Крайно време е да получим конкретна информация - какво се прави, какви са възникналите проблеми, как трябва да бъдат отстранени. За всички е важно да знаят какво се случва, независимо от това дали продукта ще излезе днес, утре, след 3 дни или след 5 месеца. Ако има проблем, с който екипа не може да се справи, със сигурност има много хора, които ще са готови да помогнат доброволно.
За едно момче/мъж няма по-лошо от това да се крие и да бяга от отговорност. Искаме да чуем истината такава, каквато е.
И след като феновете отделят от личното си време за да се интересуват от пача, да влизат във форума и т.н., то от БФЛ нямат право да недоволстват за това колко време им отнема работата.
Мисля, че няма по-голямо признание за екипа от интереса на хората към техния продукт и не мога да разбера защо се трият и заключват теми, колонката на началната страница беше премахната и не всеки може да каже какво мисли свободно.
Надявам се темата ми да не бъде изтрита, защото не мисля, че с нея обиждам някого - просто задавам въпроси и очаквам адекватен отговор.
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)