FIFA World Cup - South Africa 2010

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
elit_sofia

Re: FIFA World Cup - South Africa 2010

Мнение от elit_sofia »

Така е , това бе най-добрата среща засега. Атакуващ футбол и от двата тима , чудесни атаки и разбира се - грешки. Ако всички играеха така... Иначе относно днешните срещи - Парагвай вече на 1/8 финал , а "скуадра адзура" отново показа , че е най-жалкия отбор на този Мондиал. ]:)
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Леле :rofl: Кво става с Франция ! Днес чета някакви чудесии , караници , целия отбор отказва да тренира , хвърчат оставки , много е забавно :)
http://www.youtube.com/watch?v=FOPOXlO7p4U
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Очаква ще се това , след като Доменек остана треньор и на този футболен форум... :giggle:
Изображение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Днес предстои най-интересният мач от този Мондиал - Германия vs. Англия , стискам палци англичаните да победят! :)
Изображение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Просто нямам думи за страничният съдия. Как можа , да не забележи гола?! :@
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Еми момчета квото беше със Световното до тук - беше. Свърши :X Как е възможно такива продажници да всирят въобще мачове :@ Тоя боклук Розети мама му мръсна, пълна свинщина. Закво чакаме 4 години световно.. да гледаме как 10-15 мекерета решават кво ше става на терена. Направо съм бесен :@ :@ :@
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

"Ла Фурия" започва мача много вихрено, дано Португалия се окупити и да ги бие така, както само тя си може! :D
Изображение
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

Today ... Холандия - Бразилия и Уругвай - Гана ]:) :) Бразилия и Уругвай за мене са на полуфинал ... ;)
Liverpool FC, Sporting CP, Atletico de Madrid
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Мразя и двата отбора , но омразата ми към Холандия надделява , за това ГО ГО ГО БРАЗИЛ :P
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

AntrAcsA написа:ГО ГО ГО БРАЗИЛ :P
GO GO GO Brazil ... Go Home ! :rofl: Еми един европейски отбор със сигурност на полуфиналите ... :)
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

FIFA World Cup - South Africa 2010 Semi finals ... Уругвай - Холандия. Страшен мач направиха Уругвай и Гана ... На дузпите Уругвай заслужаваше повече да бие, макар ПОЧТИ всичко да е на късмет :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

DoubleV_80 написа:FIFA World Cup - South Africa 2010 Semi finals ... Уругвай - Холандия. Страшен мач направиха Уругвай и Гана ... На дузпите Уругвай заслужаваше повече да бие, макар ПОЧТИ всичко да е на късмет :)
Страшен, страшен пак провален от съдийска некадърност и простотия :X
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

За пореден път на този Мондиал, съдийска грешка закопа даден отбор. Просто нямам думи, но все пак Гана имаха шанс да си вземат своето, но късмета им обърна гръб (както се казва) и Асамоа Гиян пропусна. Представям си какво му е сега на него. :| Иначе за мача на Холандия няма какво да кажа. Перфектно второ полувреме и заслужена победа над "селесао", това е.
Изображение
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

DoMiNaToR написа:
DoubleV_80 написа:FIFA World Cup - South Africa 2010 Semi finals ... Уругвай - Холандия. Страшен мач направиха Уругвай и Гана ... На дузпите Уругвай заслужаваше повече да бие, макар ПОЧТИ всичко да е на късмет :)
Страшен, страшен пак провален от съдийска некадърност и простотия :X
:wasntme: Какво имаш на предвид ? :^) :?: Съдийска грешка ? :o
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

DoubleV_80 написа: :wasntme: Какво имаш на предвид ? :^) :?: Съдийска грешка ? :o
Ми имам в предвид оня страничния съдия, който даде напълно измислен фал, след който се стигна до дузпа и червен картон. Просто е немислимо на четвъртфинал на световно в 121-вата минута на продължението да се даде фал, близо до нак. поле, за който съдията не е сигурен и след който се стига до виждаш какво. Слава Богу все пак, че маймуната изтърва дузпата :)
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

DoMiNaToR написа:
DoubleV_80 написа: :wasntme: Какво имаш на предвид ? :^) :?: Съдийска грешка ? :o
Ми имам в предвид оня страничния съдия, който даде напълно измислен фал, след който се стигна до дузпа и червен картон. Просто е немислимо на четвъртфинал на световно в 121-вата минута на продължението да се даде фал, близо до нак. поле, за който съдията не е сигурен и след който се стига до виждаш какво. Слава Богу все пак, че маймуната изтърва дузпата :)
... маймуната ... Недей така ... Да вярно, че там май не трябваше да има фаул. Те после не дадоха и повторение :shake:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Холандия са най глупавия отбор на тва световно !! Няма такива късметлии като тях.. нямат един свестен мач където да си каже човек " Ето тия са добри , играят много добре " Във всичките си мачове , съперника им ги надиграваше , но все успяваха с луд късмет да вкарат след глупави карамболи , автоголове , статични положения , грешки на вратарите .... Разчитат единствено на добрия си вратар , изритани топки напред и там гея Робен или по малкия гей Ван Перси с чупене на китки и стойки ако успеят да направят нещо.. ! Ужасно антипатичен отбор :X Селски , груб, дърварски и анти-футболен отбор !
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

Днес ... Холандия - Испания ... Кой ще бие ? :wasntme:
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Аз съм за Холандия! :) Мисля, че точно "лалетата" ще победят и ще покажат на смешната "ла фурия" кой е най-добрият в момента. :P
Изображение
DoubleV_80

Мнение от DoubleV_80 »

elit_sofia написа:Аз съм за Холандия! :) Мисля, че точно "лалетата" ще победят и ще покажат на смешната "ла фурия" кой е най-добрият в момента. :P
Смешната ??? ... :^) :X Срещу Германия, Испания играха най-добре от началото на световното ... Надявам се да бият ! ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”