Въпрос

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Galen

Въпрос

Мнение от Galen »

Искам да ви питам едно нещо.
Ако някоя игра иска 32мегабайта видео карта а аз имам 256мегабайта играта ще ми тръгне ли?
Питам защото опитах да си сложа NFS Underground 2 и NFS Most Wanted и двете не ми тръгнаха а пък преди като бях с 64 мегабайта видео карта са ми тръгвали.
[BFL]Mancho_United

Re: Въпрос

Мнение от [BFL]Mancho_United »

:rofl: :rofl: :rofl:
ЗНачи 32мб са минималните :) Ти като имаш 256 няма начин да не ти вървят ;) Или нямаш нужните дрейвери за видео картата или пък Direct X и т.н ;) Но определено проблема ,не е в това ,че ти е 256 ;)
Galen

Мнение от Galen »

[BFL]Mancho_United написа::rofl: :rofl: :rofl:
ЗНачи 32мб са минималните :) Ти като имаш 256 няма начин да не ти вървят ;) Или нямаш нужните дрейвери за видео картата или пък Direct X и т.н ;) Но определено проблема ,не е в това ,че ти е 256 ;)
Сложил съм всичките драйери дори си я настроих.Пише ми че не е намерен някакъв файл и то DLL.Дори ми пише и името на файла .Другата причина за която се колебая и DirectX.Пускам да се инсталира и тя ми дава грешка а пък я има в диска за драйверите.Просто незнам откакво е.
napster

Мнение от napster »

Кой DirectX . Ако е под 8.1 е нормално да не ти тръгне .
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Свалий от замундата най-новия DirectX който е излязъл юни месец.Като почнах да го инсталирам и като стигнах до прогреса ми написа Copy Files и след секунди започна да се инсталира.Напълни прогреса от началото до края за секунда и ми написа че се е инсталирало успешно и вече може да се ползва.Обаче играта пак не ми тръгва и не ми показва къде се е инсталнало. ;(
napster

Мнение от napster »

Защо от замундата ?!?!? Спокойно можеш да си го дръпнеш от майкрософт , от там 100% ще работи . Това е безплатен софтуер , а не платен .
Или във всяка игра има най-новия DX който е излязал по време на релииза на играта .
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Сега ще го видя
Galen

Мнение от Galen »

Няма смисъл да ги тегля аз имам много инсталационни файлове с DirectX 9.0c и при всички става едно и също.
[BFL]Mancho_United

Я дай шот да видим точно каква грешка ти дава при инсталацията ;)
Galen

Мнение от Galen »

[BFL]Mancho_United написа:Я дай шот да видим точно каква грешка ти дава при инсталацията ;)
Няма никаква грешка просто като стигне до прогреса който трябва да се попълне ми се затваря дори без да напълне и чертичка и ми казва че вече може да се ползва.Когато инсталирам друга игра която иска също такава версия DirectX ми дава пак да си го инстална и пак същото
napster

Мнение от napster »

Ами не го инсталирай от играта бе ... само ако е оригинална ...
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

napster написа:Ами не го инсталирай от играта бе ... само ако е оригинална ...
Ами то какъв е смисъла да го слагат в играта?Те 100% са го взели от майкрософт
Galen

Мнение от Galen »

Дори съм го теглил много пъти от нета не ползвам само от игрите
napster

Мнение от napster »

Тези , сложени в игрите са предназначени за офлайн играчите , демек тези които нямат нет и не могат да си го свалят от Microsroft.com .
П.П. Чувал ли си за едитване на пост ? Занапред прави това вместо да пишеш по 2-3 мнения едно след друго ...
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Въпрос

Мнение от vili4kata »

Според мен това чудо е от играта. Изтегли я наново и пробвай пак. ;)
[BFL]Mancho_United

Глупости ! Толкова ли е трудно да отвориш Internet Explorer да влезеш в Microsoft.com да си намериш и да си свалиш Direct X 9.0c и сичко да е 6+ ?
swan_3

Мнение от swan_3 »

Това е от играта 100%, не вчера, а по-дуги ден като си взех новият компютър и си свалих NFS: Carbon и ми правеше абсолютно същия проблем и ми искаше DirectX 9, инсталирах го, но ми даваше грешка, че вече го има. Звъннах в сервиза и попитах дали са му сложили DirectX 9 и те казаха, че го има и са го инсталитрали и всичко трябва да е на 6. Бях свалил играта от аренабг, изтрих я и след това я дръпнах от замунда и всичко си беше абсолютно нормално, инсталирах я и сега се разцепвам. Пробвай да я свалиш от друго място и ще стане ;) .
[BFL]Mancho_United

Ако не си си преинсталирал ти windows-a начи наистина би трябвало сичко с компа да ти е на 6 ;)
swan_3

Мнение от swan_3 »

Сега направи това което ти казах и ми кажи всичко ОК ли е ;) .
Galen

Мнение от Galen »

swan_3 написа:Сега направи това което ти казах и ми кажи всичко ОК ли е ;) .
Тази играя я имам на диск и преди ми е тръгвала като си купих новата видео карта и като я пуснах не тръгна.Вчера я занесох на братовчет ми и на него му тръгна.Оставете днес ще си инсталирам нов windows и се надявам всичко да се оправи.(имам и други работи които не вървят както трябва)
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”