Идват празници :) Какво, С кого , Къде

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MrDeqn

Идват празници :) Какво, С кого , Къде

Мнение от MrDeqn »

Идват празници :)
Какво искате за Коледа и къде ще карате Нова година и с Кого :)

Аз за Коледа... е и след Коледа може, искам едно Мотор :) 8)
А Нова Година с компанята, но къде не се знае още 100% :^)

[email protected]
:D :D :D :D
maniakapetko

Re: Идват празници :) Какво, С кого , Къде

Мнение от maniakapetko »

Ох любимото ми време.На 18 декември ми е рождения ден и после обикновените празници.РДто ще го карам с приятели.Коледа е семеен празник и наяма как с близките роднини.Нова година пък ще е най хубавата на вилата с приятелката сами. 8)
Иначе като подаръци искам:нов GSM,нов хард за компа и напоследно място XBox 360(първите две са сигурни,третото е по-малко вероятно,но нали надеждата умира последна),а и да не забравя,пълен купон само да внимаваме с приятелката ми на 31 с алкохола,че да не стане някои неприятен гаф,че тогава...
Иначе на всички приятни празници и така.
П.С.МАлко е рано за тая тема,ама е добре поне ме кара да се чувствам приятно,че наближават.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Жив и здрав да съм и да си развия уменията, които наскоро открих, че притежавам, това си пожелавам. Иначе тази година не знам защо си мисля да прекарам Нова Година с баба и дядо, отдавна не съм карал празници с тях, а като се сетя едно време, когато бях малък колко хубаво беше.
На Коледа със семейството пак, майка има рожден ден тогава :)
27 дек. банкет на агитката
и през почивните дни събирания с приятели.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

diado.koleda.2008 това е скайпа на дядо коледа :rofl: :rofl: Пишете да видите къв лаф става :rofl:
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

На 28 ноември имам рожден ден,на 29 и 30 съм на вилата на един колега, на 6 декември имам имен ден. След това на 7 и 8 декеmври съм на Боровец на студентски празник с колегията. После на 21 на рожден ден, на Бъдни вечер и Коледа с родителите ще ги карам освен ако на Коледа едни трима приятели не решат да си правят именните дни така че нищо не се знае. После на 27 на рожден ден. Идва Нова година с приятели ще я прекарам. После на 6 януари съм на Имен ден и рожден ден, така че имам доста пълна програма ]:) :D
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
marto135

Мнение от marto135 »

_hi6tnika_ написа:На 28 ноември имам рожден ден,на 29 и 30 съм на вилата на един колега, на 6 декември имам имен ден. След това на 7 и 8 декеmври съм на Боровец на студентски празник с колегията. После на 21 на рожден ден, на Бъдни вечер и Коледа с родителите ще ги карам освен ако на Коледа едни трима приятели не решат да си правят именните дни така че нищо не се знае. После на 27 на рожден ден. Идва Нова година с приятели ще я прекарам. После на 6 януари съм на Имен ден и рожден ден, така че имам доста пълна програма ]:) :D

Аз имам на 29 ноември рожден ден :P
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

аз пък сега на 6 на имен ден на приятел после Коледа с нашите нема как а пък на 28 на рд на 1 фр ще ходим на Пампорово.А на 31 ще съм с приятелката си на вилата ми съвсем самички :blush: :P :P
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Becks

Мнение от Becks »

MrDeqn написа:diado.koleda.2008 това е скайпа на дядо коледа :rofl: :rofl: Пишете да видите къв лаф става :rofl:
мен ме блокира :rofl:
Изображение
zanio

Мнение от zanio »

Ми ще я запомня с много премесени чувства - и добри и лоши :)
Иначе на 7,8,9 съм на Банско на Студенстки празник, на 13 имам рожден ден, на 20 се прибирам в Ловеч (не съм се прибирал много време вече) и ще го отпразнувам, после Бъдни вечер ще се видя с наще и на Коледа разбира се (24,25.12) и на Нова Година имам няколко предложения, но още не съм решил нищо. :)
Изображение
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

За коледа искам само да съм здарв вече :@
По празниците- семйните празници дома, 27-ми на имен ден на един приятел (много коварен празник секи път съм на мотика) на нова година още не сме го решили къде точно ама сиг ще е некъде в кръчма (аз предпочитам вила ама хората с колите не се наемат че после може да не можем да си слезем ако падне сняг :| )
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”