Требва ми PS1 да купиа

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Silvera

Требва ми PS1 да купиа

Мнение от Silvera »

менове казете от каде мога да си зема ps1 и ако може да бъде по ефтино мерси 10х :) :) :)
monibgole

Re: Требва ми PS1 да купиа

Мнение от monibgole »

Аз имам Плейсташион 1. Леле, каква машина беше а сега събира праха. Ако успееш да ме намериш ти я давам безплатно. Купена е от Сингапур 8)
angelfish

Мнение от angelfish »

от битака ;)
Silvera

Мнение от Silvera »

кази некаде продават ли я по магазините вече ако не я продават да сабирам пари за ps2 а ма там е гадно че всички игри са на двд диск и требва да записвам яко :o :o
beggginer

Мнение от beggginer »

Silvera написа:кази некаде продават ли я по магазините вече ако не я продават да сабирам пари за ps2 а ма там е гадно че всички игри са на двд диск и требва да записвам яко :o :o
Събери си повече пари и си купи X-b0x 360 :)
Silvera

Мнение от Silvera »

знам че x-box 360 е мнго добра а ма аз или ще си зема ps1 или ps2 некое от това ще си зема за ps1 нз каде продават ако никаде вече я нема тогава сабирам пари за ps2 и ще си зема че са през лиатото ще бачкам и затова питам
angelfish

Мнение от angelfish »

абе на битака бе
napster

Мнение от napster »

Човек ти трябва да си МНОГО зле да събираш пари за PSX . Даже и безплатно можеш да си я намериш . И как подяволите очакваш да я продават след 13 години от излизането и . тц тц тц . Ако искаш да си купиш евтина конзола си купи Xbox или PlayStation2 . Или поне Nintendo DS . Вярно конзолата е много добра , даже още си пазя оригиналните игри и още ми е запазена конзолата като цяло . Ама човек да кажеш че търсиш тая конзола ... Аз сега се глася за PS3 да си копувам след 4 месеца (или ако цената не падне под 1200лв. едно Xbox360) ти PS1 ще копуваш ...
Изображение
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Абе човек, земи нещо по добро, как може да бачкаш цело лято за ПС1, моя ХВОХ 360 вече близо 2 години го ползвам ( интензивно ;) ) и пак работи на 6! 360 според мене е най-мощната конзола в момента!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”