Влюбени ли сте?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
dimobs

Влюбени ли сте?

Мнение от dimobs »

Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения.

Любовта е чувство, характерно не само за хората. За това в чисто биологично-физиологичен аспект е или грижата на родителският индивид към малките, или състоянието, което подтиква полово узрели индивиди да се съвокуплят, в резултат на което понякога и възпроизведат. Любов съществува между различните полове и тогава тя се нарича междуполова (хетеросексуалност). Любовта към същия пол се нарича еднополова (хомосексуалност). Това се изразява във взаимни ласки и сношение. В психологически план любовта е силната привързаност към друг човек, индивид, а в социален - е необходимост от (личностен, когато е за хората) контакт.

В българския език съществува синоним на думата "любов" - "обич", като трудно може да се определи ясна разлика и граница между двете понятия, освен, че обичта е постоянството на любовта. Съществува терминът "платонична любов", характеризираща се с изпитването на "любовни чувства" от половозрели индивиди, необвързани от родителски или роднински връзки при липсата на сексуален контакт. В преносен смисъл може да означава още страст към нещо (любов към футбола, любов към знанието).

Я кажете вие!!! :o
Аз
MuSTaKa написа:Влюбих се в грешния човек...
:^)
CSKA 4ever
ZhivkoBGR
BFL Team™

Re: Влюбени ли сте?

Мнение от ZhivkoBGR »

Не мисля, ако считам, че съм влюбен във всяко хубаво момиче, което видя, ще изляза курвар.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Е то възможно ли е да не си влюбен ? 8)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
dimobs

Мнение от dimobs »

Gogo_t написа:Е то възможно ли е да не си влюбен ? 8)
Не е възможно.
Последно промяна от dimobs на 03 Апр 2008 19:48, променено общо 1 път.
CSKA 4ever
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Дам... :wasntme:
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Xaxaxa, кат се сетя кви охльови има във форума-
Деца дет реват че нямало кво да правят през ваканцията ако няма патч!
деца дето си мислят че ЛЕвски, ЦСКА, Локо Пд, БОТЕВ са най- великите клубове в историята на футбола!
Деца, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е КИРИЛИЦА И ЛАТИНИЦА !
ДЕца- гавра на природата (Ония дивака, дет в главата е като на стар индианец петите) и т.н. и т.н. Та тия деца как ще се влюбят като по цял ден си ббълскат на комповете и си мерат пишките със линии по цял ден ? Кое момиче ще тръгне с шамандура дет ще й разправя- "абе днес влизах във фопума и още няма патч, довечера нз кво ще права..."
Сега си представете че по няква неуписуема случайност момичето каже- "ми изведи ме на вечеря, да идем на кафе, на кино и т.н." знаете ли кво ещ каже "тъпото копеле" (с това име ще олицетворя вс глупави дървени глави от форума)- "Ооооо не мога, трябва да проверя да не излезе патча между 9 и 12 вечерта. Утре може да идем до компютърната зала да играем фифа"

Хахаха та тва ми е мисълта :D
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

dimobs написа:
Аз мисля, че е възможно.
Аз като по дърт пък не мисля така, щот от 10 годишен съм оплезил език по едно момиче, после пък едно друго и т.н. та все съм бил влюбен до сега и сега съм, слава Богу....
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Galen

Мнение от Galen »

Gogo_t написа:Xaxaxa, кат се сетя кви охльови има във форума-
Деца дет реват че нямало кво да правят през ваканцията ако няма патч!
деца дето си мислят че ЛЕвски, ЦСКА, Локо Пд, БОТЕВ са най- великите клубове в историята на футбола!
Деца, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е КИРИЛИЦА И ЛАТИНИЦА !
ДЕца- гавра на природата (Ония дивака, дет в главата е като на стар индианец петите) и т.н. и т.н. Та тия деца как ще се влюбят като по цял ден си ббълскат на комповете и си мерат пишките със линии по цял ден ? Кое момиче ще тръгне с шамандура дет ще й разправя- "абе днес влизах във фопума и още няма патч, довечера нз кво ще права..."
Сега си представете че по няква неуписуема случайност момичето каже- "ми изведи ме на вечеря, да идем на кафе, на кино и т.н." знаете ли кво ещ каже "тъпото копеле" (с това име ще олицетворя вс глупави дървени глави от форума)- "Ооооо не мога, трябва да проверя да не излезе патча между 9 и 12 вечерта. Утре може да идем до компютърната зала да играем фифа"

