Някой играе ли Need For Speed Undercover
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Някой играе ли Need For Speed Undercover
Тя тръгва ама действията са ми в снимки
Явно ти е слаб компа пичага.Аз примерно съм с 2,4 Интел процесор,3ГБ РАМ Памет и 500ГБ Хард Диск.И ми върви перфектно.Имам един приятел от класа ми е с 1,8 АМД Процесор и 1ГБ РАМ и му върви перфектно,като на мен.Някой път показаталите не играяT важна роля.
олееееййййй ма ти си бати гадателя пичага
-
w_rooney написа:Явно ти е слаб компа пичага.Аз примерно съм с 2,4 Интел процесор,3ГБ РАМ Памет и 500ГБ Хард Диск.И ми върви перфектно.Имам един приятел от класа ми е с 1,8 АМД Процесор и 1ГБ РАМ и му върви перфектно,като на мен.Някой път показаталите не играяT важна роля.
2.4ghz, 1gb ram, geforce 7600(ddr3, 256mb) и се сцепва да цикли като всичко ми е на Low и Of(там където има какво да се изключва) и при това при резолюция 640х480, не искам да обяснявам как изглежда играта в тези условия... при тебе съм съгласен, че може да върви, НО с много условности, но при твоя приятел... NO CHANCE!А колкото до последното ти изречение, емотиконите казват всичко
-
1.8 и му върви перфектно - от това си правя изводи за дъното, а като се замисля това дъно че не поддържа кой знае какви Видео карти ....w_rooney написа:Явно ти е слаб компа пичага.Аз примерно съм с 2,4 Интел процесор,3ГБ РАМ Памет и 500ГБ Хард Диск.И ми върви перфектно.Имам един приятел от класа ми е с 1,8 АМД Процесор и 1ГБ РАМ и му върви перфектно,като на мен.Някой път показаталите не играяT важна роля.
-
Играта е перфектна ... В момента съм с Ауди ТТ
-
- BFL Team™
Това ако е рейсър, това ако е въобще игра!!! Пълна трагикомедия, точно 5 минути и се ''насладих''... Абсолютна простотия.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
много се чудя дали да я изтегля, може ли да кажете впечатления от ГЕЙМПЛЕЯ? Не от графиката, нея я знам, виждал съм скрийнове, интересува ме геймплея. Подобна ли е на Pro Street? Или е по-подобна на GRID?
-
Ми да ти кажа играл съм я точно 10 мин в един приятел и колата ми се струва много тромава в завойте.
И като ми се хвалиш че ти тръгва знаеш ли през къде ми е?
И моя е 2.5 процесор ама кво?
УАУАУАУААа кажи от къде да си купя и аз такъвw_rooney написа:Явно ти е слаб компа пичага.Аз примерно съм с 2,4 Интел процесор,3ГБ РАМ Памет и 500ГБ Хард Диск.И ми върви перфектно.Имам един приятел от класа ми е с 1,8 АМД Процесор и 1ГБ РАМ и му върви перфектно,като на мен.Някой път показаталите не играяT важна роля.
-
Не е подобна на нищо.Играта е толкова проста,че няма до къде.Мога да ти копирам близо 100 мнениея от един форум,които няма как да не те откажат.Само след 1 час игра ме накара,да намразя ЕА още повече.Игарта е толокова малумно дебилна,че и фефата не може да я бие.Игарата е направена или за инфантили или за деца под 8 години.Всичко в нея е толкова опростено,че няма до къде.Първо тунинга,което уж трябва да е едно от най-важните нещо.Той меко казано е безполезен.Всичко се извършва от едни барове в,които придърпваш един слайдер на ляво или на дясно и така си поставяш различен изглед на дадени компоненти.Тунинга е излишен и заради това,че в началото даже и с Нисана(стар модел при това),които ти дават няма да имаш особени проблеми да пукаш,всякви тунинговни Аудита,Мерцедеси,Тойоти и Мустанги.След едно от първите състезание от тъй наречената история ще можеш да си избереш и кола на загубилите и там можеш безплатно да се уредиш с доста добра коля,с която пре спокойно можеш да изкараш цялата игра(Лотус Елиз или Форд Ескорт Косуорт,които въпреки,че ми е набор е много по-добър от доста други коли в играта WTF?).Просто е толкова лесно,че няма за какво да се напъваш.Следва управението на колите,то е адски страно и лишено от всякава логика.Следва градът,в които играеш,толкова безличен,че няма до къде,няма нищо,което да ти хване окото.Небостъргачите в него изглеждат,като огромни недостроени панелки.Меко казано е и напълно излишно да се разхождаш в него защото не можеш да отидеш до дадено състезание или магазин.Всичко се извършва от глобалната карта.Това е сигурно пълните инфантили,които играят играта да не бида се загубят някъде.Също трафика в този град е просто невероятно несъществуващ,а ако го мернеш някъде е и адски тъп.За портивниците не мога да кажа нещо съществено,защото след първите макс 2 завоя са след мен.Все пак ако не успееш да ги изпревариш и решиш да ги побуташ ще разбереш,че това е напълно невъзможно.Колкото и да ги блъскаш накрая те са винаги в правилната посока,а ти незнаеш на кой свят се намираш.Куките са единственото добро нещо в тая игра,но и те си имат свойте проблеми.(появяват се отникъде точно пред или окола вас,по някакъв магически начин).Историята на тази игра е добра,за рийсър,но пък филмчетата снимани с реални актьори са адски превзети и трагични.При колите положението е добро,макар че има разни фрапантни пропуски.IvanMladenov написа:много се чудя дали да я изтегля, може ли да кажете впечатления от ГЕЙМПЛЕЯ? Не от графиката, нея я знам, виждал съм скрийнове, интересува ме геймплея. Подобна ли е на Pro Street? Или е по-подобна на GRID?
