Малко инфо за проблемите.
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Малко инфо за проблемите.
Така, както знаете от няколко дни имаше проблем с форума. Сега ще дам малко инфо за да разберете какво е станало. (Хубаво е да се знае )
PHPBB, форума който ползваме, наскоро пусна нова версия (3.0 финална) която имаше много промени. Една от основните промени беше това, че са сменили начина по който се генерират темплейтите. Поради тази смяна, стари темплейти които за правени за по стари версии на форума не работят....(и по добре щото има огромна дупка в сигурността, която е причинила промяната). Сега форума е ъпдейт-нат на най новата версия. Получаване сигурност в замяна на темплейта, който дори докато пиша това, се готви новия темплейт който в най-скоро време ще бъде качен. И така лично аз съм виновен за това, да няма форум 2 дни, за което се извинявам от сърце. Но пак казвам...по добре грозен и сигурен..отколкото хубав и хакнат
PHPBB, форума който ползваме, наскоро пусна нова версия (3.0 финална) която имаше много промени. Една от основните промени беше това, че са сменили начина по който се генерират темплейтите. Поради тази смяна, стари темплейти които за правени за по стари версии на форума не работят....(и по добре щото има огромна дупка в сигурността, която е причинила промяната). Сега форума е ъпдейт-нат на най новата версия. Получаване сигурност в замяна на темплейта, който дори докато пиша това, се готви новия темплейт който в най-скоро време ще бъде качен. И така лично аз съм виновен за това, да няма форум 2 дни, за което се извинявам от сърце. Но пак казвам...по добре грозен и сигурен..отколкото хубав и хакнат
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
Re: Малко инфо за проблемите.
А като е готов новият темплейт, сам ли ще се смени или ще трябва да го ръчкаме в профила?
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Браво, сега само остава да възвърнете скиновете във форумите и другите работи.
-
- Обратна връзка:
Ставаше дума за скиноетеvili4kata написа:Браво, сега само остава да възвърнете скиновете във форумите и другите работи.
е тая тема оставете на форума че ония който имаше знежинки беше пълна боза който е за виста
-
HORA V PA4A IMA GRESHKA,NEMOJE DA SE IZBIRA DIRECTORIA
Къф пач ве мойче !?!?!?!vancha написа:HORA V PA4A IMA GRESHKA,NEMOJE DA SE IZBIRA DIRECTORIA
Мчи не сваляйте пача за 07 тогаваvancha написа:HORA V PA4A IMA GRESHKA,NEMOJE DA SE IZBIRA DIRECTORIA
-
- Обратна връзка:
Не пишеш на кирилица и на правилното място! Иначе ти дава така, защото това е ДЕМО пач за ДЕМО версията на ФИФА 08!vancha написа:HORA V PA4A IMA GRESHKA,NEMOJE DA SE IZBIRA DIRECTORIA
-
i tuk 6te popitam za creation master da mi kajete kade da go instalna 4e ne tragva i ako ima ne6to po osobenno kakvo e to ?!?!
Здр. Имам проблем! Нов съм тука и незнам защо на подписа (юзърбара) ми не се движи герба и не е толкова голям като на Galen (братчет ми) ?
-
- Обратна връзка:
Значи размерът на юзербара зависи от това какъв си го направил, когато си започнал да го правишdavboy написа:Здр. Имам проблем! Нов съм тука и незнам защо на подписа (юзърбара) ми не се движи герба и не е толкова голям като на Galen (братчет ми) ?
Иначе, за да се движи емблемата ти трябва да я анимираш.
Човек това цъм го направих анимирах я а, пък Galen ми каза че трябва да са размерите 350 на 30!vili4kata написа:Значи размерът на юзербара зависи от това какъв си го направил, когато си започнал да го правишdavboy написа:Здр. Имам проблем! Нов съм тука и незнам защо на подписа (юзърбара) ми не се движи герба и не е толкова голям като на Galen (братчет ми) ?
Иначе, за да се движи емблемата ти трябва да я анимираш.
-