Колко струва да си платим Листовките
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Колко струва да си платим Листовките
..............
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:31, променено общо 1 път.
-
Re: Колко струва да си платим Листовките
WTF????????Я го напиши по-ясно,че нищо не се разбира.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
..............
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:31, променено общо 1 път.
-
-
Днес един шофьор като тебе едва не ме отнесе (изпреварваше един камиойн в завой и едва се върна в своята лента, и то защото баща ми отби колата) та не ставай и ти убиец на пътя+ че листовките са супер лесни. У нас ги имам и повече от 4 грешки не правя. Даже решавам някой без грешка.
---------------
Последно промяна от Silvera на 14 Авг 2008 18:32, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
-
Въпреки, че си от София, без листовките ще станеш един голям СЕЛЯНИН на пътя! Ще ме извиняваш, ама ей такива като тебе, дето минават тънко и не им пука за последствията, аз наричам ГЛУПАЦИ (и други нецензурни думи, които няма нужда да споменавам...)!
-
- BFL Team™
Мааамка му, не ми казвай, че си 18 + години..................
-
Плати си курмуването а листовките си реши. Иначе мое да чуеме за тебе по телевизора.
Аз си плаатих всичко вече не ми се занивама да се явиавам 2-ри път
-
Silvera написа:Аз си плаатих всичко вече не ми се занивама да се явиавам 2-ри път
Дано никога не те срещам по пътищата
Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ
-
Може да си 18+ но си пропуснал 1 до 12 клас като гледам правописа ти...Silvera написа:Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ
-
Всъщност карането с ниска скорост може да е дори по-опасно от карането с висока!Silvera написа:Айде на бас 90% че сега ако ви дам да решите 60 въпрсо за 40 мин ще напревите над 5 грешки а и тука нема за кво да пиша то са само на по 13-14 годишни тука пишат който не знаят как се пали кола..... само хората от бфл темс са над 18+ и те могат да пишат а не некакви пишлемета на по 13 -14 да ми дават акъл да не ме видат на пътия аз си знам знаците знам как да изпреварвам знам как се кара в градчко до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам който се пишат на отворени.... РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА В ТАЯ ДЪРЖАВА И КОГАТО СТАНЕТЕ НА 18 +++ ГОДИНИ 2000 ЛЕВА ЗА КНИЖКА ТОГАВА СЕ БИТЕ В ГЛАВАТА ХЛАПЕТА И ТОГАВА МЕ УЧЕТЕ КАК ДА КАРАМ
Пример: Срещу теб в дясната лента вървят двама човека и ти си на 30 метра от тях, а с-у теб на 100 метра идва кола. Движех се с 50 км/ч. По-добре е да ускориш, за да заобиколиш хората, отколкото да продължиш да си караш бавно и да рискуваш да ги удариш.
Това е пример от личен опит, мога да ти дам и още.
П.П. Баща ми е професионален шофьор и му е писнало от такива като теб
П.П. на П.П> Имам листовките вкъщи и съм ги изрешил всичките, като максимума ми е 4 грешки, а на няколко въобще не правя грешки. А имаи предвид, че никога не съм чел ЗДП и ППЗДП. А ти щом не можеш да ги решиш ми е ясно какъв шофьор си!
-
Айде па на бас че на тебе ако ти дадеме 60 въпроса за 40 мин че и ти ще напраиш над 5 грешки?
Аз пък знам еееей / / толкова по малко от тебе да карам. Добър ли съм?до 50 до 60 а не над 120 тариката защо знам повече от ваз да карам
-
-
Бил съм в кола-убиец, чийто шофъор е поредният идиот, който решил да кара пиян и се стига до фатални последствия, но не за него, а за пешеходци. Повече подробности няма да казвам, но това е най-отвратителното нещо - безотговорноста! А такива като тебе убивам, да знаеш! Ти ще си поредният идиот, за който някои хора ще се разкайват задето не си се блъснал някаде другаде, а не в човек, като си му отнел живота. Това е най-гадното убийство. Причинено единствено от безотговорността ти, безразличието ти, приемането на шофъорството като даденост, а не като отговорност. Жалък си, пожелавам ти да не вземеш книжка никога!
-
- Обратна връзка: