2003-та година с един приятел бяхме много зарибени по фифа и редовно си ходихме всеки ден в една зала да играем фифа, но един ден нашият любим компютър беше зает и седнахме на друг, където с приятно изненадване открихме, че има и бг първенството. Тогава си плащахме и цял ден сме играли само фифа, естествено с Добруджа. И така беше почти всеки ден до към средата на 2004 година. Тогава за пръв път си прекарах интернет, както и авера и спряхме да ходим в залата, а играхме мулти на фифа 2003 и 2004, за жалост никъде в интернет не намирахме бг мод-а за 2003, когато един ден бях на гости на братовчед ми и му разглеждах дисковете от пс мания видях бфл пача, бях на седмото небе. Месец след това(около август 2004-та) Венци(vencoi) се бе регистрирал във форума на моя интернет доставчик(Венци е от Добрич) и бе писал за бфл, че търси хора или нещо от сорта, аз м писах с въпрос от къде мога да получавам информация за бфл и той ми даде линк към тема в дата.бг от там видях, че е направил форум на бфл и бях първия след него, който се регва.

И така благодарение на бфл и феновете излязоха два страхотни пача за 2005. В края на 2005-а, още първите дни на излизането на фифа 2006 на Благо(Levski Forever) му дойде идеята да се създаде нов тийм, който да прави Б групите, понеже тогава БФЛ не искаха или по-точно се бяха съсредоточили върху А група) и така се създате ОФЛ тийм на чело с Благо, аз и Иван(kyynadd). Разбира се имаше и още хора, но след обединението на ОФЛ с БФЛ нас тримата ни приеха в БФЛ с, което още сме много радостни. Така в 4.0 за фифа 06 бе първата на БФЛ след обединението с ОФЛ. Тя беше с Б група и беше адски харесана от всички потребители, след това излезе и версия 5.0 и така. Сега всички очакват страхотни пачове на БФЛ за 08 и ще ги имат! ....Аз малко съм се отклонил от темата..ама...Още ми е чудно едно нещо...всичко стартира в една интернет зала в Добрич благодарение на Венци и ми е много чудно тая зала да не се намира близко до Езикова и Стефан Караджа..щото в една зала в близост до двете училища ние с авера играехме фифата, а бг пача го имаше само на 1 компютър. Въпроса ми е към Венци..