До голяма степен си прав!И по-нагоре казах,че Бербатов има класа за отбор,по голям от Тотнъм,Байер Леверкузен и т.н. И въпреки това,каквото и да става,по една или друга причина Митко все си остава в тим,в който е обречен да не взима трофеи.И като погледнем визитката му(на Бербо) все ни се натрапва неприятното чувство,че момчето има в кариерата си само една единствена купа-става дума за Купата на България,спечелена от ЦСКА след странна размяна на любезности с Литекс през вече далечната 1998...MuSTaKa написа:Първо, като традиция Тотнъм са средняци - имат по един трофей на десет години.
Второ, като игра са сбирщина средняци (изключая Бербо) с отвратителна защита и само заради този финал ще играят в ЕКТ.
Трето, за големите отбори. Ами в Ман Ю нападението е от Рууни и Тевес - еднотипни играчи (много технични, но нямат ръста на Бербо, което в мачове срещу отбори, които се затварят, е минус), плюс вечно контузения Луи Саа. Най-добре ще му е там според мен. В Арсенал са ван Перси и Едуардо като втори нападател и Адебайор на върха на атаката. Моите уважения, но тая печка отстъпва по класа на Бербатов. За Ливърпул да не говорим - Койт и Крауч са пълни дупки, Воронин пък бива използван от задна позиция... С Торес би се сработил отлично, но първо Ливърпул няма финансите да си позволи Бербатов и второ - отборът не е достатъчно добър, за да се пребори за титлата. И остава Челси, в който наистина Бербо не го виждам титуляр при наличието на Дрогба.
Защо ли става така!?Ако се върнем две години назад,когато малко след мача с ЦСКА за Купата на УЕФА,в който тогава играещия за Байер Митко се чудеше в коя съблекалня да влезе на почивката,родните медии гърбяха със заглавия,че едва ли не Ливърпул,Челси и най-вече Ман Юнайтед се избиват за родния талант.В крайна сметка Барбуков,както е познат Бербо на Димитър Пенев премина в Тотънъм за действително висока цена от 16 млн. евро.Зашириха се мненията,че благоевградчанина отказал на Юнайтед и компания за да премине на "Уайт Харт Лейн"...Не знам как мислите вие,но лично на мен това ми звучи абсурдно-да откажеш да играеш с Руни и Роналдо на "Олд Трафорд" за да се присъединиш към Шпорите,които както вече беше казано са си постоянен средняк с по купа на 10 години и то в добрия случай.Едиственото реално обяснение за мен е,че оферти от Ман Юнайтед и сие просто не е имало...
Стигаме до последните няколко месеца,в които се наслушахме на какво ли не-от това,че в Италия Милан и Интер са се хванали за гушите заради Бербатов,до това,че Ман Юнайтед били по-навити да имат родния секссимвол,отколкото например Роналдиньо(не че попринцип могат да го имат,де

Накрая искам да кажа,че ни най-малко не умоловажавам качествата на Бербо.Напротив-искрено му желая да премине най-сетне в клуб,отговарящ на класата му!Просто това са за мен фактите на този етап...
============================================
П.П. Надали някой ще се прежали да прочете поста ми,но вске пак исках да изразя моето становище...