Скиловете в БФЛ 08

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.

Какви да са средните скилове на играчите от родното първенство?

35-40
2
2%
40-45
0
Няма гласували
45-50
1
1%
50-55
2
2%
55-60
8
10%
60-65
17
21%
65-70
18
22%
70-75
21
26%
75-80
7
9%
80-85
5
6%

Общо гласове: 81

maserati1992

Re: Скиловете в БФЛ 08

Мнение от maserati1992 »

Naycho_Naychev написа:Реалните скилове са 55-65. Просто страна, която не може да вкара отбор в европейските турнири, а се правим на велики- е няма такава наглост. Трябва да се види Българската реалност- футболистите са или някакви учители по физическо, или са изпаднали чужденци, чиято последна възможност за игра в "свестен" отбор е у нас. Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим. Е да както винаги съдията ни е виновен, топката е крива или нещо друго, но за момента в България футболистите не заслужават повече от това (макар че и това им е много)
Да вярно е че винаги съдиите винаги са ни виновни ама не може 2 дуспи чисти да не даде съдията на 1-вия мач с Хамбургер :| даже аз си мисля че на три пъти имаше, но не съм много сигурен и според мен трябва да са от 55 най-слабите и най-силните до 75.А относно изгряващите звезди трябва да започват според мен от 70 и да достига до 77 най-много 80 но не повече защото ще бъде малко прекалено ;)
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

Galen написа:Според мен ЦСКА и Левски да бъдат с 3 звезди и половина .Литекс и Локо София с 3 а другите да бъдет с 2 и половина.А отборите от Б група с по 1 звезда.Ако направите Б източната и Б западната в различни лиги без да замествате други лиги просто ще бъдете върха. ;)
А сега ще обясня защо тези отбори трябва да бъдат с такива звезди.ЦСКА беше на косъм да отстрани Тулуза а пък те са с 4 звезди затова според мене ЦСКА трябва да са с 3 и половина.Левски и те имаха много успехи миналите години но просто този сезон са леко в криза.Локо София,Литекс според мене трябва да са с 3 звезди дори може и с 4 защото Локо София игра добре срещу Рен и можеше да ги отстрани но за жалости им трябваше 1 гол който не можаха да го реализират.Литекс те също можеха да победят Хамбургер но просто нямаше кой да им завърши атаката а и Хамбургер и той е с 4 звезди.Просто всички български отбори играха срещу 4 звездни отбори и се представиха доста добре. :clap: А другите отбори мисля че заслужават да са с 2 звезди и половина защото може да падат от водещите ни отбори в първеството но все пак се борят да постигнат нещо и ги затрудняват. За Б група според мен също са много стойностни отбори които се борят за А група.И мисля че заслужават точно 1 звезда нито повече нито по-малко.
От този пост се ръководя от силите на отборите направени от EA. ;)
БФЛ ако може да си дадат мнение за моя коментар :)
Донякъде си прав и наистина ще бъде страхотно ако направите 2-те Б групи :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Naycho_Naychev написа:Правим се на големи, а не можем да бием посредствен Френски тим.
не съм съгласен че третия във Франция е посредствен френски тим ;) А иначе е вярно не може се съдиите да виним за Литекс не са дали 5 дузпи аре да ги убием. Не се действа така. Един наистина класен отбор колкото и да му пречат съдиите ако е класен ще се справи ;) . Вижте тва не важи за Майк Райли, понеже него се го слагат на мачове на които един от двата отбора траа да бие ама на всяка цена(справка: България - Швеция - Евро 2004, Албания - Холандия - тая година,Панатинайкос - Висла - миналогодишните квалификации за ШЛ, може би и левски - Шалке). Просто той свири само такива мачове, и във Премиър Лийг също не съм гледал мач който е свирил като хората(като се замисли човек нашия Антон Генов е по добър съдия :D ). Така че ако си класен отбор и съдията не е Майк Райли трябва да се справиш :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
red_or_dead31

Мнение от red_or_dead31 »

