Нужда от информация

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
bob_sinclar

Нужда от информация

Мнение от bob_sinclar »

Моля най-после някой от БФЛ да каже на какъв етап от изготвянето на пача са. Все пак този сайт, форум и т.н. е създаден за нас феновете. Ако от БФЛ си правеха пач само за тях самите, нямаше нужда да правят сайт и форум.
Крайно време е да получим конкретна информация - какво се прави, какви са възникналите проблеми, как трябва да бъдат отстранени. За всички е важно да знаят какво се случва, независимо от това дали продукта ще излезе днес, утре, след 3 дни или след 5 месеца. Ако има проблем, с който екипа не може да се справи, със сигурност има много хора, които ще са готови да помогнат доброволно.
За едно момче/мъж няма по-лошо от това да се крие и да бяга от отговорност. Искаме да чуем истината такава, каквато е.
И след като феновете отделят от личното си време за да се интересуват от пача, да влизат във форума и т.н., то от БФЛ нямат право да недоволстват за това колко време им отнема работата.
Мисля, че няма по-голямо признание за екипа от интереса на хората към техния продукт и не мога да разбера защо се трият и заключват теми, колонката на началната страница беше премахната и не всеки може да каже какво мисли свободно.
Надявам се темата ми да не бъде изтрита, защото не мисля, че с нея обиждам някого - просто задавам въпроси и очаквам адекватен отговор. :)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: Нужда от информация

Мнение от rap17ka7a »

Значи мога да кажа че се работи по пача :rofl: и остава малко :rofl: и пача се прави :rofl: и остава малко :rofl: скоро ше го напрайме :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Hose`SS

Мнение от Hose`SS »

rap17ka7a написа:Значи мога да кажа че се работи по пача :rofl: и остава малко :rofl: и пача се прави :rofl: и остава малко :rofl: скоро ше го напрайме :rofl:

Няма какво да допълня....

Освен отново да ви помоля за търпение!!! Знаете ли колко е трудно на колегите от екипа...да се справят със толкова много задачи! СПокойно патча се прави и патч ще има съвсем скоро!!!!! Дръжте още малко!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

bob_sinclar написа:Моля най-после някой от БФЛ да каже на какъв етап от изготвянето на пача са. Все пак този сайт, форум и т.н. е създаден за нас феновете. Ако от БФЛ си правеха пач само за тях самите, нямаше нужда да правят сайт и форум.
Крайно време е да получим конкретна информация - какво се прави, какви са възникналите проблеми, как трябва да бъдат отстранени. За всички е важно да знаят какво се случва, независимо от това дали продукта ще излезе днес, утре, след 3 дни или след 5 месеца. Ако има проблем, с който екипа не може да се справи, със сигурност има много хора, които ще са готови да помогнат доброволно.
За едно момче/мъж няма по-лошо от това да се крие и да бяга от отговорност. Искаме да чуем истината такава, каквато е.
И след като феновете отделят от личното си време за да се интересуват от пача, да влизат във форума и т.н., то от БФЛ нямат право да недоволстват за това колко време им отнема работата.
Мисля, че няма по-голямо признание за екипа от интереса на хората към техния продукт и не мога да разбера защо се трият и заключват теми, колонката на началната страница беше премахната и не всеки може да каже какво мисли свободно.
Надявам се темата ми да не бъде изтрита, защото не мисля, че с нея обиждам някого - просто задавам въпроси и очаквам адекватен отговор. :)
1. Форумът и сайтът не е изграден от нас - феновете.
2. Никой не те кара насила да влизаш във форума.
3. На колонката се вика "чат", за първи път ли го чуваш? :^)
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Отговорност? Пред кого съм отговорен? Пред тебе ли? Пари ли ми плащаш или съм казал някаква дата?
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Вие феновете си отделяте време за форума. А Бфл си отделят време за да ви направят тоя патч !
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

1. Форумът и сайтът не е изграден от нас - феновете.
Не казвам "от", а "за" феновете. Чети малко по внимателно. ;)
2. Никой не те кара насила да влизаш във форума.
Това и казвам, никой не ги задължава, ама хората влизат. Значи заслужават малко повече информация. :P
3. На колонката се вика "чат", за първи път ли го чуваш?
Абе това не беше точно чат, ама както и да е. Важното е, че вече го няма. :)
Отговорност? Пред кого съм отговорен? Пред тебе ли? Пари ли ми плащаш или съм казал някаква дата?
Никаква дата не си казал, но е крайно време да го направиш. Отговорността си я носите пред самите себе си - първо казахте, че пачът ще излезе "около празниците", после уточнихте - "за коледа", след това - "в деня на излизането на preview-to", в продължение на цялата минала седмица се кълняхте, че ще бъде пуснат "при всички положения през 2007-ма". Както и да е, не искам да се заяждам и разбирам, че е нормално да възникнат проблеми. За това просто смятам, че е напълно нормално всеки ден феновете да получаваме информация какво се прави, какви проблеми възникват и т.н.
Ако хората знаят, че примерно днес и утре ще работите върху стадионите на отборите от "Б" група, ще им стане ясно, че пачът няма да излезе през тези дни и няма да ви досаждат с въпроси непрекъснато. А проблемите могат да се обсъждат и отстраняват с общи усилия, и без това продуктът е доброволен.
Ако знаете кога със сигурност ще бъдете готови, обявете го официално и ще бъдете оставени да си довършите работата на спокойствие. Хората не се дразнят толкова от забавянето, колкото от това, че не получават никаква информация.
Щом си цесекар, значи си свестен човек и ще ме разбереш. ;)
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Първо, това, че съм цесекар, не значи, че съм свестен ;)

Второ, форумът е средство за координация на работата на екипа, а разделите, които виждате, са за ваше улеснение и са просто бонус.

