![Devil :devil:](./images/smilies/devil.gif)
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
Аз почвам първо с ето тази снимка :
![Изображение](http://i.data.bg/07/07/22/472784_orig.jpg)
Просто уникално разположение на слънчевата светлина ...близо до училище и най-вече знака ,който изпъква на фона на учениците дето карат колелетата ...
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
показвай , показвай проIvanMladenov написа:бах... бегинърсда не ви показвам как снимах една палма в Гърция по сред нощите
Ми бил съм в Полша , Германия , Белгия и Турцияnicks написа:
![]()
пътешественик
Я кай къде си ходил ?
Аз пък съм бил в Румуния , Гърция , Сърбия , Германия , Швейцария , Франция , Италия , Унгария , Хърватска и Австрияm0za4k0 написа:И аз съм бил в Белгия, Англия, Франция, Холандия, Люксембург, Германия, Австрия, Унгария и....СърбияИмам снимки от всички тези страни но просто сичките ми снимки са на дискове, но може по нататък да кача некоя друга снимка....
Ако имаш скенер ги сканирай.nicks написа:Аз пък съм бил в Румуния , Гърция , Сърбия , Германия , Швейцария , Франция , Италия , Унгария , Хърватска и Австрияm0za4k0 написа:И аз съм бил в Белгия, Англия, Франция, Холандия, Люксембург, Германия, Австрия, Унгария и....СърбияИмам снимки от всички тези страни но просто сичките ми снимки са на дискове, но може по нататък да кача некоя друга снимка....
. Иначе имам много снимки , но сичките са правени от обикновен фотоапарат .