Молба

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
NaFteX

Молба

Мнение от NaFteX »

Помогнете ни да спасим Ф.К. НЕФТОХИМИК Бургас

Да реагираш срещу несправедливостите е нормално, но и винаги най-трудното нещо. Да се бориш срещу неправдата е въпрос на чест.

Ние - привържениците на Ф.К. "НЕФТОХИМИК" призоваваме вас - любителите на "цар футбол" в цялата страна - подкрепете ни! Всички сме виждали как най-безцеремонно се налагат бизнес интересите на „слепите" за проблемите на спорта хора над обществения интерес в отбори като "Ботев Пд.", "ЦСКА", "Етър"," Спартак Вн.", "Спартак Пн."," Локомотив Рс." и много други.

Желанието ни е чрез вашата подкрепа да успеем да убедим хората, които съсипват спортните клубове в България, че жертвите на техния „труд" са безценни за нас - привържениците. Благодарим ви!

Централен фенклуб на Ф.К. "Нефтохимик" Бургас
01.07.2009 г.
Гр. Бургас
Гр. София
Гр. Свищов

http://bgpetition.com/neftochimic/view.html

Ако някой е съпричастен на това което става нека даде своя глас.Без значение на кой отбор си фен, тези действия са тясно свързани с всички БГ отбори.
Благодаря ви !!

Като хора които ценят футбола и неговите ценности се обръщам към Вас.Нека който е съпричастен със случващото се в най-успелия бургаски отбор и спечелил симпатиите на хора от цяла България да се подпише в тази петиция.Благодаря Ви !!
Изображение
lqlqlq

Re: Молба

Мнение от lqlqlq »

Подписах!!!За голямо нещасие в нашия футбол се намесиха някакви измислени отборчета като мездра,черноморец и вихрен.Те заемат мястото на отборите ни с най-голяма история и най-верни фенове...Ботев и Нафтата в момента се крепят от многобройните им фенове,но какво остава за онези отбори които от доста повече време са в криза и никой не им обръща внимание?Тук няма БФС-та, НИЕ феновете трябва да си оправим отборите,НИЕ трябва да изгоним малоумните ни ръководства и НИЕ трябва да изхвърлим перуката от сегашното му място!!!
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

lqlqlq написа:Подписах!!!За голямо нещасие в нашия футбол се намесиха някакви измислени отборчета като мездра,черноморец и вихрен.Те заемат мястото на отборите ни с най-голяма история и най-верни фенове...Ботев и Нафтата в момента се крепят от многобройните им фенове,но какво остава за онези отбори които от доста повече време са в криза и никой не им обръща внимание?Тук няма БФС-та, НИЕ феновете трябва да си оправим отборите,НИЕ трябва да изгоним малоумните ни ръководства и НИЕ трябва да изхвърлим перуката от сегашното му място!!!
Нямам нищо против Нафтекс.Лично аз много им се радвах, защото скачаха здраво на цска и левски, но да кажеш, че Черноморец е "измислено отборче" е пълна, ама пълна глупост.Това е отбор с огромна история, влез в уикипедиа и го провери.Иначе те подкрепям за това, че не трябва в елита ни да съществуват отбори/гари като мездра, своге и сандански, но просто в малките градове е по-лесно да си изпереш парите отколкото в Перник и Пловдив(например).
NaFteX

Мнение от NaFteX »

MoNteSo написа:
lqlqlq написа:Подписах!!!За голямо нещасие в нашия футбол се намесиха някакви измислени отборчета като мездра,черноморец и вихрен.Те заемат мястото на отборите ни с най-голяма история и най-верни фенове...Ботев и Нафтата в момента се крепят от многобройните им фенове,но какво остава за онези отбори които от доста повече време са в криза и никой не им обръща внимание?Тук няма БФС-та, НИЕ феновете трябва да си оправим отборите,НИЕ трябва да изгоним малоумните ни ръководства и НИЕ трябва да изхвърлим перуката от сегашното му място!!!
Нямам нищо против Нафтекс.Лично аз много им се радвах, защото скачаха здраво на цска и левски, но да кажеш, че Черноморец е "измислено отборче" е пълна, ама пълна глупост.Това е отбор с огромна история, влез в уикипедиа и го провери.Иначе те подкрепям за това, че не трябва в елита ни да съществуват отбори/гари като мездра, своге и сандански, но просто в малките градове е по-лесно да си изпереш парите отколкото в Перник и Пловдив(например).
Сегашния ч-ц е създаден 2005г.Автентичния вече сигурно и не същуствува.И какви успехи имат само ми кажи че не се сещам ? крета ли са из А група в продължение на няколко години и тва е.
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

NaFteX написа:
MoNteSo написа:
Сегашния ч-ц е създаден 2005г.Автентичния вече сигурно и не същуствува.И какви успехи имат само ми кажи че не се сещам ? крета ли са из А група в продължение на няколко години и тва е.
Monteso изобщо не съм съгласен с теб че не трябвало да имало отбори от Мездра или Своге в А Група - Историята се пише и се гради ;) А относно Нефтохимик - Нафтекс ли е ще стане същото каквото стана и с ПФК Спартак Плевен - затриха ни отбора и вече не съществува, а пък Поморие има страхотни условия за футбол и до няколко години може и да влязат в А Група :hi:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Каква история бе братле?Със измислени отбори - измислена история!Иначе Монтес,истинският Черноморец да,но този - не!
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Влезнете в wikipedia(че като оставя директен линк от нея се преебва), напишете "ФК Черноморец" и прочетете какво пише.Днешният ПСФК Черноморец е "продължител" на истинския Черноморец.Аз имам много къса памет и за това се доверявам на тия сайтове.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

MoNteSo написа:Влезнете в wikipedia(че като оставя директен линк от нея се преебва), напишете "ФК Черноморец" и прочетете какво пише.Днешният ПСФК Черноморец е "продължител" на истинския Черноморец.Аз имам много къса памет и за това се доверявам на тия сайтове.
Днешния ч-ц се сля с вихър айтос и му взе лиценза,Някой хора се опитват да пренапишат и прехвърлят историята от автентичния ч-ц но уви.За всеки е ясно ще този клуб и по документи е създаден 2005г.Даже името не е същото ПСФК Черноморец АД е сегашното име а автентичното е ПФК Черноморец Бургас и емблемата я смениха защото Дражев не им я даде :rofl:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”