Да вярно е че винаги съдиите винаги са ни виновни ама не може 2 дуспи чисти да не даде съдията на 1-вия мач с Хамбургер даже аз си мисля че на три пъти имаше, но не съм много сигурен и според мен трябва да са от 55 най-слабите и най-силните до 75.А относно изгряващите звезди трябва да започват според мен от 70 и да достига до 77 най-много 80 но не повече защото ще бъде малко прекаленоNaycho_Naychev написа:Реалните скилове са 55-65. Просто страна, която не може да вкара отбор в европейските турнири, а се правим на велики- е няма такава наглост. Трябва да се види Българската реалност- футболистите са или някакви учители по физическо, или са изпаднали чужденци, чиято последна възможност за игра в "свестен" отбор е у нас. Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим. Е да както винаги съдията ни е виновен, топката е крива или нещо друго, но за момента в България футболистите не заслужават повече от това (макар че и това им е много)
Скиловете в БФЛ 08
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Re: Скиловете в БФЛ 08
Донякъде си прав и наистина ще бъде страхотно ако направите 2-те Б групиGalen написа:Според мен ЦСКА и Левски да бъдат с 3 звезди и половина .Литекс и Локо София с 3 а другите да бъдет с 2 и половина.А отборите от Б група с по 1 звезда.Ако направите Б източната и Б западната в различни лиги без да замествате други лиги просто ще бъдете върха.
А сега ще обясня защо тези отбори трябва да бъдат с такива звезди.ЦСКА беше на косъм да отстрани Тулуза а пък те са с 4 звезди затова според мене ЦСКА трябва да са с 3 и половина.Левски и те имаха много успехи миналите години но просто този сезон са леко в криза.Локо София,Литекс според мене трябва да са с 3 звезди дори може и с 4 защото Локо София игра добре срещу Рен и можеше да ги отстрани но за жалости им трябваше 1 гол който не можаха да го реализират.Литекс те също можеха да победят Хамбургер но просто нямаше кой да им завърши атаката а и Хамбургер и той е с 4 звезди.Просто всички български отбори играха срещу 4 звездни отбори и се представиха доста добре. А другите отбори мисля че заслужават да са с 2 звезди и половина защото може да падат от водещите ни отбори в първеството но все пак се борят да постигнат нещо и ги затрудняват. За Б група според мен също са много стойностни отбори които се борят за А група.И мисля че заслужават точно 1 звезда нито повече нито по-малко.
От този пост се ръководя от силите на отборите направени от EA.
БФЛ ако може да си дадат мнение за моя коментар
-
не съм съгласен че третия във Франция е посредствен френски тим А иначе е вярно не може се съдиите да виним за Литекс не са дали 5 дузпи аре да ги убием. Не се действа така. Един наистина класен отбор колкото и да му пречат съдиите ако е класен ще се справи . Вижте тва не важи за Майк Райли, понеже него се го слагат на мачове на които един от двата отбора траа да бие ама на всяка цена(справка: България - Швеция - Евро 2004, Албания - Холандия - тая година,Панатинайкос - Висла - миналогодишните квалификации за ШЛ, може би и левски - Шалке). Просто той свири само такива мачове, и във Премиър Лийг също не съм гледал мач който е свирил като хората(като се замисли човек нашия Антон Генов е по добър съдия ). Така че ако си класен отбор и съдията не е Майк Райли трябва да се справишNaycho_Naychev написа:Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим.
С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. Дано го докарате и на външен вид
Абе пич на тебе нещо май май ти припарва на главатаred_or_dead31 написа:С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. Дано го докарате и на външен вид
-
- Обратна връзка:
Абсолютно Аз си казах мнението Футболисти като Ней,Бардон,Том,Дафчев трябва да са към 77-78 скил останалите да са на 73-74-75... по слабите отбори вече като Черно Море имат Масена Моке който трябва да е на 74-5 скил.Може да ви стори стрянно но 3-тия във Франция не победи ЦСКА,Хамбургер с помощ от съдията победиха Литекс,а Локо биха Рен така че се замислете преди да гласувате!Междо 70 и 75 скил е нормалния български стандарт!maserati1992 написа:Абе пич на тебе нещо май май ти припарва на главатаred_or_dead31 написа:С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. Дано го докарате и на външен вид
Представям си другите години като направите В група сигурно е бъдат със скил 10 най-многоNaycho_Naychev написа:Владо не си съвсем прав. Бардон например е просто един застаряващ футболист, завършващ кариерата си подобаващо. Никога не е бил известен във Франция просто, защото си е играч средна класа. За мен максималният скил в пача трябва да бъде 68 на няколко играчи.
-
- BFL Team™
На един посредствен играч, имам предвид среден, скила трябва да е между 50 и 60 и най-вероятно така и ще нарпавим!!!
-
- BFL Team™
Ето и мойте мнение. То напълно съвпада с това на Naycho_Naychev, че сме страшно слабички. Не можете да вземете мачовете с Хамбургер, Рен и Тулуза за решаващи по простата причина, че ние играем с такива отбори по 2 мача на година...Я пусни ЦСКА, Левски, Литекс и Локото във Франция да видиш как тези отбори ще ни отупват като едно и две.Да, възможно е да се надскочим в един-два мача в годината и да излгеждаме равностойни, но нещата реално са на друго ниво . Според мен скиловете трябва да са от 55 до 70 МАХ. Защото един Бербатов е 86, как виждате Неи 80+??? Един Браян МакБрайд е 76!!! Един Жозе Фуртадо обаче който си е един посредствен футболист е 69... Просто скиловете на ЕА са БЕЗОБРАЗНО ОСРАНИ... Все пак каквото покаже анкетата
Искам да се замислите.То хубаво пристрастия и патриотизъм, но за мене ще е по-голям кеф като си купя някой нападател от Премиершип той да е като звезда за България със своя скил . Или като си купя един Очоа от Мексико да е супер вратар за моя отбор, а не да е по-слаб от Петко ''Рефлекса'' .
