ВЪПРОС
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ВЪПРОС
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БФЛ ПОЛУЧАВАТ ЛИ СЕ МНОГО БЪГОВЕ И КАКВИ СА ПО ВИД
АИДЕ ПРЯТНА РАБОТА ПО ПАТЧА И УСПЕХ
-
Re: ВЪПРОС
Какво те интересува какви са по вид,и да ти кажат ко ше разбереш.Според мен целта ти е да разбереш дата на пача!Айде остави ги на мира,колкото повече бесзсмислени теми пускате толкова ще се забави пача!
-
За това ли си тука регистрираш се само за да пускаш скапани теми дебаJUSTINN написа:ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БФЛ ПОЛУЧАВАТ ЛИ СЕ МНОГО БЪГОВЕ И КАКВИ СА ПО ВИД
ПРЕСТАНИИИИИИИИ СТИГА ВЕЧЕ БФЛ ТЕСТВАТ ПАЧА СИГУРНО ПРЕКАЛИХТЕ ВЕЧЕ СТИГА С ТЕЯ ШИБАНИ ТЕМИИ
Последно промяна от niki_19121 на 05 Яну 2008 22:18, променено общо 1 път.
niki_19121 написа:ПРЕСТАНИИИИИИИИ СТИГА ВЕЧЕ БФЛ ТЕСТВАТ ПАЧА СИГУРНО ПРЕКАЛИХТЕ ВЕЧЕ СТИГА С ТЕЯ ШИБАНИ ТЕМИИ
НЕ ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КАКВИ БЪГОВЕ ИМА ЯСНО ЛИ ТИ Е ПАТЧА ДА ИЗЛИЗА КОГАТО ГО НАПРАВЯТ И НЕ МИ ЗАПОВЯДВАИ ТАКА ЯСНО ЛИ ТИ Е ДЕЧКОmarto135 написа:Какво те интересува какви са по вид,и да ти кажат ко ше разбереш.Според мен целта ти е да разбереш дата на пача!Айде остави ги на мира,колкото повече бесзсмислени теми пускате толкова ще се забави пача!
-
Не ми викай дечко,ти на колко си,имаш ли 12 :D!
НА 17 СЪМ И НЕ МИ СЕ ДЪРВИ ТАКАmarto135 написа:Не ми викай дечко,ти на колко си,имаш ли 12 :D!
-
Ми и на 50 да си,защо пускаш глупави теми,ми гледай на ден пускате по 5 теми от сорта на ,,писна ми'' ,,кога...'' ,,защо'' и тъй нататак! Пак почваме да спамим тъй че аз спирам!
-
Миналата година пача излезе на 01-04. Тази година ще е по-късно
-
- BFL Team™
Има проблеми, не е да няма, но никой не стои с кръстени ръце. Темата отново стана 99% лайна, така че
-
- BFL Team™
За жалост. Но пък има тройно повече неща, а и фифата с всяка година става по-трудна за едитване.Bg_Fen написа:Миналата година пача излезе на 01-04. Тази година ще е по-късно