Въпрос за относно изтрита тема

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Имам един въпрос към "иначе това толкова симпатично момче" [BFL]Mancho_United. Може ли да кажеш причината, поради която изтри темата Форумна игра - снимка със следващия номер (не спам, щото не виждам кой коментар, освен твоят, се различава от замисъла на темата - снимка със следващ номер). Мисля, че често имаше нови мнения (но не за да увелича числото под аватара си ]:) ) и темата си беше активна. Ако може да отговориш, пък после изтрий и тази тема - виждам че това ти е любимото занимание!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

gzagorov написа:Имам един въпрос към "иначе това толкова симпатично момче" [BFL]Mancho_United. Може ли да кажеш причината, поради която изтри темата Форумна игра - снимка със следващия номер (не спам, щото не виждам кой коментар, освен твоят, се различава от замисъла на темата - снимка със следващ номер). Мисля, че често имаше нови мнения (но не за да увелича числото под аватара си ]:) ) и темата си беше активна. Ако може да отговориш, пък после изтрий и тази тема - виждам че това ти е любимото занимание!
Изтри я, защото не му харесва играта.
Аз продължавам да твърдя, че в този форум има много болни мозъци!!! Съжалявам, ама ми писна! Всичко си има граници!
gzagorov

Re: Въпрос за относно изтрита тема

Мнение от gzagorov »

...
Последно промяна от gzagorov на 04 Авг 2007 10:35, променено общо 1 път.
XtCrAvE

Мнение от XtCrAvE »

Ама я ся ка'и за къ'в кур ти е тея тема?
napster

Мнение от napster »

Щом си е преценил , значи е имало нещо .
Изображение
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Като не ви харесва, не влизайте бе. :lock:
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Отключвам темата. Искам да чуя още колко ще ревнат против мен :) Че 2-3ма са малко нещо ;) А темата не е изтрита - заключена е и е преместена в кошчето. Ако я изтрия само ще видите как някой потребители ще "олекнат" с 10-20 мнения (поне!) .. И вие сте 1вите 2-ма ,който виждам в живота си да кажат ,че точно тази игра не е спам и с цел номерчето под ника ... Намираш картинка слагаш я и готово. Ся кво се опитваме - да подобрим месечния рекорд за посещения в Гугъла ли ?! Това е изключтелно тъпо .. Какво доказвате ?:
1. Можете да броите (УАУ !)
2. Моете да пишете числа (2 пъти УАУ!)
3. Можете да влезе в Гугъла и да търсите картинка с число
4. Можете да сложите картинка във форума

Ако някой ми каже друго нещо веднага отключвам темата. За разлика от темата за думите
1. Знаеш азбуката (УАУ!)
2. Можеш да мислиш (е на много тук това не им се отдава)
3. Можеш да пишеш
Точно точка 2 прави това игра ,тъй като както вече съм казал : Колкото и да е минимално и краткотрайно , все пак се мисли. Трябва да помислиш за дума от Българския език. Не казвам ,че тази игра е умна ,но просто е с години пред тази с числата. И щото ви махнах спам темата и сега ще подивеете да се чудите къде е най-удобно да си увеличавате числото под аватара , станах болен мозък ... LOL !
no comment ...
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Искрено благодаря на [BFL]Mancho_United за разбирането!
А настоящата тема смятам, че вече наистина трябва да се изтрие, защото няма повече място в този форум.
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”