kyynadd написа:Мъжки той. Купил е резултатите. Нали го знам кво прави с папагала.:p :d

kyynadd написа:Мъжки той. Купил е резултатите. Нали го знам кво прави с папагала.:p :d
Нищо не е случайно...Това разработка на воените гейове. Направили са го за да търсят нови партньори. Който има +75% да знае че ще бъде взет от воените гейвое.Naycho_Naychev написа:Хах точно колкото менvili4kata написа:43%
Аз съм на 50%.Пък и кво ще дойдат вкъщи за да ме вземат военните гейове?kyynadd написа:Нищо не е случайно...Това разработка на воените гейове. Направили са го за да търсят нови партньори. Който има +75% да знае че ще бъде взет от воените гейвое.Naycho_Naychev написа:Хах точно колкото менvili4kata написа:43%
Мен, стой далечto6kobg написа:102%?Някой получил ли е такъв процент!!!
Нали разбираш че едн 50% че и повече не разбират какво натискат а просто ей така. ....AntrAcsA написа:
ЛЕЛЕ като ви гледам процентите , доста хора имат на какво да се позамислят , явно моите са идеални.
Като ме пита дали съм си скубал веждите , написах " ДА " защото преди време си бях направил една скара на лявата вежда. Но това е дреболия.
Аз съм виждал мъже с толкова оскубани вежди , че направо мязат на жени. Междодругото на повечето жени това им харесва ...
Аз съм ЗА един мъж да се подържа но всичко в разумните граници