Колко струва да си платим Листовките
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Колко струва да си платим Листовките
Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера
-
Естествено, че си плащаш! Но за да почнеш курс, не да си земеш книжката.ludkoto23 написа:Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера
Аз не познавам нито един човек, който си е купил книжката, тоест листовки етц. А това е най-жалкото нещо, абсолютна безотговорност.
-
- BFL Team™
Да бе! Трябва да си феноменално куха лейка за да не можеш да си вземеш листовките. При толкова елементарен курс да ми се наложи да плащам за да го взема, бих се засрамил.ludkoto23 написа:Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера
-
- BFL Team™
Аз си ги зех от пръв път. . . както листовките така и изпитите за Б и Ц категория без да си плащам за това .
-
Всичко се връща, имай го впредвид. Да не се учудиш някой ден, ако свършиш в някоя канавка или от някой мост.
-
- BFL Team™
Да, ама дано не вземе и някой невинен със себе си.НиКи написа:Всичко се връща, имай го впредвид. Да не се учудиш някой ден, ако свършиш в някоя канавка или от някой мост.
-
Ето това е България ... За жалост ние живеем в нея - въпреки всичко хубаво в нашата държавица, българинът е свикнал - като не става с пари става с много пари.
Какво ми разправяш, че секи за 40 мин ти прави над 5 грешки. Аз като карах курса бяхме 10 човека. Всички направихме общо 15 грешки на листовките .... Ае моля ти се, че ти си поредния малоумен ИДИОТ (и изобщо не се извинявам за думата) си е лично твой проблем. Жалкото е, че не си даваш сметка за последиците, до които не дай си боже доведе тази твоя постъпка.
Да листовките шофьор не правят, но поне донякъде те ограмотяват. Може да са донякъде пълни и с доста тъпи въпроси, но повярвай откакто си карам активно - много от тях ми послужиха на пътя и ме изкараха от доста неловки ситуации, които бяха породени и от идиоти като тебе дето налиимат дълбок джоб и са си платили книжката. Ама знай книжка кола не кара. Радвам се знаеш от де да палиш, може да караш перфектно, но без опит и най-малки познания не става ....
Искренно ти пожелавам да нямаш произшествия и да не пострада и някой, който най-малко има вина за твойте безумия ....
Какво ми разправяш, че секи за 40 мин ти прави над 5 грешки. Аз като карах курса бяхме 10 човека. Всички направихме общо 15 грешки на листовките .... Ае моля ти се, че ти си поредния малоумен ИДИОТ (и изобщо не се извинявам за думата) си е лично твой проблем. Жалкото е, че не си даваш сметка за последиците, до които не дай си боже доведе тази твоя постъпка.
Да листовките шофьор не правят, но поне донякъде те ограмотяват. Може да са донякъде пълни и с доста тъпи въпроси, но повярвай откакто си карам активно - много от тях ми послужиха на пътя и ме изкараха от доста неловки ситуации, които бяха породени и от идиоти като тебе дето налиимат дълбок джоб и са си платили книжката. Ама знай книжка кола не кара. Радвам се знаеш от де да палиш, може да караш перфектно, но без опит и най-малки познания не става ....
Искренно ти пожелавам да нямаш произшествия и да не пострада и някой, който най-малко има вина за твойте безумия ....
-
- BFL Team™
Съгласен съм с теб, но какво значи опит? За какъв опит става на въпрос при 18 години? Карал е колата на тате? Божеее, хора, професионалисти със стаж 30 години правят грешки, а някакъв келеш ще ми говори, че всичко знаел. Разберете го, че колата е ОРЪЖИЕ което УБИВА, когато се качиш в нея трябва да си наясно, че поемаш ОГРОМНА отговорност към себе си, близките и всеки непознат, който си застрашил с безрасъдното си каране. Белите от подобен род стават веднъж.
-
- BFL Team™
Абсолютно !! Аз имам книжка от 8 години , "Ц" категория ! Взех всички изпити с по една грешка, на листовките още си спомням каде ми беше грешката , обърках знака забранено е престоя и паркирането със забранено е паркирането . НО не мога да каже , че съм перфектен шофер и че знам всичко , винаги като запаля колата ми светва една лампичка в главата , че 1 секинда не внимание , 1 секунда безрасъдно каране после цял живот мъртав . За разлика на някои познати , които си зеха книжките от 100-я изпит и сега се мислят за безсмърни по пътищата .
-
Системно нарушаване на точка 2.5. от правилата на форума!!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Нещастници, идиоти и убийци са всички които си купуват изпитите. Дано да се пържите в ада.