Нужда от информация

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ochko
BFL Team™

Re: Нужда от информация

Мнение от ochko »

Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.

Иначе ето ти информация: Когато патча е готов и секунда няма да го бавим.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

ochko написа:Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.

РУсия е мн по голяма държава, със мн по- голямо население... нормано е, но Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание.... само лицата са по малко то тея във РФЛ ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.

Благодаря за изчерпателния отговор, надявам се да сте на финалната права. :)
Вярно е, че повечето хора от форума не разбират от програмиране, но все ще се намери някой, който да помогне, ако има нужда. И по принцип, казвайте ни какво правите, какво ви е забавило и т.н. просто за да не се пълни форума с досадни съобщения и да се изнервя обстановката. Като не знаят нищо, много хора решават, че пач изобщо няма да има. А и това "скоро" си е направо плашещо, щом беше "скоро" през август, а вече сме януари ... :^)
Повечето тук са на по 12-14 години ... Потресен съм :shake: :D
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание
Отде да знаем, да не сме го виждали?!... :wasntme:
Той българинът си го е казал - "око да види, ръка да пипне". :D
aV1d

Мнение от aV1d »

Gogo_t написа:
ochko написа:Добре, изглеждаш ми интелигентен. Според теб колко хора ще разберат за проблема ако им кажем примерно ''Не става в дир-а, дай ще ги вкараме в 43-ти big или ще направим нов. Пробвай да ги вкараш в 1gk размер та да видим.'' 99 процента от хората тук ще гледат къ'т заклани, нормално, на по 12-14 години са. За жалост в България малко са хората които разбират от FIFA и от файловата система. Ако вземем например руснаците... там спокойно могат да съставят 20 екипа като нас! Аз лично бих искал да помогна на хората да се научат на някой работи, да се развива FIFA обществото както в другите страни, но тук ако покажеш някоя тънкост на някой, той почва да си мисли, че разбира всичко. Прави свой екип, кръщава го РЯПА и почва да се хвали колко голям модър е.

РУсия е мн по голяма държава, със мн по- голямо население... нормано е, но Ако погледнете РФЛ-то ще видите, че БФЛ има по голямо съдаржание.... само лицата са по малко то тея във РФЛ ;)
Ей не ни упреквай ! Там имат яко снимки, тука 5 месеца търсим добри снимки на играчи на Латекс и нема и нема
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки :D , :| все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
aV1d

Мнение от aV1d »

GoGo_SPoRt написа:ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки :D , :| все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
Или пък некой ще ме упреква, че има 10 лица от единия отбор и 9 от другия (втория му е любим)
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

aV1d написа:
GoGo_SPoRt написа:ем като няма що тез дет много упрекваха че нямало лица не отидоха и да им напраят снимки :D , :| все пак потребителите са от различни гр села и т.н.
Или пък некой ще ме упреква, че има 10 лица от единия отбор и 9 от другия (втория му е любим)
Дивака се завърна по-силен от всякога !!! :rofl: :rofl: :rofl:
П.С. Не се предавай силата е с теб !!!
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде. ;)
Nicky

Мнение от Nicky »

Ти пък като си на 16-17 и се правиш на големия разбирач а?

П.П. Ми махнете някой текстури, та fifa.fat файла да е под 441 килобайта и готово, ако това ви е проблема ;)
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

bob_sinclar написа:cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде. ;)
естествено, че не. Никой не знае как ще изглеждат екипите все още. Ако все пак следим от сайта на пума какви модели произвеждат в момента, то виж това http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... 843#p17919
Тези екипи са правени от модел свален от сайта на пума ;)
Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

@синклар, виж темата за китпака на Христо в ФМ 08 раздела, за да видиш варианти за бъдещите екипи на ЦСКА
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

av1d :D e тогава ... няма да са сардат само 1 лице в повече :giggle: ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Nicky написа:

П.П. Ми махнете някой текстури, та fifa.fat файла да е под 441 килобайта и готово, ако това ви е проблема ;)
Достатъчно голям съм за да ти набия камбанарията и да те смачкам. Вярвай ми.

П.П. Не е толкова лесно да се махнат текстури. Нали разни хора ще се разбръмчат. Евала че си от тия 1% който разбира чат-пат работите.

Едит: Какво чаткаш друго?
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Ами ако и той е Достатъчно голям :D Зако са карате тай ве братя :D матапа са ама няма смисал от разправии ся сте напрегнати покрай излизането на пача и затва са гаврите само :|
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

bob_sinclar написа:cska_hooligan, откъде е снимката на аватара ти? Това част от новата екипировка на ЦСКА на "Пума" ли е? Покажи и другите екипи ако си ги видял някъде. ;)
Надявам се това да ни е новия екип !!! ;) ;) ;) Иначе аватара е правин от Gogo_t - това е екипа на Олимпиакос и просто са сменени емблемата и спонсора !!! ;) ;) ;)
Nicky

Мнение от Nicky »

ochko написа:
Nicky написа:

Достатъчно голям съм за да ти набия камбанарията и да те смачкам. Вярвай ми.

П.П. Не е толкова лесно да се махнат текстури. Нали разни хора ще се разбръмчат. Евала че си от тия 1% който разбира чат-пат работите.

Едит: Какво чаткаш друго?
Айде стига, само животните си решават проблемите с бой ;)

П.П. Чаткам туй-онуй по ФИФА-та :)
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Айде да получим малко нова информация от екипа, че утре ваканцията свършва, пач още няма и се очакват масови самоубийства. :D ;)
Отговор "нищо не казваме, ще разберете когато му дойде времето" не се приема, царят като говореше така виждате сега колко го "обича" народа ... :P
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Сравняваш ни с царе??? Благодаря. :) Никаква нова информация нямаме. Целия екип рине сняг покрай офиса.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

ochko написа:Сравняваш ни с царе??? Благодаря. :) Никаква нова информация нямаме. Целия екип рине сняг покрай офиса.
:D :D :D
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”