Нов турнир на Fifa 2008

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено
evelinho

Нов турнир на Fifa 2008

Мнение от evelinho »

Нов турнир на Fifa 2008 ---- НЕПОЗВОЛЕНА РЕКЛАМА!
BaLkI

Re: Нов турнир на Fifa 2008

Мнение от BaLkI »

Тва не е ли извън правилата...? :wasntme:
Jesus0fSuburbia

Мнение от Jesus0fSuburbia »

Абе да ви питам някой случайно да знае турнир без БФЛ? Защото въобще не ми харесват терените, много ме дразни просто, не че имам нещо против някой от екипа.
Silvera

Мнение от Silvera »

Не се рекламира тука за други пачове търси си сам
Jesus0fSuburbia

Мнение от Jesus0fSuburbia »

Чакай бе кога е ставало дума за реклама? И кога пък по дяволите е ставало въпрос за рекламиране на пачове? Ти човек добре ли си или аз нещо не те разбирам какво искаш да ми кажеш. Аз питам някой дали знае турнир без да е нужно да се инсталирва БФЛ, като трябва лично съобщение ще ми прати за да не си рекламира случайно сайта. То във всеки сайт като питам и ми казват "има google за тази работа", после в друг сайт "има google за тази работа" и т.н. По принцип като търся нещо рядко питам по сайтове.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Jesus0fSuburbia написа:Чакай бе кога е ставало дума за реклама? И кога пък по дяволите е ставало въпрос за рекламиране на пачове? Ти човек добре ли си или аз нещо не те разбирам какво искаш да ми кажеш. Аз питам някой дали знае турнир без да е нужно да се инсталирва БФЛ, като трябва лично съобщение ще ми прати за да не си рекламира случайно сайта. То във всеки сайт като питам и ми казват "има google за тази работа", после в друг сайт "има google за тази работа" и т.н. По принцип като търся нещо рядко питам по сайтове.
Не става дума никъде за рекламиране на пачове! Тоя evelinho ли е к'ъв е си пуска форума му и по този начин му прави реклама в този форум, което не е позволено! :X
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

LOCK на темата!
И бан за evelinho :hi:
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”