Тотнъм разгроми Арсенал и отива на ФИНАЛ

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
AntrAcsA
BFL Team™

Тотнъм разгроми Арсенал и отива на ФИНАЛ

Мнение от AntrAcsA »

Тотнъм разгроми Арсенал, ще играе финал

Видео : http://www.zazz.bg/play:5f5b3d8b

Изображение

• коментирай във форума: Англия
    Отборът на Тотнъм разгроми с 5:1 тима на Арсенал във втория полуфинал в турнира за Карлинг Къп и с общ резултат 5:2 се класира за финала в надпреварата където ще срещне победителя от утрешния двубой между Евертън и Челси.

Това е първа победа на Тотнъм над градския съперник Арсенал от цели девет години. Българският национал Димитър Бербатов започна като титуляр и игра до 65-ата минута на мача, когато бе сменен от Джърмейн Дефоу.

Двубоят започна вихрено за "шпорите", които откриха резултата в своя полза още в третата минута. Домакините сътвориха много добра атака, която Бербатов завърши с пас към Джърмейн Джинас, който пък веднага стреля, към вратата, пазена от Лукаш Фабиански. Топката се удари в гредата и се озова зад голлинията за 1:0.

Осем минути по-късно възможност за гол се откри и пред възпитаниците на Арсен Венгер. Датският нападател на Арсенал Никлас Бендтнер стреля опасно към вратата на Тотнъм, но ударът му нямаше нужната точност и мина малко над целта.

В 27-ата минута голмайсторът Джинас центрира от фаул в наказателното поле на гостите, а бранителят на домакините Майкъл Доусън засече топката с глава и я прати в мрежата на "топчиите", с което удвои преднината на своя отбор, за радост на хилядите привърженици по трибуните на Уайт Харт Лейн.

Три минути по-късно капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов пропусна да направи резултата класически. Той се измъкна зад защитата на Арсенал и останал сам срещу Фабиански веднага стреля, но нямаше късмет и топката срещна гредата.

До края на първата част домакините продължаваха да създават проблеми на отбраната на "артилеристите", а гостите пък опитваха да намалят резултата, но безуспешно и така се оттеглиха на почивката с два гола пасив.

След подновяването на играта "шпорите" продължиха с отличната си игра и показаха, че 2:0 е резултат, който не ги удовлетворява. Само три минути след почивката капитанът на Тотнъм Роби Кийн получи страхотен пас от Арън Ленън и направи преднината на отбора си класическа.

В 60-ата минута Шимбонда подаде на Арън Ленън, който напредна в наказателното поле на гостите и с безпощаден удар покачи на 4:0 и накара привържениците на Арсенал по трибуните на Уайт Харт Лейн да си тръгнат цели 30 минути преди края на двубоя.

Десет минути по-късно "артиеристите" все пак успяха да стигнат до почетно попадение, което бе дело на Емануел Адебайор. Това обаче не промени кой знае колко ситуацията на терена, тъй като момчетата на Хуанде Рамос не спряха да атакуват.

В даденото от рефера продължение на двубоя Стийд Малбранк се измъкна от защитниците на Арсенал и оформи разгромното 5:1.

Гостите също имаха своите възможности за още голове, но не успяха да се възползват от тях и така "шпорите" се класират за финала на 24 февруари на Уембли.
MrDeqn

Re: Тотнъм разгроми Арсенал и отива на ФИНАЛ

Мнение от MrDeqn »

Утепаха ги... но на Адебайор гола много ми хареса :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Квото и да се каже ще е малко...въпреки това аз държа Бербо да напусне.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:Квото и да се каже ще е малко...въпреки това аз държа Бербо да напусне.
Действително ще е хубаво да иде в по-голям клуб,защото Тотнъм вече не отговаря на класата му.Колкото по-късно го направи,толкова по лошо...
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Аз съм пък твърдо против Бербо да отиде в друг отбор.
НиКи

Мнение от НиКи »

MrDeqn написа:Аз съм пък твърдо против Бербо да отиде в друг отбор.
обоснови се.
Изображение

Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Тотнъм не са слаб или второкласен отбор ... все пак се замислете , те са на Финал с Челси.... това не успяха да направят Ман Ю , Ливърпул , Арсенал... и още десетки отбори от цяла Англия .
Ако отиде в някой клуб като Ман Ю едвали ще е титуляр и ще играе много , макар че бих се радвал да видя Българин в клуб който е един от най-силните в света .
НиКи

Мнение от НиКи »

AntrAcsA написа:Ако отиде в някой клуб като Ман Ю едвали ще е титуляр и ще играе много
Ако не смятаха да го използват отборите с интерес към него, не биха дали толкова пари ;)
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

В повечето добри отбори (Ман Ютд , Челси и т.н.) повечето футболисти са звезди и всеки играе за себе си. В тотнъм ги няма такива , а Бербо е няква "звезда" и така по лесно се Проявява, като отиде в голям гранд тоя шанс ще стане минимален. Така поне мисля аз
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Аз харесвам Бербо,защото действително той е най-голямата звезда на мижавия ни футбол в момента.Наистина се надявам да мине в по-голям клуб-това ще е страхотна реклама на българския футбол,ще бъде добре и за самия играч...И въпреки това си мисля,че голяма част от твърденията,че го искат в Ман Юнайтед,Челси,Интер,Милан и т.н.,са просто спекулации.Митко сам си го каза в едно от предаванията на Крум Савов от последните седмици.Да,човека има талант,но замислете се-Ман Юнайтед имат Кристиано Роналдо,Руни и Тевез,Челси-Шевченко и Дрогба,Милан-Роналдо,Пато,Индзаги(колкото и да е дърт),Кака и т.н.За това къде точно е мястото на Бербатов сред тези имена можем да поспорим,но все си мисля,че много,ама много трудно би се наложил в титулярния състав на който и да е от тези тимове...
Дано все пак да не съм прав и до няколко месеца да видим нашия сънародник в един наистина голям отбор,разбирайте някой от големите грандове на европейския футбол. :wasntme:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

