Заслужава ли Димитър Бербатов приза "Футболист на годината"
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Заслужава ли Димитър Бербатов приза "Футболист на годината"
Аз мисля,че я заслужава.
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
-
-
Re:
AntrAcsA написа:То няма кой друг !!
Кой се е проявил ??
Посочи някой друг и с какво е заслужил ??
Най- скъпия трансфер тази година е на Бербатов , говорим за глобален план .
Че не показва тия игри, които трябва вече е друг въпрос , но тази година ако не се лъжа взе ФА Къп с Тотнъм .
Антракс не взе ФА Къп,а Карлинг Къп има огромна разлика,ти го знаеш.Но все пак,можеше и някой друг да вземе приза.Смисъл той се дава за добри игри за постоянство,а не за трансферни суми.
-
Re: Заслужава ли Димитър Бербатов приза "Футболист на годината"
Бербатов заслужава да е "Футболист на годината"!
Колкото и да не са му толкова силни мачовете за Ман...е доказал че е №1!
В Тотнъм беше същия,но после видяхте какво почна да прави!
Иска се малко търпение и ще опровергае очакванията ни!
За това че не е от българското първенство няма нищо общо!
То си е казано "Футболист на годината"!
Трябва да е българин,това са изискванията!
А за мачовете за България са нужни 11 човека...не 2 или 3..!
Колкото и да не са му толкова силни мачовете за Ман...е доказал че е №1!
В Тотнъм беше същия,но после видяхте какво почна да прави!
Иска се малко търпение и ще опровергае очакванията ни!
За това че не е от българското първенство няма нищо общо!
То си е казано "Футболист на годината"!
Трябва да е българин,това са изискванията!
А за мачовете за България са нужни 11 човека...не 2 или 3..!
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
- BFL Team™
Re: Re:
В Англия няма огромна разлика , футбола е от друга галактика независимо дали Карлинг , ФА Къп или ПШ !elit_sofia написа:AntrAcsA написа:То няма кой друг !!
Кой се е проявил ??
Че не показва тия игри, които трябва вече е друг въпрос , но тази година ако не се лъжа взе ФА Къп с Тотнъм .
Антракс не взе ФА Къп,а Карлинг Къп има огромна разлика,ти го знаеш.Но все пак,можеше и някой друг да вземе приза.Смисъл той се дава за добри игри за постоянство,а не за трансферни суми.
Все пак на финала биха Челси !
Говорим за футболист на годината а не футболист на последните 2-3 месеца .
Бербатов има уникални мачове с Тотнъм , дори отбеляза 4 гола в един мач , малцина футболисти в Англия имат подобно постижение.
Няма кой друг , за пореден път го казвам !
Всички пишете трябва да е някой друг , от нашето първенство и т.н. .
Да ама кой ??
Може би Алекс - Сашо Александров : Направи уникални неща с Черно Море тази година ! Доказа, че във футбола няма млади и стари , има можещи и неможещи .
-
Re: Re:
AntrAcsA написа:В Англия няма огромна разлика , футбола е от друга галактика независимо дали Карлинг , ФА Къп или ПШ !elit_sofia написа:AntrAcsA написа:То няма кой друг !!
Кой се е проявил ??
Все пак на финала биха Челси !
Говорим за футболист на годината а не футболист на последните 2-3 месеца .
Бербатов има уникални мачове с Тотнъм , дори отбеляза 4 гола в един мач , малцина футболисти в Англия имат подобно постижение.
Няма кой друг , за пореден път го казвам !
Всички пишете трябва да е някой друг , от нашето първенство и т.н. .
Да ама кой ??
Може би Алекс - Сашо Александров : Направи уникални неща с Черно Море тази година ! Доказа, че във футбола няма млади и стари , има можещи и неможещи .
Да прав си.Бербатов миналия сезон вкара на Юнайтед,вкара и на Челси на финала за КК,но да вкара и четири гола в един мач,ама ги вкара с/у Рединг,а не в някой важен мач.Може да се каже,че е един много,ама много добър футболист,ако в най-важните мачове вкарва.А той в кой важен мач,освен за КК?
-
elit_sofia
Не е задължително да вкараш 4 гола с/ъ някои добър съперник за ,да се докажеш колко си добър!Защо не сам видял някои добър футболист дето ги хвалят там Роналдо,адебаиор... да вкара срещу Рединг 4 гола..!
И това че го взеха в Ман...говори много за него..не вярвам че Сър Алекс Фъргюсън ще избере лош играч!Да даде 32 милиона за нищо...малко ме съмнява!
Не е задължително да вкараш 4 гола с/ъ някои добър съперник за ,да се докажеш колко си добър!Защо не сам видял някои добър футболист дето ги хвалят там Роналдо,адебаиор... да вкара срещу Рединг 4 гола..!
И това че го взеха в Ман...говори много за него..не вярвам че Сър Алекс Фъргюсън ще избере лош играч!Да даде 32 милиона за нищо...малко ме съмнява!
