NBA 2k9 Дискусии
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: NBA 2k9 Дискусии
Играта е много дива За жалост ми тръгва само на Medium и Low без да ми насича въпреки че покривам изискванията
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
кво праат Тим Дънкан и Кевин Гарнет в Лейкърс???? Assosiation 2.0?
-
Обичат се, не виждаш лиIvanMladenov написа:кво праат Тим Дънкан и Кевин Гарнет в Лейкърс???? Assosiation 2.0?
Иначе си разръчках малко съставите, да е по-интересно.
-
Ами аз си я свалих и останах много разочарован от нея.Очаквах тази година,след като ЕА обявиха,че няма да правят НБА за компютър 2к9 да направят по-добра дори и от тази на ЕА,ако беше излязла. Играх НБА 09 на ЕА за Плейстейшън 3 - разкошна е.Дано догодина ЕА да направят НБА за компютър.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
дано не, защото шибаняците от ЕА правят само портове от PS2....elit_sofia написа:Ами аз си я свалих и останах много разочарован от нея.Очаквах тази година,след като ЕА обявиха,че няма да правят НБА за компютър 2к9 да направят по-добра дори и от тази на ЕА,ако беше излязла. Играх НБА 09 на ЕА за Плейстейшън 3 - разкошна е.Дано догодина ЕА да направят НБА за компютър.
А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия
-
На коя трудност играеш ?IvanMladenov написа:А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
след Pro, мисля че беше All-Star, ма не съм сигурен.Snoop DoG-iZle написа:На коя трудност играеш ?IvanMladenov написа:А иначе, Снууп, тва с разместването даже е много тъпо, аз предпочитам както са си, защото е по-реално, а и без това Лейкърс са невероятен отбор с дефаулт ростерите. И въпреки тва ги бия
Хора, кажете как е написано в контролите на играта за бързо бягане (спринта),че нещо не мога да го схвана.Другите си ги нагласих и ми остана само бягането а не мога да го открия къде е че така без забивки е тъпо
-
- BFL Team™
Доста я прехвалиха тая игра но освен впечетляваща графика на моменти и някоя друга по плавна анимация друго няма !
Анимирането на някои движения е меко казано смешно , особено лицевите анимации ме скъсаха от смях . Поредния Американски боклук, много лъскава опаковка но като я отвориш едно голямо ако .
Анимирането на някои движения е меко казано смешно , особено лицевите анимации ме скъсаха от смях . Поредния Американски боклук, много лъскава опаковка но като я отвориш едно голямо ако .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re:
асене, не мога да се съглася. Според мен тази игра, откъдето и да погледнеш е най-добрата баскетболна на пазара (другите са NBA 09 и NBA Live 09, второто на ЕА, мисля че си знаеш за тях). Вярно е, че има някои проблеми, но като цяло наистина пресъздава добре баскетбола. Аз лично го гледам и разбирам от тактики, и наистина си личи кога ползват дадена тактика. Сега за анимациите съм съгласен, но графиката като визия, и играта като геймплей е повече от добре, особено като се има предвид конкуренцията.AntrAcsA написа:Доста я прехвалиха тая игра но освен впечетляваща графика на моменти и някоя друга по плавна анимация друго няма !