Треньор на българския национален отбор по футбол
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Треньор на българския национален отбор по футбол
Изброил съм най-спряганите имена, но всеки, разбира се, може да даде свое предложение. Аз лично смятам за най-подходящ Жан Тигана - един от най-великите френски футболисти за всички времена ( http://www.7sport.net/archive7ds/2007/1 ... 4872_4.htm ).
Re: Треньор на българския национален отбор по футбол
Абе мисля,че все пак трябва да е българин.Предлагам Вили Вуцов!!!
-
- Обратна връзка:
-
Пената. Манете го вили вуцов тоя наркоман ше ни срами по цял свят.
-
- Обратна връзка:
Пената.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
Направо що не батето?BaLkI написа:Абе мисля,че все пак трябва да е българин.Предлагам Вили Вуцов!!!
-
- Обратна връзка:
За мене най-добрия вариант е Мъри!Това обаче няма да стане, защото требва зареже Левски!Пената има опит, и за тва гласувах за него
Е,тва беше на майтап.И все пак мисля,че ни треа некъв треньор,който да умее да надъхва играчите.Видно е,че проблема е главно в мотивацията-имаме страхотни футболисти като Бербатов,Марто Петров,Гошо Петков и т.н.,но все не можем да се класираме.klamer4o написа:Направо що не батето?BaLkI написа:Абе мисля,че все пак трябва да е българин.Предлагам Вили Вуцов!!!
-
Ако искаш да кажеш че проблема е в Пената жестоко се лъжеш. Той пое националния в критично положение и все пак успя да го докара до точка от второто място. За разлика от други които идваха за един-два мача със слаби отбори той не се кри и изкара кфалификациите до край по добър начин. Сега да почнете да го плюете е най малкото неморално.
Къде съм казал,че Пената е виновен?Пенев си беше пожарен вариант,но все пак се представи сравнително добре....Всичко обаче беше загубено много преди Пенев,а и Мъри да вземат поста на национален селекционер.Освен това сериозно ли мислиш,че ако на Румъния им трябваха точки в София,нямаше да си ги вземат?Или че ако Холандия не се беше вече класирала преди последния мач,щяха да паднат от Беларус?НиКи написа:Ако искаш да кажеш че проблема е в Пената жестоко се лъжеш. Той пое националния в критично положение и все пак успя да го докара до точка от второто място. За разлика от други които идваха за един-два мача със слаби отбори той не се кри и изкара кфалификациите до край по добър начин. Сега да почнете да го плюете е най малкото неморално.
-
А ти сериозно ли мислиш че ако мача ни с Албания там имаше значение нямаше да го спечелим Ти намекна че Пената е виновен, защото каза че проблема е в мотивацията.
Еми,както ти каза,в последните 2-3 мача играхме добре.Но всичко беше загубено още по времето на Стоичков.....Тогава момчетата нищо не играеха и проблема,освен в тактиките,беше и в мотивацията.НиКи написа:А ти сериозно ли мислиш че ако мача ни с Албания там имаше значение нямаше да го спечелим Ти намекна че Пената е виновен, защото каза че проблема е в мотивацията.
-
Абе братчед, Вили Вуцов нема да го обиждаш, тоя е ебати пича. ще влезе по време на мач да утепа некой съдия , да е жив и здрав, аз бих искал той да е, ама най-добре е да си е Чичо Митко.
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
-
- Обратна връзка:
тоз е овча глава_hi6tnika_ написа:Абе братчед, Вили Вуцов нема да го обиждаш, тоя е ебати пича. ще влезе по време на мач да утепа некой съдия , да е жив и здрав, аз бих искал той да е, ама най-добре е да си е Чичо Митко.
ПС Вини Шефер отпада
-
На мене Вини ми беше след Пената.
Рой Ходжсън също е добър вариант днес видях че се е махнал от Финландия
-
- Обратна връзка:
Спирт1 днекс аказаха, че ако Мъри загуби дербито с ЦСКА ще бъде назначен за национален селекционер
-
- Обратна връзка:
Значи САМО ЦСКА, ДО КРАЯ НА СВЕТА!klamer4o написа:Спирт1 днес казаха, че ако Мъри загуби дербито с ЦСКА ще бъде назначен за национален селекционер
ейййй тия наркотици какво причиняватklamer4o написа:Спирт1 днекс аказаха, че ако Мъри загуби дербито с ЦСКА ще бъде назначен за национален селекционер