Проблем с скайп
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Проблем с скайп
Скайпа ми работеше нормално а сега при зареждането на компютъра трябва да чакам около 10 минути(ако и повече) за да вляза на линия.Постоянно се развързва и пак трябва да чакам много време за да се върже пак.Но пък в същото време имам интернет.Някой знае ли как да го управя
Re: Проблем с скайп
Да и при мене е така ...сигурно правят профилактика на сърваритеGalen написа:Скайпа ми работеше нормално а сега при зареждането на компютъра трябва да чакам около 10 минути(ако и повече) за да вляза на линия.Постоянно се развързва и пак трябва да чакам много време за да се върже пак.Но пък в същото време имам интернет.Някой знае ли как да го управя
-
Може и от това да е при мен също беше почнало да зарежда бавно ама го оправих като спрех повечето програми да се влючват като пусна компа и ся няма проблеми .
-
- Обратна връзка:
Проблем с скайп
И на мен ми е така...
-
Няма никаква профилактика , сигурно сте теглили некви пачове за скайп от ****.hit.bg и за това ви се е прецакало . Аз никога не съм имал проблеми
Аз пък никога не съм теглил пачове за скайп.Само си го упдейтнах с нов и то от сайта на skype.comnapster написа:Няма никаква профилактика , сигурно сте теглили некви пачове за скайп от ****.hit.bg и за това ви се е прецакало . Аз никога не съм имал проблеми
-
- Обратна връзка:
Проблем с скайп
Никакви пачове не съм теглил. Аз мисля, че на мен ми се оправи!
Е нали си тегли некви Памели.Това влиза към пачовете дето napster каза.vili4kata написа:Никакви пачове не съм теглил. Аз мисля, че на мен ми се оправи!
-
- Обратна връзка:
Проблем с скайп
А. да сетих се. Ама ти нямаш Памела май и ти е прецакано... Ето го сега пак спря...Galen написа:Е нали си тегли некви Памели.Това влиза към пачовете дето napster каза.vili4kata написа:Никакви пачове не съм теглил. Аз мисля, че на мен ми се оправи!
Както казах и по-горе сигурно има проблем със сърваритеGalen написа:По едно време се беше оправило но пак се появи
-
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
хехе, май само моя още се държи
от сутринта не е спирал
от сутринта не е спирал
-
- Обратна връзка:
Проблем с скайп
Ще спре, ще спре, ти не се безпокой!IvanMladenov написа:хехе, май само моя още се държи
от сутринта не е спирал
-
- BFL Team™
Да го тура на щерка им Дееба тамън да я сваля, кат й напиша нещо мило и нета спре или скайпа се преебе
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Аз вече ползвам и ооVoo ,на когото с Бат Ники правим БГ превод и скоро ще е готов . Готино чатче
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
в skype.com има някаква реклама да се плаща по 2 евро на месец, тъй че е възможно да са комерсиализирали скайпа тотално... Аз лично се надявам да не е така
edit: мдааа, всъщност се оказва, че и сайта на скайп вече се бъгна... баго, ква е всъщност тая програма?
edit: мдааа, всъщност се оказва, че и сайта на скайп вече се бъгна... баго, ква е всъщност тая програма?
ами това ,което в skype е с пари в нея е безплатно и дизайна е хубав и има много екстри ,превода е бая голям виж този сайт http://www.oovoo.com а що се отнася до skype в форум им пишело ,че имало проблеми със сърварите и не се знае кога ще ги оправятIvanMladenov написа:в skype.com има някаква реклама да се плаща по 2 евро на месец, тъй че е възможно да са комерсиализирали скайпа тотално... Аз лично се надявам да не е така