Мачовете от кръга
Левски - ЦСКА 2:0
Берое - Локомотив София - 3:3
Ботев - Локомотив Пловдив 0:3
Пирин Благоевград 5-0 Литекс
I-ви кръг
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: I-ви кръг
Берое - Локомотив София 3:3
За Берое:Жеков-2, Пекин
За Локо: Дафчев,Антунович,Атанасов
За Берое:Жеков-2, Пекин
За Локо: Дафчев,Антунович,Атанасов
-
- BFL Team™
Потвърждавам.
За пича мога да кажа само, че ако имаше по-добър отбор щеше да ме бие и да е сред най-добрите тук. Въпреки че изпуснах една дузпа и ме изравни в продължението, мога да кажа че мача беше напълно равностоен.
За пича мога да кажа само, че ако имаше по-добър отбор щеше да ме бие и да е сред най-добрите тук. Въпреки че изпуснах една дузпа и ме изравни в продължението, мога да кажа че мача беше напълно равностоен.
-
Пирин - Литекс 5-0
3 на Пиетробон
2 на Метушев
Добър мач. Много дълго време 0-0 след това получих 11 метров наказателен удар и от там се обърна мачът.
3 на Пиетробон
2 на Метушев
Добър мач. Много дълго време 0-0 след това получих 11 метров наказателен удар и от там се обърна мачът.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
потвърждавам_GAGATA_ написа:Пирин - Литекс 5-0
3 на Пиетробон
2 на Метушев
-
- BFL Team™
Левски - ЦСКА 2:0
Няма нищо по - сладко от победата над вечения съперник. Успях да стигна до нея доста трудно, но не незаслужено. Равностойно и истнско дерби, поздравявам противника, но той сгреши фатално като постоянно атакуваше аз издебнах момента, и първо Йово след това и Боримиров донесха победата на Левски. Чеситито на всички сини фенове!
Няма нищо по - сладко от победата над вечения съперник. Успях да стигна до нея доста трудно, но не незаслужено. Равностойно и истнско дерби, поздравявам противника, но той сгреши фатално като постоянно атакуваше аз издебнах момента, и първо Йово след това и Боримиров донесха победата на Левски. Чеситито на всички сини фенове!
-
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....