Хахаха та тва ми е мисълта :D
Хахахах бахти вица :rofl: :D Умрях да се смея на това но е истина! :rofl: :D :D :rofl:
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Gogo_t написа:
dimobs написа:
Аз мисля, че е възможно.
Аз като по дърт пък не мисля така, щот от 10 годишен съм оплезил език по едно момиче, после пък едно друго и т.н. та все съм бил влюбен до сега и сега съм, слава Богу....
ZhivkoBGR написа:Не мисля, ако считам, че съм влюбен във всяко хубаво момиче, което видя, ще изляза курвар.
:wasntme: :rofl:
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Виличка, ама те са 3 за 7 години бе ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
dimobs

Мнение от dimobs »

Gogo_t написа:
dimobs написа:
Аз мисля, че е възможно.
Гого, сори бате. Не съм ти прочел правилно мнението. Аз мисля, че е невъзможно да не си блюбен :blush: . Сори, помислих, че казваш обратното.
CSKA 4ever
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Gogo_t написа:Виличка, ама те са 3 за 7 години бе ;)
Ааа така става. :D
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Раноооо да се влюбвам бе. На тия години си е живо самоубийство... Гледаш да си правиш якото там с някое момиче /който както го разбира/ и да не си много чувствителен и влюбчив ;) .

Интересно ми е, в този форум има ли поне едно момиче? :)
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Спoделената любов е адското щастие :party: 8)
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Впрочем, като се замисля съм влюбен в биричката(загорка), Добруджа, секса, банкетите, Ники(МуСТаКа), бях влюбени в едно момиче, но вече не ми пука за нея(може би малко послъгвам) и така. ;)
Galen

Мнение от Galen »

ochko написа:Раноооо да се влюбвам бе. На тия години си е живо самоубийство... Гледаш да си правиш якото там с някое момиче /който както го разбира/ и да не си много чувствителен и влюбчив ;) .

:D Аз не съм чувал момиче да играе фифа :rofl:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ochko написа:Раноооо да се влюбвам бе. На тия години си е живо самоубийство... Гледаш да си правиш якото там с някое момиче /който както го разбира/ и да не си много чувствителен и влюбчив ;) .

Пич.. първото ми гадже го хванах като бях в 2-клас , една рускиня... няма възраст за това ...
Макар , че аз лични много трудно се влюбвам !! Мноо подбирам :blush: имам виски критерии , това от една страна е добре , защото съм излизал с невероятно красиви момичета... но от друга страна е кофти , защото имено тези красиви момичета са свикнали да бъдат така да се каже " под прицел " и са доста равнодушни и после си патиш , защото тя си мисли , че не е длъжда да полага някакви усилия за да запазите връзката ви защото е " красива " и , че това е достатачно !! Е има изключения . Ама мноо рядки.. 1 на 1000
Но нямаш ли пари.. нямаш нищо :) тва е истината ;) 8) http://zazz.bg/play:49c5d709
Galen написа:

:D Аз не съм чувал момиче да играе фифа :rofl:
Но аз познавам момичета дето играят ПЕС и то доста сериозно :)
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Пич, искаш да кажеш че втори клас си обичал това момиченце? Ама в точни смисъл на думата? Стига глупости. Любовта не е ей така да си харесаш някой и да ходиш с него... Аз влагам доста по-дълбок смисъл от това. Харесвам много момичета, всичките бих ги изчукал ама да съм влюбен е съвсем друго. На нито една с която съм ходил (не са били много, не са и малко) не съм казвал тази дума ''обичам те''. Доста силна е за да я изричаме ей така, не мислиш ли?

П.П.
С това за красивите момичета е така... Както са казали хората ''Една жена може да живее с това което мама и е дала.''...
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Естествено 8) даже сега съм мн влюбен както никога досега чувството е неописуемо 8)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Galen

Мнение от Galen »

ochko написа:Интересно ми е, в този форум има ли поне едно момиче? :)
Е вече в форума има момиче което играе фифа ;) Погледни в Новини темата за PC MANIA :P
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”