DC++BFL
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: DC++BFL
Наистина добри идеи:) Защо пък и да не ги осъществим:)
-
Шарваш патча и готово .
-
мдам добри идеи
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"
И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово .
-
Пфф това ти зависи от интернета... пък и при мен само 1път не искаше да се кънектне щото оня беше Оффd1VaKa написа:И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово .
Също и за музика филми всичко мое си "споделяме"
Супер - на сървъра на БФЛ музика и филми . Обичам та . После да приберат Джеймс за незаконно разпространяване ... В смисъл то си е фрий за нас, ама пак могат да го затворят, пък даже и да му конфискуват сървъра . Мани тая работа . Ако има хъб, ще е само за пачовете, никой не би рискувал сървъра !MrDeqn написа:Пфф това ти зависи от интернета... пък и при мен само 1път не искаше да се кънектне щото оня беше Оффd1VaKa написа:И ако се кънектне ще празнуваме, па ако изтегли за по-малко от час - сватбаMrDeqn написа:Шарваш патча и готово .
Също и за музика филми всичко мое си "споделяме"
-
Ок добре тебе ще слушаме. БФЛ не правете ще ви заключат.
-
- Обратна връзка:
ДА уе, Тв канал не искате ли???
Но между другото, що от БФЛ не си направят един Скайп и ако някой има въпроси или некви проблеми да им пише, и те да му помагат?
Но между другото, що от БФЛ не си направят един Скайп и ако някой има въпроси или некви проблеми да им пише, и те да му помагат?
И Гого да разказва вицове по негоto6kobg написа:ДА уе, Тв канал не искате ли???
-
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"
то по 1 време имаше...тъй че не е толкова смешноto6kobg написа:ДА уе, Тв канал не искате ли???