Колко струва да си платим Листовките

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ludkoto23

Re: Колко струва да си платим Листовките

Мнение от ludkoto23 »

Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера :|
napster

Мнение от napster »

ludkoto23 написа:Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера :|
Естествено, че си плащаш! Но за да почнеш курс, не да си земеш книжката.
Аз не познавам нито един човек, който си е купил книжката, тоест листовки етц. А това е най-жалкото нещо, абсолютна безотговорност.
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

ludkoto23 написа:Абе бате мн ясно че като "пораснете" и вие ще си платите листовките,почти няма шофьор който да не ги е платил,не разбирате ли че за да ги земеш ще треа си платиш,колкото и да знаеш без ПАРИ няма вземеш книжка,така че кво толкова го обвинявате не мога ви разбера :|
Да бе! Трябва да си феноменално куха лейка за да не можеш да си вземеш листовките. При толкова елементарен курс да ми се наложи да плащам за да го взема, бих се засрамил.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Аз си ги зех от пръв път. . . както листовките така и изпитите за Б и Ц категория без да си плащам за това .
НиКи

Мнение от НиКи »

Всичко се връща, имай го впредвид. Да не се учудиш някой ден, ако свършиш в някоя канавка или от някой мост.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

НиКи написа:Всичко се връща, имай го впредвид. Да не се учудиш някой ден, ако свършиш в някоя канавка или от някой мост.
Да, ама дано не вземе и някой невинен със себе си.
zanio

Мнение от zanio »

Ето това е България ... За жалост ние живеем в нея - въпреки всичко хубаво в нашата държавица, българинът е свикнал - като не става с пари става с много пари.
Какво ми разправяш, че секи за 40 мин ти прави над 5 грешки. Аз като карах курса бяхме 10 човека. Всички направихме общо 15 грешки на листовките .... Ае моля ти се, че ти си поредния малоумен ИДИОТ (и изобщо не се извинявам за думата) си е лично твой проблем. Жалкото е, че не си даваш сметка за последиците, до които не дай си боже доведе тази твоя постъпка.
Да листовките шофьор не правят, но поне донякъде те ограмотяват. Може да са донякъде пълни и с доста тъпи въпроси, но повярвай откакто си карам активно - много от тях ми послужиха на пътя и ме изкараха от доста неловки ситуации, които бяха породени и от идиоти като тебе дето налиимат дълбок джоб и са си платили книжката. Ама знай книжка кола не кара. Радвам се знаеш от де да палиш, може да караш перфектно, но без опит и най-малки познания не става ....
Искренно ти пожелавам да нямаш произшествия и да не пострада и някой, който най-малко има вина за твойте безумия ....
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Съгласен съм с теб, но какво значи опит? За какъв опит става на въпрос при 18 години? Карал е колата на тате? Божеее, хора, професионалисти със стаж 30 години правят грешки, а някакъв келеш ще ми говори, че всичко знаел. Разберете го, че колата е ОРЪЖИЕ което УБИВА, когато се качиш в нея трябва да си наясно, че поемаш ОГРОМНА отговорност към себе си, близките и всеки непознат, който си застрашил с безрасъдното си каране. Белите от подобен род стават веднъж.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Абсолютно !! Аз имам книжка от 8 години , "Ц" категория ! Взех всички изпити с по една грешка, на листовките още си спомням каде ми беше грешката , обърках знака забранено е престоя и паркирането със забранено е паркирането . НО не мога да каже , че съм перфектен шофер и че знам всичко , винаги като запаля колата ми светва една лампичка в главата , че 1 секинда не внимание , 1 секунда безрасъдно каране после цял живот мъртав :D . За разлика на някои познати , които си зеха книжките от 100-я изпит и сега се мислят за безсмърни по пътищата .
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

В допълнение на всичко казано дотук ще спомена, че не съм отварял закона от около 2-3 години, а ето какво направих на листовките:

Изображение - цънки на снимката, за пълен размер

Тъй че да не можеш да издържиш изпита е просто смешно... и за съжаление опасно !!!
pesfan05

Мнение от pesfan05 »

Системно нарушаване на точка 2.5. от правилата на форума!!!
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Нещастници, идиоти и убийци са всички които си купуват изпитите. Дано да се пържите в ада.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”