ЦСКА София - Левски София 01.08.2010

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
DoubleV_80

ЦСКА София - Левски София 01.08.2010

Мнение от DoubleV_80 »

Какво очаквате от дербито на българските "грандове" ... ? :wasntme: :rofl: Мненията ви. Аз мисля, че Левски играе много по-добре, по-добрия отбор са и ще бият ... колкото и да съм от ЦСКА :)
Liverpool FC, Sporting CP, Atletico de Madrid
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: ЦСКА София - Левски София 01.08.2010

Мнение от DoMiNaToR »

DoubleV_80 написа:Какво очаквате от дербито на българските "грандове" ... ? :wasntme: :rofl: Мненията ви. Аз мисля, че Левски играе много по-добре, по-добрия отбор са и ще бият ... колкото и да съм от ЦСКА :)
Мда, и аз си мисля, че Левски са по-силни в момента. Даже си мисля, че са по-силни и от Литекс. Но това си е лично мое мнение :)
DoubleV_80

Re: ЦСКА София - Левски София 01.08.2010

Мнение от DoubleV_80 »

DoMiNaToR написа:
DoubleV_80 написа:Какво очаквате от дербито на българските "грандове" ... ? :wasntme: :rofl: Мненията ви. Аз мисля, че Левски играе много по-добре, по-добрия отбор са и ще бият ... колкото и да съм от ЦСКА :)
Мда, и аз си мисля, че Левски са по-силни в момента. Даже си мисля, че са по-силни и от Литекс. Но това си е лично мое мнение :)
Те за мен са със два съвсем различни стила на игра ... Левски като Барселона - много разиграват, много подавания и изчакват точния момент. В Литекс се получава някой път едно ритане напред към Нифлор и Ивелин че ... но за мен Литекс и Левски са равностойни. Иначе, ако собствениците на ЦСКА поне един път позволят на старши треньора си да остане за поне две години, тогава и те ще станат като сегашните Левски и Литекс и ще имаме доста добри отбори за Европа, но АКО! (лично мнение ест. ;) ).
Liverpool FC, Sporting CP, Atletico de Madrid
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”