До Levski_forever
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
До Levski_forever
Здравейте това е може би последната тема и последния пост които пускам...Темата е адресирана до Левски_форевър щото само той от екипа знае за какво става на въпрос....Та казах на Макавели да ти каже тези дни да направиш онова нещо ама той явно не го е направил ( ) и тъй като скайпа ми се е*е в гъзЪ,а на ЛС-тата даваш един и същ отговор-те моля НАПРАВИ ГО!
-
Re: До Levski_forever
а аз искам да го помоля да ми махне бана по IP. Аз и така мога да влизам обаче така зарежда по бавно и ще ми е много по удобно ако ми махне бана.
Бате ,чесно не те разбирам защо искаш БАН ,при положение ,че не си го заслужил ? Обясни ми защо ? На никой ,който не е заслужил няма да слагам банancho написа:Здравейте това е може би последната тема и последния пост които пускам...Темата е адресирана до Левски_форевър щото само той от екипа знае за какво става на въпрос....Та казах на Макавели да ти каже тези дни да направиш онова нещо ама той явно не го е направил ( ) и тъй като скайпа ми се е*е в гъзЪ,а на ЛС-тата даваш един и същ отговор-те моля НАПРАВИ ГО!
Не обясни или аз непомня ..ancho написа:май в скайп обясних..
Добре де няма да споря с теб Щом нещеш немога да те накарам на сила...
-
НиКи написа:а аз искам да го помоля да ми махне бана по IP. Аз и така мога да влизам обаче така зарежда по бавно и ще ми е много по удобно ако ми махне бана.
П.П. Сори че ви пиша в темата ама...
-
Ъъъъ нищо не разбирам.. я някой да земе да ми пише ЛС за какво става въпрос и кво трябва да анправя ,че тука едни кодирани шрифтове ,а у
-
- Обратна връзка:
Е разясни малко и за нас другите де. "Направи това, където той ти го е казал, ама той явно не ти го е казал..." Като темата е адресирана до Благо, пиши му по Скайпа или на ЛС.ancho написа:Здравейте това е може би последната тема и последния пост които пускам...Темата е адресирана до Левски_форевър щото само той от екипа знае за какво става на въпрос....Та казах на Макавели да ти каже тези дни да направиш онова нещо ама той явно не го е направил ( ) и тъй като скайпа ми се е*е в гъзЪ,а на ЛС-тата даваш един и същ отговор-те моля НАПРАВИ ГО!
Виличка нали в 1-вия пост съм написал защо съм пуснал темата...
П.П Манчо няма значение
П.П Манчо няма значение
-
пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите
П.П. Сори че досаждам ама искам отговор
Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите
В администраторското меню в банове нямате ли една таблица с баннати абонати?Levski_forever написа:Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите
....Той е баннат по АйПи а не по име.....и като незнам кое му е ip-то как да хана бана ..Galen написа:В администраторското меню в банове нямате ли една таблица с баннати абонати?Levski_forever написа:Ами ако си кажеш ip-то ще е добре...НиКи написа:пак ме подминахте като пътен знак. определено нарочно го правите
-
IP: **********
Последно промяна от НиКи на 21 Авг 2007 15:07, променено общо 1 път.
-
Тука стана по-заплетено и от Дързост и Красота ...
Така и не разбрах каква беше целта на Темата . PM !?
Така и не разбрах каква беше целта на Темата . PM !?
-
- Обратна връзка:
До Levski_forever
1. НиКи, напиши му го IP-то на ЛС, понеже тук излиза като звездички.
2. Анчо, в края на крайщата бан ли искаш?
2. Анчо, в края на крайщата бан ли искаш?
-
виличка, аз му го бях написал, той ми махна бана и са нарочно го напраих на звездички