Дебил, който тъпче майка тиultras_libery написа:Аха ясно,ти си дебил!!!
Игра: Разказ
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Игра: Разказ
Май ти беше от плофджифф, селски ?ultras_libery написа:Ухаааа бахти хумора,селски " "
еПЪ от Пловдив съм,г-н изискан шопски комплексар!
хаха защо да съм комплексар ? Нещо много непознати думички използваш . Ходи питай мама какво значи това ! Как е сьело пложифф ?? Извади ли картофитье ?ultras_libery написа:еПЪ от Пловдив съм,г-н изискан шопски комплексар!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
знаеш ли, чудя се ако те видя на улицата дали ще ме обиждаш така, или ще се насереш като гъз? Нещо много силен стана зад тоя компютър. И тва със селото е много тъпо, повярвай ми.Ka3aK написа:хаха защо да съм комплексар ? Нещо много непознати думички използваш . Ходи питай мама какво значи това ! Как е сьело пложифф ?? Извади ли картофитье ?ultras_libery написа:еПЪ от Пловдив съм,г-н изискан шопски комплексар!
Това му говори за културата.Бас ловя ,че този е тройкаджия!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ако не и двойкаджия... Ама тва си е дивака, кво очакваш от негоpesfan05 написа:Това му говори за културата.Бас ловя ,че този е тройкаджия!
С добри оценки съм, засега съм с 6.00 по БЕЛ ... а вие ? Селянина напада - нападам и аз . Вие какво се месите, малки души ?
-
- BFL Team™
Дивчо, какво се бабаитиш пак, всички те знаем колко си лош и опасен, спокойно.
-
Ние големите граждани софиянците. София е най-големото село в България.
-
- BFL Team™
MrDeqn написа:Ние големите граждани софиянците. София е най-големото село в България.
-
- BFL Team™
:D:D, квадрат! Цял живот можеш да си мечтаеш за моята физика и пак ще си останеш 58 килограмова пръчка. А иначе най-малко ще 'храня' някой който не ми харесва екипите, сега виж тебе, твойте зомбита дето ги дялкаш у Oedit наистина трябва да ги защитаваш от огромната критика която търпят. Дивчо, ще пораснеш моето момче, ще излезеш от вас и ще видиш как стоят нещата в живота, до тогава ще си дребен комплексиран келешар. Факт.
-
- BFL Team™
Покажи ми ТВОЯ снимка с ''правилната'' пропорция която имаш. А това че мама и тати са те пратили на екскурзия и после са ти платили интернета за да се хвалиш, не значи че си голям. Гарантирам ти, че правя повече пари отколкото ти дават вашите. И по-важното, ПРАВЯ ГИ АЗ. Но какво да ти обяснявам, толкова си назад във всичко, че не си струва. Хвани си приятелка и виж как ще се промениш. Кажи ми честно, на колко години си?
-
- BFL Team™
Ти да не верваш на книжките в които пише, че ако си примерно 180 см. трябва да си 70 кг. .Мога да те опровергая по всички точки, щото съм се занимавал с тези неща .Ka3aK написа:От доста отдавна излизам, бил съм на места по които няма да имаш пари да стъпиш, плюс това има и фейс контрол, който няма да те пусне с тези ти пропорции Килограми > Височина (в сантиметри) . Аз мога да плякам зомбита в оедит, ама не живея за тва, за едното признание, че мога да правя лица . Тренирам 2 вида спорт и едва ли ще си мечтая точно за твоята физика, кюфте . Когато ТИ излезеш навън и видиш, че повечето правилни хора са с пропорции обратни на твойте (считай го ~ Височина в сантиметри - 100 = килограми), тогава можеш да се включиш в тая тема и да ми говориш за комплексарство . Кюфте от говна ..ochko написа::D:D, квадрат! Цял живот можеш да си мечтаеш за моята физика и пак ще си останеш 58 килограмова пръчка. А иначе най-малко ще 'храня' някой който не ми харесва екипите, сега виж тебе, твойте зомбита дето ги дялкаш у Oedit наистина трябва да ги защитаваш от огромната критика която търпят. Дивчо, ще пораснеш моето момче, ще излезеш от вас и ще видиш как стоят нещата в живота, до тогава ще си дребен комплексиран келешар. Факт.
-
На 15 е.ochko написа:Покажи ми ТВОЯ снимка с ''правилната'' пропорция която имаш. А това че мама и тати са те пратили на екскурзия и после са ти платили интернета за да се хвалиш, не значи че си голям. Гарантирам ти, че правя повече пари отколкото ти дават вашите. И по-важното, ПРАВЯ ГИ АЗ. Но какво да ти обяснявам, толкова си назад във всичко, че не си струва. Хвани си приятелка и виж как ще се промениш. Кажи ми честно, на колко години си?
И не питай кви са му пропорциите... точно той, че говори за пропорции и кюфтета тъп дивак, тъп!
-
С градския транспорт!Ka3aK написа:Хуйо, очаквам ти 'осмеляването' да ми пишеш в скайп и както ти ми обеща 'Да ме намериш къде уча и т.н.' . Чакам да ме намериш, да видим в какво ще си ходиш ..MoNteSo написа:На 15 е.ochko написа:Покажи ми ТВОЯ снимка с ''правилната'' пропорция която имаш. А това че мама и тати са те пратили на екскурзия и после са ти платили интернета за да се хвалиш, не значи че си голям. Гарантирам ти, че правя повече пари отколкото ти дават вашите. И по-важното, ПРАВЯ ГИ АЗ. Но какво да ти обяснявам, толкова си назад във всичко, че не си струва. Хвани си приятелка и виж как ще се промениш. Кажи ми честно, на колко години си?
И не питай кви са му пропорциите... точно той, че говори за пропорции и кюфтета тъп дивак, тъп!