Snoop DoG-iZle написа:Иване как си направил контролите на клавиатурата си ?
И още нещо- тия 4 бутона за удар по какво се различават ?
пффф... на клавиатурата не помня, приятеля ми играе на нея - играе със стрелките, пас със s, изтрел с d, финт1 с e, финт2 с q, другото не го помня ама хич.
А тия 4 бутона всъщност на пада са десния аналог, всеки играч има да речем 10 различни забивки и с този аналог избираш една от 10-те (не само нагоре или надолу, ами и с въртене)
MrDeqn написа:Е щом казвате че е хубава , но НБА вече не играя. Последно играх 2005 и ми писна , не е ли футбол просто
Ако трябва да сме честни, аз съм изключително доволен от NBA 08, беше страшно реална и се разбих да играя мулти, но незнайно защо глупаците от EA се отказаха да я правят за PC... 2к9 е много по-добра от 08, но и изискванията са... no coment
MrDeqn написа:Е щом казвате че е хубава , но НБА вече не играя. Последно играх 2005 и ми писна , не е ли футбол просто
Ако трябва да сме честни, аз съм изключително доволен от NBA 08, беше страшно реална и се разбих да играя мулти, но незнайно защо глупаците от EA се отказаха да я правят за PC... 2к9 е много по-добра от 08, но и изискванията са... no coment
изискванията са напълно нормални, все пак е порт от 360. Ако си мислиш, че ГТА 4 например след 25 дена като излезе ще ти тръгне на GF2, жестоко се лъжеш
изискванията са напълно нормални, все пак е порт от 360. Ако си мислиш, че ГТА 4 например след 25 дена като излезе ще ти тръгне на GF2, жестоко се лъжеш
Даже нз какво е GF2, но си мислех, че на GEFORCE 7600 ще мога да играя поне на medium, а то
Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...
MoNteSo написа:Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...
Е сега. Как можеш да мериш футбол с баскетбол ? Просто и в двете футболни игри има слабости, които са ужасно неприятни. Докато в 2k9 още не мога да намеря слабост. Пък и не може да не признаеш, че публиката и атмосферата в 2k9 са едно ниво над тези в PES и FIFA. Тези викащи и размахващи гумени пръсти хора от публиката, мажоретките, които викат по играчите, момчето, чистещо пода и т.н. и т.н. . Просто в PES това надъхване го няма за съжаление :~
MoNteSo написа:Е стига... тия работи за които говориш във PES-а ги има от 2-3 години насам... просто развитието на NBA е супер забавено и в момента изглежда, че е излезнала някаква супер игра, а тя просто е на нивото на PES...
Е сега. Как можеш да мериш футбол с баскетбол ? Просто и в двете футболни игри има слабости, които са ужасно неприятни. Докато в 2k9 още не мога да намеря слабост. Пък и не може да не признаеш, че публиката и атмосферата в 2k9 са едно ниво над тези в PES и FIFA. Тези викащи и размахващи гумени пръсти хора от публиката, мажоретките, които викат по играчите, момчето, чистещо пода и т.н. и т.н. . Просто в PES това надъхване го няма за съжаление :~
еми нз, сигурно си прав.Аз едвам я подкарвам 2k9 така, че нямам думата...
В ПЕС има носилки,яки съдии,3Д публика на моменти и доста други неща,които също допринасят за атмосверата.А иначе от това,което четох в няколко западни форума, е че битката между NBA 2k9 И NBA LIVE е същата,както между ПЕС и Фифа.Едните викат,че на ЕА играта е по-добра(точно както и при фифата,повечето хора така викат)другата по малка група виката,че NBA 2k e много по-добрата(тва са феновете дето разбират от баскетбол,точно както ПЕС феновете разбират от футбол)Ако играта на ЕА се беше повила и тази година за ПС и в БГ щеше да стане същата припирня,но сега като няма NBA Live,а има само конкурента,тя е най-добрата.(то и като ЕА спрат да правят и фифа за PC,всички ще трябва да играят ПЕС и ще осъзнаят,че тя винаги е била по-добра).Иначе играта кърти и сега си мажа,квот хвана с Далас Маверикс и Дирк Новитцки и всичко е куул.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!