Първият ми по-сериозен клип!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
_GAGATA_

Първият ми по-сериозен клип!

Мнение от _GAGATA_ »

Понеже е свободна зона реших да му направя малко реклама.Това е първият ми клип, поиграх си малко и се получи това - http://zazz.bg/play:bc3a4492
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
maserati1992

Re: Първият ми по-сериозен клип!

Мнение от maserati1992 »

Добро клипче си направил, но единственото нещо е с примигващата светлина, при която движенията изглеждат забавени.Тогава не се вижда много хубаво, но иначе се получава много готина дискотека :) :clap:
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

то тфа премигващото ако не се лъжа се казваше рефлектор :) или нещо такоа...иначе браво за клипа стааш за DJ :P
Vanio`G

Мнение от Vanio`G »

Много хубаво е станало....Браво!!!За втория клип може и един танц да удариш и ще стане супер ефектно...

OFF:Има ли цена за влизане в дискотеката(1 левче примерно)???
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

" Трябва ви дискотечна топка " лол не мислех ,че е толкова лесно :P Как не се сетих по рано , то дискотечни топки бол ;)
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

AntrAcsA написа:" Трябва ви дискотечна топка " лол не мислех ,че е толкова лесно :P Как не се сетих по рано , то дискотечни топки бол ;)
Това не съм го казвал.Казах:диско топка или диск кълбо.Сигурен съм.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

_GAGATA_ написа:
AntrAcsA написа:" Трябва ви дискотечна топка " лол не мислех ,че е толкова лесно :P Как не се сетих по рано , то дискотечни топки бол ;)

е да няма значение какво си казал ... а начина ,по който го каза ! Все едно диско топките се ритат у къщи ! В смисъл подобни клипове се правят за да покажат как да си направиш нещо с подръчни материали ! Едвали всеки може да си намери прижектори и диско топка калбо ;) но все пак похвално е че не си направил някакъв идиотски клип , с каквито е бъкано по ви бокса.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

AntrAcsA написа:
_GAGATA_ написа:

е да няма значение какво си казал ... а начина по ,който го каза ! Все едно диско топките се ритат у къщи ! В смисъл подобни клипове се правят за да покажат как да си направиш нещо с подръчни материали ! Едвали всеки може да си намери прижектори и диско топка калбо ;) но все пак похвално е че не си направил някакъв идиотски клип , с каквито е бъкано по ви бокса.
:D Отиваш в музикален магазин и питаш:Имате ли диско кълбо? и ти го дават срещу там сумата пари.В магазини за осветителни тела също има.На времето не е имало и ако имаш желание и нерви си взимаш топче от стериопор и го облепяш с огледалца. :D
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

аз като бях малак пробвах да си направя такава топка шото тогава в дискотеките бяха супер шик ! Облепих един глобис с огледални стакла , е да изпонарязах се целия !
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

AntrAcsA написа:аз като бях малак пробвах да си направя такава топка шото тогава в дискотеките бяха супер шик ! Облепих един глобис с огледални стакла , е да изпонарязах се целия !
ьхахьаьха извинявай , но ми е малко смешно :D :blush: ти от малак си бил луда глава :o :D
aV1d

Мнение от aV1d »

Гагата става за коментатор, ако се прави коментар за 09

Гага, напиши си скайпа да те питам допълнителни работи за тия топки светлини и прочее
НиКи

Мнение от НиКи »

Добре е станало, браво :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”