Нужда от информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Нужда от информация
Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.
Иначе ето ти информация: Когато патча е готов и секунда няма да го бавим.
-
- BFL Team™
РУсия е мн по голяма държава, със мн по- голямо население... нормано е, но Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание.... само лицата са по малко то тея във РФЛochko написа:Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Благодаря за изчерпателния отговор, надявам се да сте на финалната права.Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.
Вярно е, че повечето хора от форума не разбират от програмиране, но все ще се намери някой, който да помогне, ако има нужда. И по принцип, казвайте ни какво правите, какво ви е забавило и т.н. просто за да не се пълни форума с досадни съобщения и да се изнервя обстановката. Като не знаят нищо, много хора решават, че пач изобщо няма да има. А и това "скоро" си е направо плашещо, щом беше "скоро" през август, а вече сме януари ...
Повечето тук са на по 12-14 години ... Потресен съм
Отде да знаем, да не сме го виждали?!...Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание
Той българинът си го е казал - "око да види, ръка да пипне".
Ей не ни упреквай ! Там имат яко снимки, тука 5 месеца търсим добри снимки на играчи на Латекс и нема и немаGogo_t написа:РУсия е мн по голяма държава, със мн по- голямо население... нормано е, но Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание.... само лицата са по малко то тея във РФЛochko написа:Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.
-
ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки , все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Или пък некой ще ме упреква, че има 10 лица от единия отбор и 9 от другия (втория му е любим)GoGo_SPoRt написа:ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки , все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
-
Дивака се завърна по-силен от всякога !!!aV1d написа:Или пък некой ще ме упреква, че има 10 лица от единия отбор и 9 от другия (втория му е любим)GoGo_SPoRt написа:ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки , все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
П.С. Не се предавай силата е с теб !!!
cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде.
Ти пък като си на 16-17 и се правиш на големия разбирач а?ochko написа:Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.
П.П. Ми махнете някой текстури, та fifa.fat файла да е под 441 килобайта и готово, ако това ви е проблема
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
естествено, че не. Никой не знае как ще изглеждат екипите все още. Ако все пак следим от сайта на пума какви модели произвеждат в момента, то виж това http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... 843#p17919bob_sinclar написа:cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде.
Тези екипи са правени от модел свален от сайта на пума
-
@синклар, виж темата за китпака на Христо в ФМ 08 раздела, за да видиш варианти за бъдещите екипи на ЦСКА
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
av1d e тогава ... няма да са сардат само 1 лице в повече
-
- BFL Team™
Достатъчно голям съм за да ти набия камбанарията и да те смачкам. Вярвай ми.Nicky написа:
Ти пък като си на 16-17 и се правиш на големия разбирач а?
П.П. Ми махнете някой текстури, та fifa.fat файла да е под 441 килобайта и готово, ако това ви е проблема
П.П. Не е толкова лесно да се махнат текстури. Нали разни хора ще се разбръмчат. Евала че си от тия 1% който разбира чат-пат работите.
Едит: Какво чаткаш друго?
-
Ами ако и той е Достатъчно голям Зако са карате тай ве братя матапа са ама няма смисал от разправии ся сте напрегнати покрай излизането на пача и затва са гаврите само
-
Надявам се това да ни е новия екип !!! Иначе аватара е правин от Gogo_t - това е екипа на Олимпиакос и просто са сменени емблемата и спонсора !!!bob_sinclar написа:cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде.
Айде стига, само животните си решават проблемите с бойochko написа:Достатъчно голям съм за да ти набия камбанарията и да те смачкам. Вярвай ми.Nicky написа:
Ти пък като си на 16-17 и се правиш на големия разбирач а?
П.П. Не е толкова лесно да се махнат текстури. Нали разни хора ще се разбръмчат. Евала че си от тия 1% който разбира чат-пат работите.
Едит: Какво чаткаш друго?
П.П. Чаткам туй-онуй по ФИФА-та
Айде да получим малко нова информация от екипа, че утре ваканцията свършва, пач още няма и се очакват масови самоубийства.
Отговор "нищо не казваме, ще разберете когато му дойде времето" не се приема, царят като говореше така виждате сега колко го "обича" народа ...
Отговор "нищо не казваме, ще разберете когато му дойде времето" не се приема, царят като говореше така виждате сега колко го "обича" народа ...
-
- BFL Team™
Сравняваш ни с царе??? Благодаря. Никаква нова информация нямаме. Целия екип рине сняг покрай офиса.
-
ochko написа:Сравняваш ни с царе??? Благодаря. Никаква нова информация нямаме. Целия екип рине сняг покрай офиса.