Трето, отговорността си я носим, както си споменал, пред СЕБЕ СИ, а не пред вас. Дати не даваме, казвали сме го отдавна. И не съм длъжен да правя каквото и да било за теб, Иван, Петкан, Драган и тъй нататък. Всичко, което аз и съекипниците ми правим, е по собствено желание.

Четвърто - ае цитирай ми пост, където е казано, че пачът излиза в деня на превюто.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Четвърто - ае цитирай ми пост, където е казано, че пачът излиза в деня на превюто.
Нямаш проблеми, цитирам официално съобщение публикувано в т.нар. блог:

Относно BFL FIFA 08
Публикувано в: BFL FIFA 08 — JaymZZZ @ 17:28
Уважаеми потребители ,

BFL Team разбира вашият огромен интерес около таз годишния продукт за FIFA.
Искаме да Ви кажем ,че в момента се намираме в финалната фаза на проекта и да Ви гарантираме ,че BFL FIFA 08 v1.0 ще излезне около празниците т.е. не по късно от Нова Година ;). Как ще познаете кога ще пуснем патча ?! Ами в деня на излизането ще пуснем официално Preview на проекта в нашия форум както тук ..Замисляме към BFL FIFA 08 да има addon за саунда ,ако той не бъде готов на време ,тъй като тук ни е проблема ;). Като цяло тази година ще бъдете изненадани от броя бг стадиони ,отбори и най-вече от звукова и графична част ,които ще са доста “избарани”. И не забравяйте ,че информация за проекта както и всеки ден нови шотове можете да видите на нашия форум , който е на адрес : http://forum.bfl-team.com .

С уважение,
BFL Team

Ако се разровя из форума, ще открия над 10 поста на хора от БФЛ екипа от миналата седмица, в които те гарантират, че пачът ще излезе "при всички положения тази година" (2007-ма). Не знам дали ти си един от тях.
3. И като получаваме информация ще се почне "Е колко остава ?" "Имате ли нужда от помощ (от нууб)? " от хора като vancha и metodi_ceceka
Тези въпроси се задават, когато има неяснота. И най-големият идиот няма да пита кога ще бъде пуснат пачът, ако официално е обявено, че ще излезе примерно на 5-ти. Просто всички ще се успокоят и ще си чакат кротко. А и от БФЛ могат да си дадат няколко резервни дни. Ако кажат 5-ти, пък той излезе утре, никой няма да е недоволен, нали така?! :P
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Брао Брао Точно така Пълна подкрепа :clap: :P :wasntme: шапка ти свалям за тоз отговор :clap: и Много хубаво ще е утре Петък Мммм nEpFeKTHo
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Добре бе аре стига кога излезе тогава и точка.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

GoGo_SPoRt написа:Брао Брао Точно така Пълна подкрепа :clap: :P :wasntme: шапка ти свалям за тоз отговор :clap: и Много хубаво ще е утре Петък Мммм nEpFeKTHo
Как ще ми стане кеф ако го направят платен патча или ако нарочно не го пуснат в близките 2 месеца да вида дали пак ще говорите така!?
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Хах Аз само подчертавам отговора преди моя ПиЧ :D Затва че и да ми приказваш ... ич нема кой те чуе ;) приказвай на оня над мен И да го напраят добър ден ...поне няма да има управдания "никой не ни плаща".
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

GoGo_SPoRt написа:Хах Аз само подчертавам отговора преди моя ПиЧ :D Затва че и да ми приказваш ... ич нема кой те чуе ;) приказвай на оня над мен И да го напраят добър ден ...поне няма да има управдания "никой не ни плаща".
...нито вие ще помиришете патч, щото сички ще чакат великите БГ кракъри (няма такива май) да го кракнат и да си го вземете наготово. 100% в замунда всеки 2ри коментар ще е "дайте крака за това плсплсплспсл"...
Изображение
Изображение
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:rofl: еми секи да са спсява тогава... и немой разбера ко ми приказваш на мене гачи аз сам го казал тва дет го е писал някой др. кат земете такива са запънете за нещо напрао дразниш...пфф човек да не каже нещо и са почва нападки и темподобни ко съм казал че да ми ги бращулеви6 тука аа :?:
Последно промяна от GoGo_SPoRt на 04 Яну 2008 00:49, променено общо 3 пъти.
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Аз не отворих тая тема за някакви евтини заяждания, а за това да бъде съобщена някаква конкретна информация относно пускането на пача, проблемите около него и т.н., която да поохлади страстите :shake:
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Днеска какво се прави, тества ли се пача? Вчера четох коментари, че имало шанс днес да бъде пуснат, това важи ли още? :D Май пак гледаме филма "Мълчанието на агнетата" ... :giggle:
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

bob_sinclar написа:Днеска какво се прави, тества ли се пача? Вчера четох коментари, че имало шанс днес да бъде пуснат, това важи ли още? :D Май пак гледаме филма "Мълчанието на агнетата" ... :giggle:
Ще гледаме след малко и Умирай трудно, ама май няма да ти е толкова трудно.
bob_sinclar

Мнение от bob_sinclar »

Ще гледаме след малко и Умирай трудно, ама май няма да ти е толкова трудно.
По-добре да не го гледаме, че после ще следва "Империята отвръща на удара". ;)
А ти като нямаш никакво инфо относно пача що се обаждаш? :^)
Важното е БФЛ да не ни прожектират "Мисията невъзможна", а пачът да пропадне като Титаник. Аз се опитвам да измъкна някаква информация от екипа като истински Гладиатор, че във форума е голяма Жега, ама те се опъват като защитниците на Троя, като 300 спартанци направо и нищо не казват. Въобще си гледаме "Мълчанието на агнетата" отвсякъде ... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”