С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. ;) Дано го докарате и на външен вид :D
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

red_or_dead31 написа:С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. ;) Дано го докарате и на външен вид :D
Абе пич на тебе нещо май май ти припарва на главата :shake:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

maserati1992 написа:
red_or_dead31 написа:С риск да решите, че е нереално, смятам, че скиловете на Том трябва да са като тези на Роналдиньо. Макар, че съм фен на ЦСКА, а той е футболист на Литекс, съм сигурен, че още през зимната пауза Том ще премине в някой от европейските грандове и че това ще бъде най-големият футболист след Стоичков, играл някога в първенството ни. ;) Дано го докарате и на външен вид :D
Абе пич на тебе нещо май май ти припарва на главата :shake:
Абсолютно :D Аз си казах мнението Футболисти като Ней,Бардон,Том,Дафчев трябва да са към 77-78 скил останалите да са на 73-74-75... по слабите отбори вече като Черно Море имат Масена Моке който трябва да е на 74-5 скил.Може да ви стори стрянно но 3-тия във Франция не победи ЦСКА,Хамбургер с помощ от съдията победиха Литекс,а Локо биха Рен така че се замислете преди да гласувате!Междо 70 и 75 скил е нормалния български стандарт!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Naycho_Naychev написа:Владо не си съвсем прав. Бардон например е просто един застаряващ футболист, завършващ кариерата си подобаващо. Никога не е бил известен във Франция просто, защото си е играч средна класа. За мен максималният скил в пача трябва да бъде 68 на няколко играчи.
Представям си другите години като направите В група сигурно е бъдат със скил 10 най-много :D :rofl:
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

На един посредствен играч, имам предвид среден, скила трябва да е между 50 и 60 и най-вероятно така и ще нарпавим!!! :nerd:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Ето и мойте мнение. То напълно съвпада с това на Naycho_Naychev, че сме страшно слабички. Не можете да вземете мачовете с Хамбургер, Рен и Тулуза за решаващи по простата причина, че ние играем с такива отбори по 2 мача на година...Я пусни ЦСКА, Левски, Литекс и Локото във Франция да видиш как тези отбори ще ни отупват като едно и две.Да, възможно е да се надскочим в един-два мача в годината и да излгеждаме равностойни, но нещата реално са на друго ниво ;). Според мен скиловете трябва да са от 55 до 70 МАХ. Защото един Бербатов е 86, как виждате Неи 80+??? Един Браян МакБрайд е 76!!! Един Жозе Фуртадо обаче който си е един посредствен футболист е 69... Просто скиловете на ЕА са БЕЗОБРАЗНО ОСРАНИ... Все пак каквото покаже анкетата ;)

Искам да се замислите.То хубаво пристрастия и патриотизъм, но за мене ще е по-голям кеф като си купя някой нападател от Премиершип той да е като звезда за България със своя скил ;). Или като си купя един Очоа от Мексико да е супер вратар за моя отбор, а не да е по-слаб от Петко ''Рефлекса'' ;).
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

Отдавна чакам някой да се сети за Очоа. Това може би ще е най-добрия вратар в света след 5 години примерно.
Но неможе да ми кажеш, че 1 Неи въпреки че съм заклет левскар и 1 (са ше се измеете ма си е така) Хичо не са по добри примерно от Анелка и Дийн Аштън да кажеме . Лично мое мнение може и да бъркам.
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Има логика но определено има футболисти които заслужават поне 74-5!Не можете да отречете класата на Том на Ней също така и потенцяла на Попето и Хичо!Те трябва да са на 69-70 минимум... според мен липства един комплексен отговор 65-75 в анкетата!Бас ловя че за този отговор ще гласуват най-много хора...наистина не сме кой знае колко силно първенство но съм на 100% сигурен че силните ни отбори ще са посредата на класирането в една Франция примерно ;) 65-75 е най-обективно погледнато...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Реалните скилове несъмнено са 70-75 на добрите в ЦСКА,Левски,Литекс и Локо и на най-добрите 2-3 играча да са около 76,77 ;)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Хора чета и се смея на моменти. Има само няколко смислени поста. Кажете ми как може един наш футолист да има скил 75-80 както се пише някъде. Я вижте кои футболисти и от кои първенства имат такъв скил. Истината е че нашето първенство е под средното ниво за Европа и едни скилове от 55-65 за средняците и 65-70 за по-класните играчи си е напълно реален за мен. Отпадане от тампере, без отбор в УЕФА какво още трябва да стане за да разберем че не сме добри?
peterx

