-Да е приключенска и интересна;
-Да не е прекалено трудна;
-Да е с добра графика.
Благодаря предварително

А, наистина няма общо с приключенските игри, обаче трябва да кажа, че накрая се бях отчаял след като никой не беше отговорил освен за Симса (тя е малка още за нея) и тъкмо влязох в замунда и започнах да свалям Zoo Tycoon 2 и после влизам тук и гледам за нея пишеnapster написа:Това е tycoоn , какво общо имат с приключенския жанр О.О
aз пък имам приятели къде ги играят откакто се помнят...nakamura написа:Симс ще и е интересна независимо,че е още малкааз имам приятелки който я играя още от 4ти клас или barbie fаshion show...
napster написа:За 11 годишно момиче?elit_sofia написа:Предлагам ти Quintum of Solace.
Горкичката, защо се мъчи с ПМГ още от малка...dimobs написа:... Сестра ми беше приета в ПМГ в Бургас ...
Много добре знам за коя игра ми говориш. Въпроса е, че на едно 11 годишно момиче едва ли ще й хареса.elit_sofia написа:napster написа:За 11 годишно момиче?elit_sofia написа:Предлагам ти Quintum of Solace.
Не тая бе.Quintum of Solace новата игра на агент 007.
100%.Темата е пусната на 23 Юни 2008Andres_Messi написа:Тои човека сигурно вече не го интересува обаче ние продалжаваме да пишем