Турска сган!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Турска сган!
ТУРСКА СГАН!
На мача Галатасарай-Олимпиякос феновете на турците опъват това знаме
http://galeriimg.sabah.com.tr/2888/69113p.jpg
"1453" - През 1453 година пада и последния български град Несебър и така цяла България пада под робство
На мача Галатасарай-Олимпиякос феновете на турците опъват това знаме
http://galeriimg.sabah.com.tr/2888/69113p.jpg
"1453" - През 1453 година пада и последния български град Несебър и така цяла България пада под робство
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Турска сган!
през 1453 също така доколкото знам пада и Константинопол... тъй че може и него да имат предвид. Ама пак, всички турци на сапун, на сапун
-
И според мен се отнася за Константинопол понеже игаят срещу гръцки отбор и някакси няма логика да е за България...
Едит : Точно за гърците се отнася.Ето в уикипедия ко намерих :
Едит : Точно за гърците се отнася.Ето в уикипедия ко намерих :
April 2-May 29 - Siege and Fall of Constantinople (now Istanbul): The Ottoman Sultan Mehmed II the Conqueror ends the Byzantine Empire by capturing the city.
-
Заради гърците е!
-
И после някой си там ми спори че не трябва да сме расисти. Пф да се махат всички резеняци и цигани. По добре да стане както в Сърбия стана с Косово, но да ги няма тия.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
е кво ще стане като с косово? Турците си одят по Турция, циганите по Румъния, и сме готови, какви такива? Ще им правим държавица, дето ще се чудят кво да я правят две години и после пак ще се изнесат за България.MrDeqn написа:И после някой си там ми спори че не трябва да сме расисти. Пф да се махат всички резеняци и цигани. По добре да стане както в Сърбия стана с Косово, но да ги няма тия.
-
- BFL Team™
-
Имат впредвид Константинопол с падането на столицата на Византия се слага краи на Византийската Империя през 1453 - султан Мехмед Втори Завоевателя превзема града - това е единствения султан отнасял се с уважение към българския народ през всичките 500 години и когато посещавал нашите земи винаги нашите са го посрещали много добре, защото бил много човечен към християните(рядкост за владетел на Османските варвари) Иначе турците на сапун и вън, макар че туркините никак не са лоши
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Като сме овчи души и путьовци така ще е. Утре може да се изсерът на знамето ни на фона на химна ни и пак ще се намерят пумияри дето ще ми говорят за мир, разбирателство и уважение към етносите и колко прости и комплексирани сме тия, които не искаме повече да търпим гаврата с нас.
Вчера две животни от турско-циганската сган в автобуса щяха да си плюят зъбите. Най-демонстративно и нагло говорят на висок глас на шибания си език и всички български путки заспали си траят, 'щото ''да не става конфликт''. На втората забележка дето им направих вече треперих от яд и с ритник у пищяла се размина едното животно... И след това голямата патардия. Искаха да ме гонят МЕН от автобуса до като тия се изживяваха като жертви, мамка им мръсна. Най-скоро време предполагам ще ме бият някъде... Всеки ден се сблъсквам с такива уроди и просто ми е дошло до незнам къде от тях.
Вчера две животни от турско-циганската сган в автобуса щяха да си плюят зъбите. Най-демонстративно и нагло говорят на висок глас на шибания си език и всички български путки заспали си траят, 'щото ''да не става конфликт''. На втората забележка дето им направих вече треперих от яд и с ритник у пищяла се размина едното животно... И след това голямата патардия. Искаха да ме гонят МЕН от автобуса до като тия се изживяваха като жертви, мамка им мръсна. Най-скоро време предполагам ще ме бият някъде... Всеки ден се сблъсквам с такива уроди и просто ми е дошло до незнам къде от тях.
-
Ето заради такива ПЕДАЛИ турците ни командват, а циганите ни мъчат!
Това е лично съобщение което получих днес в отговор на един мой пост написан по-рано сутринта в час по Информатика, в клип със снимки на циганки, които явно се мислеха за много сексапилни, а са си просто ... черни!
Това е лично съобщение което получих днес в отговор на един мой пост написан по-рано сутринта в час по Информатика, в клип със снимки на циганки, които явно се мислеха за много сексапилни, а са си просто ... черни!
преди 3 ч. 26 мин. monteso PRO каза:
Maika vi da eba ciganska da eb a!!!!!!!!!!!!!!!UMRETE TURCI REZANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МОГА ДА КАЖА САМО ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА АЗ НА ТЕБ НЕ ОРИЕНТИРАНА И НЕУРАВНОВЕСЕНА ПСИХИЧЕСКИ.ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ ПРЕДИ ВСИЧКО.КОМПЛЕКСАР СКАПАН...ТОВА Е ОТ МЕН!!!АКО ЩЕШ СЕ ОПЛАЧИ НА БАБА СИ ЯГА.КАРАШ МЕ ДА ПИША ТАКИВА ГЛУПОСТИ.НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ ДОСЕГА.АКО ЩЕ И 20 ПРО-та ДА ИМАСХ КАТО ТИТЛА ВСЕ СЪЩОТО ЛАЙНО ЩЕ СИ.ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕШ...
-
Не мога да ги гледам. Има някои нормални, цигани но са нормални, обличат се, къпат се и се държът нормално. А оная сган с тия мазни коси сплетени просто не мога да ги гледам! Ех че няма кой да ги изгони, да ги утрепа. Е затова трябва СИДЕРОВ президент.
Или някой като Хитлер
Или някой като Хитлер
-
- Обратна връзка:
Докато нямаме силна държава, докато не участваме сами в изграждането й, докато не се пречупим сами отвътре и пак станем тирани, а не овце - няма спасение. Затова - дръжте си позициите, нито крачка назад спрямо мангустите, бой по тях при всяка възможност и с всякакви средства - сопи, колове, полицейски призовки, съдебни искове!!!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"