BaLkI написа:Аз харесвам Бербо,защото действително той е най-голямата звезда на мижавия ни футбол в момента.Наистина се надявам да мине в по-голям клуб-това ще е страхотна реклама на българския футбол,ще бъде добре и за самия играч...И въпреки това си мисля,че голяма част от твърденията,че го искат в Ман Юнайтед,Челси,Интер,Милан и т.н.,са просто спекулации.Митко сам си го каза в едно от предаванията на Крум Савов от последните седмици.Да,човека има талант,но замислете се-Ман Юнайтед имат Кристиано Роналдо,Руни и Тевез,Челси-Шевченко и Дрогба,Милан-Роналдо,Пато,Индзаги(колкото и да е дърт),Кака и т.н.За това къде точно е мястото на Бербатов сред тези имена можем да поспорим,но все си мисля,че много,ама много трудно би се наложил в титулярния състав на който и да е от тези тимове...
Дано все пак да не съм прав и до няколко месеца да видим нашия сънародник в един наистина голям отбор,разбирайте някой от големите грандове на европейския футбол. :wasntme:
точно !!!
НиКи

Мнение от НиКи »

НиКи написа:
AntrAcsA написа:Ако отиде в някой клуб като Ман Ю едвали ще е титуляр и ще играе много
Ако не смятаха да го използват отборите с интерес към него, не биха дали толкова пари ;)
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

BaLkI написа:И въпреки това си мисля,че голяма част от твърденията,че го искат в Ман Юнайтед,Челси,Интер,Милан и т.н.,са просто спекулации.Митко сам си го каза в едно от предаванията на Крум Савов от последните седмици.
napster

Мнение от napster »

При всички положения трябва да остане в Тотнъм . Там се изгражда като велик играч , едва ли не легенда за шпорите . Повечето от вас си мислят , че Тотнъм е слаб английски отбор , но всъщност е сред най-добрите в Англия , още повече , че победата над Арсенал не е късмет , а просто бяха по-добрия отбор . Ако си мислите , че като отиде на Олд Трафорд ще е по-добре за него грешите ... На Олд Трафорд няма да го ценят както го ценят сега . По-добре нещо за по-слаб отбор , отколкото нищо за гранд като Юнайтед .
Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Напълно съгласен :nod:
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

napster написа:При всички положения трябва да остане в Тотнъм . Там се изгражда като велик играч , едва ли не легенда за шпорите . Повечето от вас си мислят , че Тотнъм е слаб английски отбор , но всъщност е сред най-добрите в Англия , още повече , че победата над Арсенал не е късмет , а просто бяха по-добрия отбор . Ако си мислите , че като отиде на Олд Трафорд ще е по-добре за него грешите ... На Олд Трафорд няма да го ценят както го ценят сега . По-добре нещо за по-слаб отбор , отколкото нищо за гранд като Юнайтед .
Имено Тотнъм вървят във възходяща линия , играят все по добре, новия тренер може да ги направи един от водещите отбори в Англия стила им на игра много радва.. атака атака и от време на време атака.. бележат много голове а от както махнаха Робинсън от титулярния състав допускат малко такива , имат страхотни фенове . Да исками се Бербатов да играе в един от грандовете но това дали ще е най добторо за него.. незнам , дали ще успее да блести пак и там да се пребори със всички звезди , само един бог знае ! Но при всички положения май Бербо ще играе в нов отбор от новия сезон , ако не и по рано.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Да вярно след като махнаха Робинсън, Тотнъм се справя много по добре , а пък ако и излючат Дефоу... въобще да не влиза няма да има по добри от тях :)

Като гледам Бербо, той не всеки мач е толкова брилянтен. Един мач с Гол и асистенция, а в друг мач за него хич не се и чува. Така че като отиде в някой по голям отбор и като не покаже в 1-2 мача какво може бързо бързо ще му падне рейтинга
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Първо, като традиция Тотнъм са средняци - имат по един трофей на десет години.
Второ, като игра са сбирщина средняци (изключая Бербо) с отвратителна защита и само заради този финал ще играят в ЕКТ.
Трето, за големите отбори. Ами в Ман Ю нападението е от Рууни и Тевес - еднотипни играчи (много технични, но нямат ръста на Бербо, което в мачове срещу отбори, които се затварят, е минус), плюс вечно контузения Луи Саа. Най-добре ще му е там според мен. В Арсенал са ван Перси и Едуардо като втори нападател и Адебайор на върха на атаката. Моите уважения, но тая печка отстъпва по класа на Бербатов. За Ливърпул да не говорим - Койт и Крауч са пълни дупки, Воронин пък бива използван от задна позиция... С Торес би се сработил отлично, но първо Ливърпул няма финансите да си позволи Бербатов и второ - отборът не е достатъчно добър, за да се пребори за титлата. И остава Челси, в който наистина Бербо не го виждам титуляр при наличието на Дрогба.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

само да допълня че и в Челсни няма да ходи Анелка играе вече там ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”