България - Кипър
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
-
Re: България - Кипър
Що не направи темата в ПЕС раздела? 
И тия ше ги биеме колко и Ейре

И тия ше ги биеме колко и Ейре

-
elit_sofia написа:Какво очаквате от мача.Според мен ще ги победим.Резултат - 2:0.
Незнам дали ще ги победим ама е задалжително да ги победим - 1:0 според мен.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
- Обратна връзка:
в колко часа е мача ,има ли билети и колко пари са, ако знаете

-
Ами незнам.Май още не са пуснали за продажба.Все пак се поразрови малко в интернет и виж.karamelcho написа:в колко часа е мача ,има ли билети и колко пари са, ако знаете

-
Глупости.Пуснати са вече 2-3 дни.За Б и Г сектор са по 5 лева за В и А -7-8 лева някъде, не помня точно
В общи линии като за мач с Кипър тия си прават гавра с нас 
Edit: Да бе... "7-8 лева са"
Ето официалните цени на билетите от сайта на БФС

Edit: Да бе... "7-8 лева са"

Ето официалните цени на билетите от сайта на БФС
Българкият футболен съюз пуска в продажба билетите за световната квалификация България - Кипър в събота от 12 часа на касата пред централния вход на стадион "Васил Левски". Цените са, както следва:
Сектор А - 15 лв.
Сектор В - 10 лв.
Сектор Б и Г - 5 лв.
-
Абе тия луди ли саMoNteSo написа:Глупости.Пуснати са вече 2-3 дни.За Б и Г сектор са по 5 лева за В и А -7-8 лева някъде, не помня точноВ общи линии като за мач с Кипър тия си прават гавра с нас
Edit: Да бе... "7-8 лева са"![]()
Ето официалните цени на билетите от сайта на БФСБългаркият футболен съюз пуска в продажба билетите за световната квалификация България - Кипър в събота от 12 часа на касата пред централния вход на стадион "Васил Левски". Цените са, както следва:
Сектор А - 15 лв.
Сектор В - 10 лв.
Сектор Б и Г - 5 лв.

-
Незнам, мене ме е страх да не свършат билетите зА Г и да спечеля ескурзия за В, защото 10 лева няма да ги преживея...
-
Така е в тая тъпа финансова криза.MoNteSo написа:Незнам, мене ме е страх да не свършат билетите зА Г и да спечеля ескурзия за В, защото 10 лева няма да ги преживея...

-
-
elit_sofia написа:Така е в тая тъпа финансова криза.MoNteSo написа:Незнам, мене ме е страх да не свършат билетите зА Г и да спечеля ескурзия за В, защото 10 лева няма да ги преживея...

-
При положение, че се молиш на феновете да дойдат на стадиона най-малкото може да им предложиш евтини цени на билетите.И в интерес на истината миналия кв. цикъл влизах на стадиона за 3 лева срещу далеч по-големи футболни сили от Кипър.lqlqlq написа:elit_sofia написа:Така е в тая тъпа финансова криза.MoNteSo написа:Незнам, мене ме е страх да не свършат билетите зА Г и да спечеля ескурзия за В, защото 10 лева няма да ги преживея...![]()
финансовата криза е виновна за всичко...много ми е странно по колко искате да са билетите за световна квалификация?в другите страни билет под 20 евро почти никъде няма,пък да не говорим за ШЛ и Уефа!
-
Така е Монтесо е прав.Неможе да играем световна квалификация срещу Швеция преди 3-4 години и билета за Б и Г да е 3-4лв. , а сега да игрем срещу Кипър и да е по-скъпо.Някъкси не се връзва.

-