Искам да се замислите.То хубаво пристрастия и патриотизъм, но за мене ще е по-голям кеф като си купя някой нападател от Премиершип той да е като звезда за България със своя скил . Или като си купя един Очоа от Мексико да е супер вратар за моя отбор, а не да е по-слаб от Петко ''Рефлекса'' .
-
Отдавна чакам някой да се сети за Очоа. Това може би ще е най-добрия вратар в света след 5 години примерно.
Но неможе да ми кажеш, че 1 Неи въпреки че съм заклет левскар и 1 (са ше се измеете ма си е така) Хичо не са по добри примерно от Анелка и Дийн Аштън да кажеме . Лично мое мнение може и да бъркам.
Но неможе да ми кажеш, че 1 Неи въпреки че съм заклет левскар и 1 (са ше се измеете ма си е така) Хичо не са по добри примерно от Анелка и Дийн Аштън да кажеме . Лично мое мнение може и да бъркам.
-
- Обратна връзка:
Има логика но определено има футболисти които заслужават поне 74-5!Не можете да отречете класата на Том на Ней също така и потенцяла на Попето и Хичо!Те трябва да са на 69-70 минимум... според мен липства един комплексен отговор 65-75 в анкетата!Бас ловя че за този отговор ще гласуват най-много хора...наистина не сме кой знае колко силно първенство но съм на 100% сигурен че силните ни отбори ще са посредата на класирането в една Франция примерно 65-75 е най-обективно погледнато...
Реалните скилове несъмнено са 70-75 на добрите в ЦСКА,Левски,Литекс и Локо и на най-добрите 2-3 играча да са около 76,77
-
- BFL Team™
Хора чета и се смея на моменти. Има само няколко смислени поста. Кажете ми как може един наш футолист да има скил 75-80 както се пише някъде. Я вижте кои футболисти и от кои първенства имат такъв скил. Истината е че нашето първенство е под средното ниво за Европа и едни скилове от 55-65 за средняците и 65-70 за по-класните играчи си е напълно реален за мен. Отпадане от тампере, без отбор в УЕФА какво още трябва да стане за да разберем че не сме добри?
-
Преди година - две, като играхме четвъртфинал с/у Шалке, Литекс излязоха (не влязоха!)от групите на УЕФА, ЦСКА бил тогавашния клубен шампион насред Анфийлд и на два пъти Байер Л, сигурно щяхте да искате да им сложат скил 80 - 90?!?kyynadd написа:Хора чета и се смея на моменти. Има само няколко смислени поста. Кажете ми как може един наш футолист да има скил 75-80 както се пише някъде. Я вижте кои футболисти и от кои първенства имат такъв скил. Истината е че нашето първенство е под средното ниво за Европа и едни скилове от 55-65 за средняците и 65-70 за по-класните играчи си е напълно реален за мен. Отпадане от тампере, без отбор в УЕФА какво още трябва да стане за да разберем че не сме добри?
Извинявам се, но според мен е твърде ограничено да гледаме само едно или друго представяне на нашите отбори и оттам да си правим генерални изводи.
Но, уви, когато играем добре, сме най-великите на света, а когато има спад - пълни загубеняци. И най-добрите отбори са имали лоши моменти, и то не един... Стига с този песимизъм и самоунижение, защото има редица европейски първенства, които не са по-силни от нашето. Да не говорим за критиката във водещите първенства! Но явно е по-лесно да се хвърляш във водовъртежа на крайностите, отколкото да потърсиш трезва преценка на нещата.
Сори за дългия пост!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- BFL Team™
И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
-
Ае стига глупости ЦСКА по зле от Тулуза левскар сам ама айде са чист малшанс шот ако бяхте били щеше да се говори как за малко 1 провинцялно отборче ще отсртани векилия Цска 65-75 нищо повече няма да кажаkyynadd написа:И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
-
Срещу ЦСКА Тулуза играха като отбор от нашата Б група! Това, че имат 1-2 хубави мача срещу изпаднали във временна криза класни френски отбори не означава, че са много добри. С ЦСКА бяха на едно ниво.
Съгласен съм обаче, че скил от 80 е нереален. Най-добрите ни футболисти трябва да бъдат най-много 70-75.
Съгласен съм обаче, че скил от 80 е нереален. Най-добрите ни футболисти трябва да бъдат най-много 70-75.
България има природни богатства, България има народ несломим,
-
Според мен средните скилове са около 65-50(за по-слабите),а играчи като Неи,Том,И.Попов,Домовчийски,Дафчев треа да са с по 75+
-
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен за средняците между 60-70 за най добрите ни клубове 65-75... казах че това ограничеие от 5 точки което сте го сложили е прекалено малко замислете се!Не може да казвате че нашето първенство е по-слабо от чешкото примерно!dangerous_virus написа:Ае стига глупости ЦСКА по зле от Тулуза левскар сам ама айде са чист малшанс шот ако бяхте били щеше да се говори как за малко 1 провинцялно отборче ще отсртани векилия Цска 65-75 нищо повече няма да кажаkyynadd написа:И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
-