WereWolfs vs Vampires [Игра]
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
WereWolfs vs Vampires [Игра]
Това е една много интересна игричка Има оръжие ,можеш да си правиш скривалище и т.н. Аз съм направил съюз ,който е вече 3-ти левел и е за 9 човека (в момента в него сме 5 ,тъй че има 4 места) и си цъкам Зарибявка е Ето го съюза ми:
http://s2.bg.bitefight.org/bite/ally.ph ... ba9e&i=830
Значи като се развиете ,ако имам ясто ми пишете да ви вкарам в него
Изисквания за да влезнете:
поне 3000кг месо
поне 3-ти левел
членски внос - 300 злато
Правила на съюза:
За да искате да сте в него ,трябва да помагате заедно с другите - т.е. да давате злато ,за да се развиваме !
WereWolfGods ! Боговете-върколаци !
Аз съм регистриран в сървър 2 и ви препоръчвам него ,защото в 3 още няма хубави съюзи,а в 1 ще ви спукат от бой Ако искате да сте върколак в сървър 2 там където е полето "Вашият приятел" можете да напишете Mancho_United Така ще сте върколак от моя екип и по-късно ще ви взема в съюза
Re: WereWolfs vs Vampires [Игра]
Еми добре - целтра е да дигаш левели
Пише ти колко опит имаш и колко ти трябва ,за да дигнеш левел Точки опит (expereance) се печелят като ловиш хора или като бацаш на гробището(ама на гробището печелиш мн малко) Ако си върколак можеш да биеш и вампири (реални юзъри,които са си направи герой вампир) и обратното Също като дадеш Град,освен гробище имаш и Търговец където можеш да си купуваш предмети Те ти дават + на силата или на защитата А освен това имаш и тренировки ,които можеш да правиш (те стават като даваш пари) всичките ти умения (сила,защита,харизма,ловкост и издържливост) имат значение ,само и единствено като се биеш с друг вид герой Обаче не мисли ,че не са важни ,защото Ако те победят ти зимат злато и ти точат от кръвта ,а колкото по-малко имаш толкова по-лесно ще те побеждават
Освен изброеното има и още 2 вида защити:
Скривалище - това е като те нападат Там си строиш къща,пътека,ограда и околна среда
Съюз - в зависимост от левела на съюза печелиш също защита,а и все пак е по-забавно като си пишеш с някой и по този начин не играеш сам Е в моя съюз например,когато някой вампир нападне някой от моя съюз го слагам в един списък и после сичките хора ,които сме в съюза го спукваме от бой Яко е )))))
edit: ебахте от толкова чатене след всяка 5-та дума слагам емотиконка...глейте кво значи поуст
Пише ти колко опит имаш и колко ти трябва ,за да дигнеш левел Точки опит (expereance) се печелят като ловиш хора или като бацаш на гробището(ама на гробището печелиш мн малко) Ако си върколак можеш да биеш и вампири (реални юзъри,които са си направи герой вампир) и обратното Също като дадеш Град,освен гробище имаш и Търговец където можеш да си купуваш предмети Те ти дават + на силата или на защитата А освен това имаш и тренировки ,които можеш да правиш (те стават като даваш пари) всичките ти умения (сила,защита,харизма,ловкост и издържливост) имат значение ,само и единствено като се биеш с друг вид герой Обаче не мисли ,че не са важни ,защото Ако те победят ти зимат злато и ти точат от кръвта ,а колкото по-малко имаш толкова по-лесно ще те побеждават
Освен изброеното има и още 2 вида защити:
Скривалище - това е като те нападат Там си строиш къща,пътека,ограда и околна среда
Съюз - в зависимост от левела на съюза печелиш също защита,а и все пак е по-забавно като си пишеш с някой и по този начин не играеш сам Е в моя съюз например,когато някой вампир нападне някой от моя съюз го слагам в един списък и после сичките хора ,които сме в съюза го спукваме от бой Яко е )))))
edit: ебахте от толкова чатене след всяка 5-та дума слагам емотиконка...глейте кво значи поуст
-
Не си падам по игрите , които се играят чрез браузър , но преди бях много зарибен по The Legend Of The Green Dragon ,която беше много добра . Сега гледам има доста такива и постоянно се развива този жанр . Ако играта беше MMORPG щях да я почна . Сега ще ме питате кое избирам : вълк или вампир . Ее вълк много ясно
И аз я играех дрокна ,докато не го реснаха Имах 26 убийства на дракона Иначе като си зема новия комп ще зарежа всичко и ще се отдам на моята страст :
SilkRoad Online
SilkRoad Online
-
Дори и ФИФА Шегувам се . бтв аз имах 23 убииства , после ми омръзна , ама тогава бях малък (това беше преди 5 години) и не се усещах как си губех времето , въпреки че тогава ми се стори много яка[BFL]Mancho_United написа:И аз я играех дрокна ,докато не го реснаха Имах 26 убийства на дракона Иначе като си зема новия комп ще зарежа всичко и ще се отдам на моята страст :
SilkRoad Online