Барса си ги надигра по всички показатели . Статискитака от двата мача го показва. Барса е с класи над Челси !Всякакъв друг развой на нещата щеше а да са алогичнен.
И за съдията. Остави челси да играят 20 минути с човек повече, но кво е виновен ,че Челси толкова си могат .
Дузпите ... на повторенята се вижда ,че на практика няма такива , може да се поспори единствено за положението когато Пике игра с ръка ама удара беше от близо и нямаше как да реагира. При първата претенция на Челси за дузпа , когато Алвес събори тяхен играч , но фала се извърши ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ , това че църния реши да падне в наказателното е друг въпрос. Има редица такива случай и дузпи не са се свирили.
Другата сидуация дето Балак едва не преби съдията след това , няма никаква ръка. Топката се удря в подмишницата , играча е с груб и удара е от 2 м.
Първото падане на Дрогба , да дърпаше го за фланелката , както и Дрогба дърпаше защитника . В момента в който Дрогба пада защитника на Барса не бо дърпаше и просто Дрогба реши да симулира ,защото видя , че няма да може да отиграе топката. Второто падане на Дрогба ... идиален щагат на Туре , който избива топката и Дрогба пак играе театри. Преди това и двамата се дърпака и скубеха ама извън наказателното поле.
Челси не показаха никва игра и двата мача , дори гола им е супер случаен след редица рекушето топката попадна до Есиен , който просто я изрита напред ,както правят по принцип , ритат безцено .... то па зе че влезе , да красиво но случайно. Защитата на Барса беше леш ...
Радвам се ,че и двата ми любими тима са на финал . За мен лично финала е протоколен , защото който и отбор да спечели аз ще празнувам... в прочем аз съм го запразнил още от вторник

Няма такава радост любимия ти тим да спечели ШЛ !