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
-
Andres_Messi написа:elit_sofia
Да знам.Но той с нищо досега не показва,че струва тези пари.Според ме показва,че струва около 8-10 милиона.Роналдо го хвалят,защото вкара 42 гола,а Бербатов колко вкара?Аз мисля,че около 25 във всички турнири.Примерно Валери Божинов не може и да влиза в класациите.Мисля и ,че го нямаше,но пък Марто Петров може да е кандидат за наградата на Бербо.Бербатов вкарва само и единствено за клубния си отбор,а за националния?Знам,че е заради съотборниците,но един наистина много добър играч,ще успява и да вкарва с националния с тея съотборници.
-
- BFL Team™
elit_sofia
за пореден път говориш абсолютни глупости .
Като не е толкова трудно земи да вкараш ти 4 гола на рединг а ??
И веднага ще те правим футболист на не годината а на века .
Кво ми сравняваш Роналдо с Бербатов ?? Роналдо вкара 40 гола миналия сезон за ВСИЧКИ ТУРНИРИ , защото е егоист и изпълняваше всички дузпи и пряк свободни . Бербатов е съвсем друг тип , той прави страхотни пасове и отборен играч. + това кво общо има Роналдо с футболист на годината в България ??
Ти нормален ли си ???
за пореден път говориш абсолютни глупости .
Като не е толкова трудно земи да вкараш ти 4 гола на рединг а ??
И веднага ще те правим футболист на не годината а на века .
Кво ми сравняваш Роналдо с Бербатов ?? Роналдо вкара 40 гола миналия сезон за ВСИЧКИ ТУРНИРИ , защото е егоист и изпълняваше всички дузпи и пряк свободни . Бербатов е съвсем друг тип , той прави страхотни пасове и отборен играч. + това кво общо има Роналдо с футболист на годината в България ??
Ти нормален ли си ???
-
MrDeqn написа:Може ли да ми дадете класирането че не го намирам?
Ето: Топ 10 за 2008 година:
1. Димитър Бербатов 283 т.
2. Георги Петков 162 т.
3. Благой Георгиев 122 т.
4. Стилиян Петров 49 т.
5. Мартин Петров 36 т.
6. Александър Александров 28 т.
7. Александър Тунчев 25 т.
8. Тодор Янчев 24 т.
Велизар Димитров 24 т.
10. Димитър Рангелов 8 т.
Мартин Кушев 8 т.
Щом всички хвалят Бербатов...значи не е напразно!Срещу Стоук Сити влезе и промени мача!Подаде за решителния гол и си отнесе заслужените похвали! А за това че Роналдо вкарал 42 гол въобще не го прави наи-добрия играч.Тои Бербатов ако почне така да гладнее пред гола мислиш ли че и тои няма да вкара 42 че и повече голове..!Това са глупости....
Also CSKA FOREVER
Also CSKA FOREVER
-
Естествено, че е заслужено
Темата е повече от безсмислена.
Бербатов е най-добрият български играч в момента. Това не е мнение, а факт. За жалост в националния отбор ако ги няма и Мартин Петров и Стилиян Петров, не става играта. Единственият футболист който заслужаваше този приз ако го нямаше Бербо може би беше Благой Георгиев, за мен е доста класен играч, макар на много по-ниско ниво.
А иначе кой футболист направи фурор последните години в Англия? Кой е в топ 3 на най-добри играчи от друга националност в Англия? Кой успя да вкара цели 4 гола в един мач!? Няма значение срещу кой отбор. Наистина няма. А и много хора казват, че приличал на Кантона. Сър Алекс го искаше толкова много, видял е нещо в него.
Най-лошото е, че като България пада, всички сочите Бербатов, а истинта е, че само 3-4 играча са си на мястото там. Както и да е, не ми се спори повече.
Темата е повече от безсмислена.
Бербатов е най-добрият български играч в момента. Това не е мнение, а факт. За жалост в националния отбор ако ги няма и Мартин Петров и Стилиян Петров, не става играта. Единственият футболист който заслужаваше този приз ако го нямаше Бербо може би беше Благой Георгиев, за мен е доста класен играч, макар на много по-ниско ниво.
А иначе кой футболист направи фурор последните години в Англия? Кой е в топ 3 на най-добри играчи от друга националност в Англия? Кой успя да вкара цели 4 гола в един мач!? Няма значение срещу кой отбор. Наистина няма. А и много хора казват, че приличал на Кантона. Сър Алекс го искаше толкова много, видял е нещо в него.
Най-лошото е, че като България пада, всички сочите Бербатов, а истинта е, че само 3-4 играча са си на мястото там. Както и да е, не ми се спори повече.
Аз няма да навлизам в спорове...достатъчно е да видите това! http://www.focus-sport.net/?do=n1148764232104
-
Че какво общо има ?