За мен това е най-голямата гавра,която можеха да сътвоят от ЕА и за тая игра,трябва специално да се измисли рейтингова система,която трябва да забранява игрането на играта на лица над 9 годишна възраст.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Тази игра не седя и 10мин. на харда след инсталация. Поредния боклук от ЕА. NFS последните години само посредствени игри има, не са никаква конкуренция на който и да е рейсър (GT5,Forza,GRID,TOCA...) С извинение, но дори предпочитам да играя Revolt пред това... нещо, недостойно да се нарича игра (не доставя никакво удоволствие).
MrDeqn написа:Ми да ти кажа играл съм я точно 10 мин в един приятел и колата ми се струва много тромава в завойте.
УАУАУАУААа кажи от къде да си купя и аз такъвw_rooney написа:Явно ти е слаб компа пичага.Аз примерно съм с 2,4 Интел процесор,3ГБ РАМ Памет и 500ГБ Хард Диск.И ми върви перфектно.Имам един приятел от класа ми е с 1,8 АМД Процесор и 1ГБ РАМ и му върви перфектно,като на мен.Някой път показаталите не играяT важна роля.
Пич,аз не съм изкал да ти се хваля.Просто казах какви са мойте капацитети.
napster написа:Тази игра не седя и 10мин. на харда след инсталация. Поредния боклук от ЕА. NFS последните години само посредствени игри има, не са никаква конкуренция на който и да е рейсър (GT5,Forza,GRID,TOCA...) С извинение, но дори предпочитам да играя Revolt пред това... нещо, недостойно да се нарича игра (не доставя никакво удоволствие).
Всеки си има предпочитания.
-
По-скоро минава за факт... Не може да няма нищо ново по геймплея и пак да им мине номера...w_rooney написа:napster написа:Тази игра не седя и 10мин. на харда след инсталация. Поредния боклук от ЕА. NFS последните години само посредствени игри има, не са никаква конкуренция на който и да е рейсър (GT5,Forza,GRID,TOCA...) С извинение, но дори предпочитам да играя Revolt пред това... нещо, недостойно да се нарича игра (не доставя никакво удоволствие).
Всеки си има предпочитания.
Ами нз. Мен играта ме кефи и не мисля да спирам да я играя.
-
ПЪЛНА БОЗА!
След като излезе NFS Pro street си казах 4е няма да играя ве4е НФС,тази я изтеглих карах малко и я изтрих....
ПС: Игреите си Метал Геър Солид 4 и тфа е
След като излезе NFS Pro street си казах 4е няма да играя ве4е НФС,тази я изтеглих карах малко и я изтрих....
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Аре някой път да те размажа на mgs4...Andres_Messi написа:ПЪЛНА БОЗА!
-
Тунинга е слаб, очаквах повече. Трафика и маймунас обаче са добри.
Иначе NFS никога не е била симулатор. Като искате симулатори изтеглете си нещо на разработчика SimBin. Техните игри са единствените реалистични автомобилни симулации, които се играят нормално без кормило.
И да графиката е ужасна, а управлението си е пълно дърво. И все пак играта кефи, макар че финала е доста изтъркан. А и мацката Кристина Милиан изглежда много добре в играта.
Най- гадното е че са се изложили като БНОФ (Български национален отбор по футбол) с графиката.
Колата, с която превъртях кариерата е AUDI R8 (като на Куката)
Иначе NFS никога не е била симулатор. Като искате симулатори изтеглете си нещо на разработчика SimBin. Техните игри са единствените реалистични автомобилни симулации, които се играят нормално без кормило.
И да графиката е ужасна, а управлението си е пълно дърво. И все пак играта кефи, макар че финала е доста изтъркан. А и мацката Кристина Милиан изглежда много добре в играта.
Най- гадното е че са се изложили като БНОФ (Български национален отбор по футбол) с графиката.
Колата, с която превъртях кариерата е AUDI R8 (като на Куката)
-
Графиката никога не е била важна. Просто ако само разчитат на новите модели коли и кътсцени с актъори, а всичко друго не е пипнато - сбъркали са. Просто провала на годината.