Колко струва да си платим Листовките

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Silvera

Колко струва да си платим Листовките

Мнение от Silvera »

..............
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:31, променено общо 1 път.
maniakapetko

Re: Колко струва да си платим Листовките

Мнение от maniakapetko »

WTF????????Я го напиши по-ясно,че нищо не се разбира.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Silvera

Мнение от Silvera »

..............
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:31, променено общо 1 път.
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

Днес един шофьор като тебе едва не ме отнесе (изпреварваше един камиойн в завой и едва се върна в своята лента, и то защото баща ми отби колата) та не ставай и ти убиец на пътя+ че листовките са супер лесни. У нас ги имам и повече от 4 грешки не правя. Даже решавам някой без грешка.
Silvera

Мнение от Silvera »

---------------
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:32, променено общо 1 път.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Убиец!
Изображение
Изображение
spektarm

Мнение от spektarm »

Въпреки, че си от София, без листовките ще станеш един голям СЕЛЯНИН на пътя! Ще ме извиняваш, ама ей такива като тебе, дето минават тънко и не им пука за последствията, аз наричам ГЛУПАЦИ (и други нецензурни думи, които няма нужда да споменавам...)! :envy: :@
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Мааамка му, не ми казвай, че си 18 + години..................
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Плати си курмуването а листовките си реши. Иначе мое да чуеме за тебе по телевизора.
Silvera

Мнение от Silvera »

Аз си плаатих всичко вече не ми се занивама да се явиавам 2-ри път
Snoop DoG-iZle

Silvera написа:Аз си плаатих всичко вече не ми се занивама да се явиавам 2-ри път

Дано никога не те срещам по пътищата :devil:
Silvera

Мнение от Silvera »

Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ :D :D :D :D
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Silvera написа:Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ :D :D :D :D
Може да си 18+ но си пропуснал 1 до 12 клас като гледам правописа ти...
Snoop DoG-iZle

Silvera написа:Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ :D :D :D :D
Всъщност карането с ниска скорост може да е дори по-опасно от карането с висока!

Пример: Срещу теб в дясната лента вървят двама човека и ти си на 30 метра от тях, а с-у теб на 100 метра идва кола. Движех се с 50 км/ч. По-добре е да ускориш, за да заобиколиш хората, отколкото да продължиш да си караш бавно и да рискуваш да ги удариш.
Това е пример от личен опит, мога да ти дам и още.

П.П. Баща ми е професионален шофьор и му е писнало от такива като теб :devil:

П.П. на П.П> Имам листовките вкъщи и съм ги изрешил всичките, като максимума ми е 4 грешки, а на няколко въобще не правя грешки. А имаи предвид, че никога не съм чел ЗДП и ППЗДП. А ти щом не можеш да ги решиш ми е ясно какъв шофьор си!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Айде па на бас че на тебе ако ти дадеме 60 въпроса за 40 мин че и ти ще напраиш над 5 грешки?
до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам
Аз пък знам еееей / / толкова по малко от тебе да карам. Добър ли съм?
НиКи

Мнение от НиКи »

Жалко е...
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
napster

Мнение от napster »

Бил съм в кола-убиец, чийто шофъор е поредният идиот, който решил да кара пиян и се стига до фатални последствия, но не за него, а за пешеходци. Повече подробности няма да казвам, но това е най-отвратителното нещо - безотговорноста! А такива като тебе убивам, да знаеш! Ти ще си поредният идиот, за който някои хора ще се разкайват задето не си се блъснал някаде другаде, а не в човек, като си му отнел живота. Това е най-гадното убийство. Причинено единствено от безотговорността ти, безразличието ти, приемането на шофъорството като даденост, а не като отговорност. Жалък си, пожелавам ти да не вземеш книжка никога!
Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Silvera написа:Делнете темата
Няма
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”