Коя е най-яката игра според вас?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.

Need For Speed
12
36%
Counter Strike
4
12%
Grand Theft Auto
9
27%
Heroes
1
3%
BattleField
3
9%
Prince of Persia
2
6%
World of Warcraft
1
3%
SilkRoad Online
1
3%
Diablo
0
Няма гласували

Общо гласове: 33

vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

fernando_gago написа:
Galen написа:Най-много могат да се вкарват 10 отговора на въпроса в една анкета.Ти какво искаш да ти вкарам всичките игри.Вкарах тези които са най-популярните и които се обсъждат най-много.
остави го,той никога не е доволен :giggle:
Ма то верно е така. :D
nicks

Re: Коя е най-яката игра според вас?

Мнение от nicks »

napster написа:
vili4kata написа:
napster написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
КАДЕ Е MGS ? GOD OF WAR ? FINAL FANTASY ? GRAN TURISMO ? TEKKEN ? DRIVER ? Даже и WE го няма ...
бахти ъпсурдната класация , поне да не бяхте пропуснали тези Велики игри ... ( за които вероятно дори не си чували )
Ами напиши, че никоя от изброените не ти харесва и си изкажи мнението за любимата ти игра. Не е трудно! ;)
Ами добре , от тези съм наистина голям фен на ГТА (не само съм превъртал всички , но ги имам и оригинални) и Battlefield , но по принцип най-любимата ми игра е Metal Gear Solid поредицата , като съм превъртял всички без 1та (имам я оригинална , но е на френски и не разбрах сюжета :@ ) , в момента имам всичките части на PS-то , като дори имам Special Edition версията Substitence оригинална Изображение , но също така съм и голям фен на Resident Evil поредицата . Както повечето от вас знаят съм и голям Driver фен , имам първите 3 части оригинални за PS2 , като съм го превъртял всичките по няколко пъти (само 4та част още я нямам оригинал) и разбира се съм фен и на WE сериите (не толкова на PES , колкото на WE , имат разлика )
Това е от мен , не смятам да гласувам
Не , ти хич не се фукаш , въобще :giggle:
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Добавих още 2 възможности,но тя пък се рестартира анкетата . сори :(

Иначе за мен е SilkRoad Online ;) после са ФИФА,ПЕС и Battlefield :) NFS-то също радва
swan_3

Мнение от swan_3 »

Дайте ми линк, ако може на GTA SA - може и торент, но да работи 100 %, предварително 10х .
nicks

Мнение от nicks »

swan_3 написа:Дайте ми линк, ако може на GTA SA - може и торент, но да работи 100 %, предварително 10х .
виж в замунда
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Prince of Persia, Fable, а симулатори - PES6, естествено, и World Snooker Championship 2005
napster

Мнение от napster »

vili4kata написа:
fernando_gago написа:
Galen написа:Най-много могат да се вкарват 10 отговора на въпроса в една анкета.Ти какво искаш да ти вкарам всичките игри.Вкарах тези които са най-популярните и които се обсъждат най-много.
остави го,той никога не е доволен :giggle:
Ма то верно е така. :D
Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
Изображение
fernando_gago

Мнение от fernando_gago »

napster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
ти ся живееш в 33 век остави ни нас ти си напред с матрияла :D
napster

Мнение от napster »

fernando_gago написа:
napster написа: Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...
Изображение
fernando_gago

napster написа:
fernando_gago написа:
тц,тц,тц боже колко мъка има по тоя свят :(
nicks

Мнение от nicks »

napster написа:
fernando_gago написа:
мани мани той никога не разбира :giggle:
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

napster написа:Точно аз изброих игрите , които най-много се обсъждат . Вие друго освен FIFA и CS играете ли ? Можете ли да кажете , че сте геймъри ? Ако сте , няма начин да не сте чували за MGS или за KillZone , God of War и др. Точно това са най-обсъжданите игри в момента , ама вие верно много сте назад всичките . 100% и конзола нямате ...
Мога да ти кажа, че CS не съм играл почти никога, да не кажа никога. Игрите, които изброи съм ги чувал, защото се ровя по много форуми. Конзола нямам, защото не ми трябва. Имам си компютър. Сега изясни ли се всичко? :^)
fernando_gago

nicks написа:
napster написа: Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...
двамата с тъпстер много ще си паснете :wasntme:
nicks

Мнение от nicks »

fernando_gago написа:
nicks написа:
napster написа: Продължаваш ... кат не разбираш си трай там ...
двамата с тъпстер много ще си паснете :wasntme:
:^)
Последно промяна от nicks на 26 Юли 2007 08:38, променено общо 1 път.
swan_3

Мнение от swan_3 »

nicks написа:гейовете мачкам здраво с БМВ-то ,
гейовете права на решето :rofl:
Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?! :shake:
nicks

Мнение от nicks »

swan_3 написа:
Никс сорка баце, ама да ти кажа освен спам от теб нищо друго не съм видял, едно смислено изречение няма ?! :shake:
еми толкова по зле за тебе
fernando_gago

swan_3 написа:
никс сори ама е прав повечето от половината ти постове са спам ;) не се обиждай но....
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

fernando_gago написа:
swan_3 написа:
никс сори ама е прав повечето от половината ти постове са спам ;) не се обиждай но....
@Nicks, наистина пишеш много...
fernando_gago

ние сме бригада спамери и комунизма ще построим :D
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”