Мнение от peterx »

kyynadd написа:Хора чета и се смея на моменти. Има само няколко смислени поста. Кажете ми как може един наш футолист да има скил 75-80 както се пише някъде. Я вижте кои футболисти и от кои първенства имат такъв скил. Истината е че нашето първенство е под средното ниво за Европа и едни скилове от 55-65 за средняците и 65-70 за по-класните играчи си е напълно реален за мен. Отпадане от тампере, без отбор в УЕФА какво още трябва да стане за да разберем че не сме добри?
Преди година - две, като играхме четвъртфинал с/у Шалке, Литекс излязоха (не влязоха!)от групите на УЕФА, ЦСКА бил тогавашния клубен шампион насред Анфийлд и на два пъти Байер Л, сигурно щяхте да искате да им сложат скил 80 - 90?!?
Извинявам се, но според мен е твърде ограничено да гледаме само едно или друго представяне на нашите отбори и оттам да си правим генерални изводи.
Но, уви, когато играем добре, сме най-великите на света, а когато има спад - пълни загубеняци. И най-добрите отбори са имали лоши моменти, и то не един... Стига с този песимизъм и самоунижение, защото има редица европейски първенства, които не са по-силни от нашето. Да не говорим за критиката във водещите първенства! Но явно е по-лесно да се хвърляш във водовъртежа на крайностите, отколкото да потърсиш трезва преценка на нещата.
Сори за дългия пост! :nerd:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

kyynadd написа:И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
Ае стига глупости ЦСКА по зле от Тулуза левскар сам ама айде са чист малшанс шот ако бяхте били щеше да се говори как за малко 1 провинцялно отборче ще отсртани векилия Цска 65-75 нищо повече няма да кажа
peterx

Мнение от peterx »

Срещу ЦСКА Тулуза играха като отбор от нашата Б група! Това, че имат 1-2 хубави мача срещу изпаднали във временна криза класни френски отбори не означава, че са много добри. С ЦСКА бяха на едно ниво.
Съгласен съм обаче, че скил от 80 е нереален. Най-добрите ни футболисти трябва да бъдат най-много 70-75.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
angelfish

Мнение от angelfish »

Според мен средните скилове са около 65-50(за по-слабите),а играчи като Неи,Том,И.Попов,Домовчийски,Дафчев треа да са с по 75+
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

dangerous_virus написа:
kyynadd написа:И какво искаш да ми кажеш? Че не мога да съдя от тези три мача. Ами аз мога да ти кажа че тези три мача даже надскочихме себе си. Тулуза са с по-класни играчи от ЦСКА, за Хамбургер да не говорим, въпреки че първия мач Литекс ги смазаха, а Рен са едни от най-добрите във Франция и Локо Сф ги победиха в Рен. Просто тези мачове надскочихме себе си. Както каза очко, ако ни сложат в техните първенства знаете ли къде ще сме? Един скил около 75-80 е смешен.
Ае стига глупости ЦСКА по зле от Тулуза левскар сам ама айде са чист малшанс шот ако бяхте били щеше да се говори как за малко 1 провинцялно отборче ще отсртани векилия Цска 65-75 нищо повече няма да кажа
Абсолютно съм съгласен за средняците между 60-70 за най добрите ни клубове 65-75... казах че това ограничеие от 5 точки което сте го сложили е прекалено малко замислете се!Не може да казвате че нашето първенство е по-слабо от чешкото примерно!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
NaFteX

Мнение от NaFteX »

За А група от 60 до 75 за Б от 55до 65 мисля че е най добре
Изображение
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”