Спешно !!!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Спешно !!!
Някой да знае, дали има в Интернет мача между ПФК ЦСКА 31 и Отбора на звездите . Сега се прибрах вкъщи и нямах възможност да го гледам по ТВ .
Ако знаете - веднага линка тук
CSKA 4ever
-
Re: Спешно !!!
ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРА ПАК СМЕ В ГРУПА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаdimobs написа:Някой да знае, дали има в Интернет мача между ПФК ЦСКА 31 и Отбора на звездите . Сега се прибрах вкъщи и нямах възможност да го гледам по ТВ .
-
Да,жалко,че сте вие.Поредния отбор след Левски,ЦСКА,Ботев и Доко ПД с агитки предимно създадени от хулигани.А да ни е честито!ЗА многото нови счупени седалки,носове,безредици и тнт.MoNteSo написа:ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРА ПАК СМЕ В ГРУПА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Поне ходиме на мачове (hi) Като ти гледам аватара си славист(OMG).maniakapetko написа:Да,жалко,че сте вие.Поредния отбор след Левски,ЦСКА,Ботев и Доко ПД с агитки предимно създадени от хулигани.А да ни е честито!ЗА многото нови счупени седалки,носове,безредици и тнт.MoNteSo написа:ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ ГЛЕДАЛ МИНЬОР И КАЛИАКРА ПАК СМЕ В ГРУПА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
За човек-фен на отбор, чиято публика е изградена предимно от ветераните от втората световна война + една част от децата в ДЮШ разбираш доста от футбол...
-
Честоно казано не можеш да кажеш каква е възрастовата граница на феновете на отбора ми.Да има и стари има и млади и честно ти казвам,че е пълно с деца,който подкрепят славия и ходят на мачовете ни.И те няма да се променят отбора,защото да си славист е да дар.Славист значизавинаги.Вие от перник ако си от перник разбира се те най-големите простаци и гамени.Разбира се вие избивате комлексите си по този начин.А и дано с това участие в А група ви запомнят с футбол а не с простоти те ви.
П.С.А и поне не трошим автобуси,седалки и хора след мачове особено като вас.
П.С.А и поне не трошим автобуси,седалки и хора след мачове особено като вас.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
MoNteSo написа: За човек-фен на отбор, чиято публика е изградена предимно от ветераните от втората световна война
-
А дано Другото ще се направя, че не съм го прочелmaniakapetko написа:А и дано с това участие в А група ви запомнят с футбол а не с простоти те ви.
-
-
И аз го търсих,но май го няма никъде за сега целия мач и едва ли ще излезе някъде.dimobs написа:Стига спам! Зададох въпрос
-
- BFL Team™
по принцип има цели мачове по торентите.. ама този едва ли ще го има.. то на стадиона имаше едва 100 човека и то стюарди.. страшен юбилеи иначе като идея не беше зле,
Бербо , Марто !!
Бербо , Марто !!
-
AntrAcsA написа:по принцип има цели мачове по торентите.. ама този едва ли ще го има.. то на стадиона имаше едва 100 човека и то стюарди.. страшен юбилеи иначе като идея не беше зле,
Бербо , Марто !!
CSKA 4ever
-
- BFL Team™
Ае фен съм заклет на Левски , ама ми стана супер тъпо като видях , събрани на едно място футболисти като Бербатов , Мартин Петров май и Стилян Петров беше нз и много други ... също и Стоичков пред 100 човека публика... в зазза имаше клип и там се оправдаваха че било студено... да не споменавам , че посредата на второто полувреме грейна слънце !!
Това е възможно най-елеметарното оправдание , те хората си играят мачове пред пълни требуни в много по сорови и тежки условия , визирам и финала за ШЛто а и не само .
Иначе по форуми и сайтчета отварят големи усти колко са заклети и велики фенове на ЦСКА ама на юбилея си.. 60 годишнина , при условие , че са се сабрали едни от най-добрите футболисти на ЦСКА (легенди ) и се мъчат да направят някакво шоу да отидат има няма 100 човека си е срамота !
Лек ден !!
Това е възможно най-елеметарното оправдание , те хората си играят мачове пред пълни требуни в много по сорови и тежки условия , визирам и финала за ШЛто а и не само .
Иначе по форуми и сайтчета отварят големи усти колко са заклети и велики фенове на ЦСКА ама на юбилея си.. 60 годишнина , при условие , че са се сабрали едни от най-добрите футболисти на ЦСКА (легенди ) и се мъчат да направят някакво шоу да отидат има няма 100 човека си е срамота !
Лек ден !!
-
Бате тия 100 човека ти ли ги брои Бяха няколко хиляди, иначе съм съгласен, че трябваше да има повече публика. Но доста не дойдоха заради дъжда, други са били на почивка и т.н. Хората си имат задължения
-
За честването на 60 годишнината ви си имат задължения, а за мача с Левски няматНиКи написа:Бате тия 100 човека ти ли ги брои Бяха няколко хиляди, иначе съм съгласен, че трябваше да има повече публика. Но доста не дойдоха заради дъжда, други са били на почивка и т.н. Хората си имат задължения
-
- BFL Team™
Зе ми думата от клавиатурата !!!Gonzo написа:За честването на 60 годишнината ви си имат задължения, а за мача с Левски няматНиКи написа:Бате тия 100 човека ти ли ги брои Бяха няколко хиляди, иначе съм съгласен, че трябваше да има повече публика. Но доста не дойдоха заради дъжда, други са били на почивка и т.н. Хората си имат задължения
@AntrAcsA прав си брат ми , чорбарите никога не са пълнили нац. , те Армията немогат горките... тц тц .... за сведения ще им дам няколко мача над 41 000
Левски Поол
Левски Челси
Левски Барса
Левски Вердер
Левски Шалке
Левски Удинезе....
Левски Поол
Левски Челси
Левски Барса
Левски Вердер
Левски Шалке
Левски Удинезе....
-
"чорбарите" са пълнили много повече нац стадиона от вас и то когато е бил с 20000 пголям от сега.
ти си болен чесно цецка немат публика и са карали войниците да ходят за да има хора ЛЕВСКИ - БАРСА 70 000 !!!!!!!
-
тоз и той друг В БЪЛГАРИЯ КОЛКО КАТАЛУНЦИ ЩЕ ДОЙДАТ ?napster написа:От които голяма част фенове на Барса.