Торес:

Наистина шрифта е най-важното нещоLevski_forever написа:нищо лично, но до тоя момент творбите са на много лошо ниво...
няколко съвета - когато правите нещо на фотошопчето обръщайте изключително голямо внимание на ШРИФТА, макар и да ви се стори тъпо, но той е от голямо значение при всяка една творба....цветовата гама също, постановката и нея можете по-добре - повечето са някак си доста постни откъм елементи...и не на последно място - стремете се да си правите ВИЕ творбите а не да гледате как е по уроците, защото ако се научите така нямате много бъдеще с фотошопа...
а...щом е от скоро, може1912 написа:Наистина шрифта е най-важното нещоLevski_forever написа:нищо лично, но до тоя момент творбите са на много лошо ниво...
няколко съвета - когато правите нещо на фотошопчето обръщайте изключително голямо внимание на ШРИФТА, макар и да ви се стори тъпо, но той е от голямо значение при всяка една творба....цветовата гама също, постановката и нея можете по-добре - повечето са някак си доста постни откъм елементи...и не на последно място - стремете се да си правите ВИЕ творбите а не да гледате как е по уроците, защото ако се научите така нямате много бъдеще с фотошопа...по мое мнение това ми е най-силното място ( всеки си има мнение
)
Не ми харесват сигнатурите с много елементи,вижда ми се много натрупано и ги избягвамза това права по-прости.
За сега гледам уроци,но все по-малко,най-вече защото се занимавам със сигнатури от няма и седмица