболистите,са просто на светлини години от тезе в фифа.При фифата и финтовете и всичко става лесно и когато си поискаш и горе-долу с които футболист си поискаш.Сблъсъците между футболистите са далеч по-реалистични в ПЕС.Също така и ударите,към вратата.
Тун при геймплеа бих сложил и изкуствения интелект.НА фифата са ми необходими 5 мача на ПРофесионалист,за да се преместа на World Class-а пък на тази степен са ми необходими 20 мача за да бия всеки отбор,без проблеми,после е скука и става само за мрежа.При ПЕС,винаги започвам от Regular и ми трябват поне 20-25 мача да стегна на топ клас,които вече и след над 100 мача не съм сигурен дали ще успея да бия-особено ако играя с слаб отбор това е почти 90% невъзможно.
Общо ПЕС-61 Фифа-53*
*При Системните изисквания съм взел по-високата оценка.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Абе аз ли не разбрах нещо или сравнявате едно демо с още не излезнала игра 

-
Ами сравняваме фифа 08/09 демо и ПЕС 2008
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- BFL Team™
Сравнява се ФИФА срещо ПЕС , изцяло ! Не само определени издания .
-
Антракс нямах предивид, че графиката на ФИФА е по-добра, а че за графиката и звука всичко е ясно. Няма как да кажеш, че графиката на ФИФА е по-добра или, че звука на ПЕС е по-добър - това е ясно от всички. Имах предвид, че по отношение на геймплея всеки сам си определя критериите.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ами това за мултито не са никакви смехории защото наистина така се получава като играя с някой. Менюто, кво ми го коментираш, нали има по-висока оценка. Но пак е доста претрупанo, може да е много по-просто.rap17ka7a написа:Еми играя яIvanMladenov написа:точно защото ФИФАта е по-тежка, би следвало оценката и да е по-ниска, защото и ПЕС 2008 беше с нова графика, пък не искаше GF6600 и 1000 гигахерца. А за геймплея - като толко те кефи, ходи играй перфектната ФИФА дето играеш с МИШКА и дето като натиснеш пас твоя чака докато не му земат топката....и без мишка пак я играя... а това дето натискаш пас... като си сакат и не можеш да я играеш
са кое си е си е
П.П тия работи за мултито дет си ги написал са абсолютни смехориикакто и за менюто което е в пъти по простичко от това на ПЕС
А за сакатството не ми говори, бия хора, играещи ФИФА от 100 години и мислещи се за богове! Аз ако съм сакат, вие трябва да сте сто процентови инвалиди

-
- BFL Team™
Защо приказвате глупости всичките? И защо определяте играта по някаква много странна точкова система. Дайте за всеки детайл да се полагат по една точка. Да кажем саунд : FIFA-1, PES-0. После се вижда в колко аспекта едната е по-добрата от другата. То с тая система мога да дам на пет критерия предимство за ПЕС и накрая за последното да дам 10 към 1 и FIFA да е първа. Пишете и се брои: ФИФА - 4, ПЕС - 3 и това е.
Иначе за геймплея. Каква е тая работа: "Геймплея е невероятен, само дето минавам всички с един играч и всеки удар е гол''?!?!?! Е, извинявайте ама то все едно да кажа:
- ФИФА е много лека игра, е вярно, че иска 4gb РАМ, последна видео карта и 4-ри ядрен процесор, но си е лека... Смешно е.
Иначе за геймплея. Каква е тая работа: "Геймплея е невероятен, само дето минавам всички с един играч и всеки удар е гол''?!?!?! Е, извинявайте ама то все едно да кажа:
- ФИФА е много лека игра, е вярно, че иска 4gb РАМ, последна видео карта и 4-ри ядрен процесор, но си е лека... Смешно е.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
по твоята система моите точки ще саochko написа:Защо приказвате глупости всичките? И защо определяте играта по някаква много странна точкова система. Дайте за всеки детайл да се полагат по една точка. Да кажем саунд : FIFA-1, PES-0. После се вижда в колко аспекта едната е по-добрата от другата. То с тая система мога да дам на пет критерия предимство за ПЕС и накрая за последното да дам 10 към 1 и FIFA да е първа. Пишете и се брои: ФИФА - 4, ПЕС - 3 и това е.
Графика: ПЕС
Звук: ФИФА
Менюта и външно оформление: ФИФА
Системни изисквания: ПЕС
Брой отбори и първенства: ФИФА
Богатство на режимите на игра: ПЕС
Мултиплейър: ФИФА
Възможности за настройка на стратегиите: ПЕС
Геймплей (тук се дават до 20 точки) ПЕС
резултата при мен е 5 на 4. А за геймплея на ПЕС2008 не съм казал че е невероятен, даже напротив, ако се сравнява с ПЕС 6 е ужасяващ, но пък всравнение с ФИФА нещата са горе-долу равни. А тъй като става дума за всички ПЕСове, а не само най-новия, съм писал геймплея като по-добър в ПЕС, защото откъдето и да погледнеш, на ФИФАта всички подобрения по геймплея последните години са взети от ПЕС. Включително и Be A Pro.

-
- Обратна връзка:
Почти съм съгласен с тебе но на последната фифа и геймплея и графиката ми харесват повече отколкото на всеки друг ПЕС до сега при положение че не е некст ген а ПЕС вече си показаха некст гена... следователно следващото издание на фифата би трябвало да е уникално а това също е на едно много високо ниво и на мен лично ми харесва доста повече от който и да е ПЕС.
-
Мхм, отново се изказваш без аргументи...rap17ka7a написа:Почти съм съгласен с тебе но на последната фифа и геймплея и графиката ми харесват повече отколкото на всеки друг ПЕС до сега при положение че не е некст ген а ПЕС вече си показаха некст гена... следователно следващото издание на фифата би трябвало да е уникално а това също е на едно много високо ниво и на мен лично ми харесва доста повече от който и да е ПЕС.