Аз ще хода в Китен в хотел "Енерджи" близо до Южния плаж, хотела е 2 звезди, но изглежда супер... ще седим най-вероятно 10 дена с наще
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
Приятна ваканцияvili4kata написа:Аз ще си седя вкъщи.
ми да, аз ако седя цяла ваканция ше полудея...LS1914 написа:бе излизайте бе , у ред ли сте?!
а по биричка, а по футболче, разходка т'фа-онова, все някаде:)
къв телефон ти зеха ? На мене ше ми зимат нов(Motorola L7) ако вляза в хубаво даскало щот сегашния дръгел(Siemens AX72) не мога да го търпаNaycho_Naychev написа:Аз се отказах от 1 седмица на Златните, за да ми купят телефон + 2 гб карта, но си заслужава
То и на басейна в града е все същото
Па там не е ли много студено. И май сега няма нощ.nicks написа:че одим в Норвегия
да бе, не ти ли е малко горещичко? То хубаво, че морето тука да хоим са разхлаждаме амаBaldessarini написа:Ае тука в Бургас си е най-добре...
Ти нормален ли си бе олигофрен!Цял ден във вас ще стоиш.Я излез малко на въздух,зарибявай путките,ала-бала,цял ден пред компа ще ми стои.vili4kata написа:Не знам колко ще бъде приятна, защото по цял ден висна в нас и няма какво да правя, затова седя пред компютъра...SpEedBreakEr написа:Приятна ваканцияvili4kata написа:Аз ще си седя вкъщи.
мн ясно накъде без техXtCrAvE написа:зарибявай путките,ала-бала
Баси и аз исках нов тел в замяна на море ама наще дори в замяна нещат ! Явно ше съм си с тая тухла Бахти родителите...Naycho_Naychev написа:Аз се отказах от 1 седмица на Златните, за да ми купят телефон + 2 гб карта, но си заслужава
То и на басейна в града е все същото
на морето щях да изхарча повече ! не го ли осъзнааш ??[BFL]Mancho_United написа:Пич,парите не разтът по дърветатаИди си изкарай пари и след тва ги дай толкова много накуп за някъв телефон ...