Как се чувствате в жегата?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Как се чувствате в жегата?
Аз имам "печка-духалка", която ползвам като вентилатор. Супер е! Обаче и много студени душове... това е спасението, макар че и бирата не е лош вариант
Кофти тръпна е жегата, ако преръмява дъжд между 10 и 19 ще е перфектно.
Я съм си супер тука ... пуснал съм си някакъв луд микс и куфея на макс
Леле... след малко тряа да излизам да си взема дипломата... (sweat)и аз се охлаждам със студени душове
-
- BFL Team™
Абе бирата е спасение докато се пие ама после спреш ли ти излиза двойно тая жега! Я си ползваме климатика, подобно на дивака слушам разбиваща музика и чатя с най-красивото момиче на света и за това съм си супер! Ама като съм на даскало направо умираме от жега! Да идва 30-ти да си взимам дипломката и да си поживявам!
Ееееех! Един съвет - не чати, направо ходете на басейн или там... знаеш.ZhivkoBGR написа:и чатя с най-красивото момиче на света и за това съм си супер!
-
- BFL Team™
То за това е направена вечерта, а не топлия следобедgzagorov написа:Ееееех! Един съвет - не чати, направо ходете на басейн или там... знаеш.ZhivkoBGR написа:и чатя с най-красивото момиче на света и за това съм си супер!
Аз умрях от жега .. добре ,че климатика бачка денонощтно на 18 градуса на cold ,че поне в моята стая се живее
-
- BFL Team™
50% от времето Самотен.... другите 50% къркам бира или играя футбол с компанията
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Обратна връзка:
Как се чувствате в жегата?
Абе аз се чувствам горе-долу добре, въпреки че ми е много топло.
Тука в Бургас е най-зле, добре че имам климатик, иначе незнам... Цял ден ФИФА и това е... А навън е 40 на сянка... На слънце е 45-47...
и аз съм така . твоя климатик къв е ?[BFL]Mancho_United написа:Аз умрях от жега .. добре ,че климатика бачка денонощтно на 18 градуса на cold ,че поне в моята стая се живее
ААА... моя е на 16...[BFL]Mancho_United написа:Аз умрях от жега .. добре ,че климатика бачка денонощтно на 18 градуса на cold ,че поне в моята стая се живее
на моя най ниското е 18 и за тва . Neo ion generator с дисплей
Моя е CROWN ,ма ко ти пука Нали бачка вече 3-та година и зимата и лятото и да чукна на дърво, един проблем не ми е направил
-