Левски София няма да ги има във Фифа 08

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Gosh0

Re: Левски София няма да ги има във Фифа 08

Мнение от Gosh0 »

абе квото и да говорим Левски тоя сезон е в криза,цска взеха 20 маймуни ама то не стаа така работата ;) от началото на сезона нямат 1 свестен мач :wasntme: както се казва не става само с ядене трябва и акъл ;) и да не направите пак домофона с нереален скил :nerd:
НиКи

Мнение от НиКи »

ето го и компетентното гошенце(който в никакъв случай не е расист) :giggle: :giggle: А за тва че нямаме свестен мач...кво да ти кажа...мнение на левскар. Играем мачовете на нормално ниво, по добро от миналата година но за да това се подобри и да сме един от най добрите отбори на балканите(редом с панатинайкос и т.н.) трябва време за да новите се сработат ;) Иначе за тва че сме зимали "маймуни" вие такава "маймуна" като Неи никога не сте виждали в състава си, пък няма и да видите скоро. А и не знам кога вашето о(т)борче ще направи равен с Тулуза насред франция не ми се вярва(те с тампере и локо мездра не можаха да се справят, пък да не говорим за тулуза :giggle: :giggle: ). Така че когато Армията се напълни и Тулуза стане поредната жертва на убиецът на гиганти вие ще пиете една студена вода ;) . Така че не ми излизай с тва че Тулуза са били слаби и т.н. В крайна сметка слаб отбор няма да победи Марсилия като гост. В никакъв случай не казвам, че 100 процента продължаваме. Ще ни е много трудно, дори вероятно по трудно от мача във франция, така че при отпадане няма да правим трагедия защото знаем класата на Тулуза (която е много по голяма от тая на тампере), но в никакъв случай няма да се дадем без бой. И се надяваме ние феновете на отбора да напълним стадиона(със сигурност и аз ще бъда там :) ) и да помогнем на отбора колкото можем да стигне до заветната цел-влизане в групите на УЕФА за втори път. Все пак трябва много да внимаваме защото те са Тулуза......

..А НИЕ СМЕ ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА! :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:

Извинявам се пиша оффтопик. Моля да не ми триете мнението. Благодаря предварително.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Kivito

Мнение от Kivito »

Спрете се с това Левски-ЦСКА.Не му е тук мястото!А иначе истината е,че и всички български отбора тази година са мнооого слаби-най-неприятно съм изненадан от Левски(...),ЦСКА играе добре в защита,но в нападение е жива трагедия-никаква идея.И не съм съгласен със закупуването на толкова много прехвалени псевдозвезди,има много по-талантливи български момчета,чийто талант се опропастява заради подобна трансферна политика.За мен в момента най-атрактивният наш отбор е Литекс.Те са за мен единственият български отбор,който закупува наистина класни чужденци.Просто имат страхотен състав с голямо бъдеще.Трябва да бъдат по-постоянни,а не да правят силни двубои срещу грандовете,а слаби мачове с нелепи грешки,довеждащи до поражение.Трябва им малко опит и ще станат и те шампиони.Между другото,отплесвам се доста от темата,смятам,че Том трябва да бъде единственият чужденец,който да играе в националния отбор,изпълнявайки ролята на така необходимия ни плеймекър.Малко по-обемисто се сформира лирическото ми отклонение...
НиКи

Мнение от НиКи »

ами няма да коментирам мнението ти не съм съгласен с някои части но всеки си има право на собствено мнение. Аз спирам дотук с дискусията на БГ клубовете.
Изображение

Изображение
peterx

Мнение от peterx »

Съгласен съм, че Левски са отчайвящо слаби :(
Мисля, че и ЦСКА не се представят много добре, но дано го (я) вкарат на тезе гадни французи. След 2 седмици ще съм цесекар за час и половина. България над всичко!!!
Литекс наистина са най-класният отбор в момента, но са много непостоянни. А Том за мен сега е в по-добра форма и от Роналдиньо :)
Но май трябва да я махнете тая тема, щото Левски ще ги има във Фифа 08, а дори и да ги няма - за какмо са БФЛ Теам? ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

нека цитирам 1 пост за състоянието на футбола в страната ни ;) :hi:
Играят си хората ние си драпаме ташаците и цяла година се тупаме в гърдите колко сме велики, а сме толкова посредствени, че целият свят го знае без нас Клубен стадион има ли в България отговарящ на всички изисквания ? Не ! За кво говорим тогава
става въпрос за представителите на Гърция в Купата на УЕФА
НиКи

Мнение от НиКи »

Ще ви кажа само че играч отбор не прави. Том наистина е много, ама много класен играч и е цяло чудо че още е в БГ но има слухове че ще бъде трансфериран в HSV, което му го пожелавам за да продължи да се развива с пълна сила, и един ден, кой знае, можем да го гледаме с фланелката на Бразилия срещу Аржентина и т.н. Но пак казвам играч отбор не прави. Аз във Литекс втори класен играч след Том не знам. Пред Ивелин Попов също има бъдеще, но трябва да си промени характера. Но пак играч(или два) отбор не прави(ят). Бето се видя че няма особени голови умения, Бибишков също е много непостоянен(прави един хубав мач на 10), вече не се дава шанс на Петър Златинов, което е голяма грешка, а за сметка на него се пускат Манолев или Дуду. А пък Пламен Николов още е твърде неопитен за да му се гласува доверие(играе добре, но прави недопустими грешки, като тази срещу купата, когато изпусна Джаейоба). А останалите играчи на Литекс са добри, но не бих казал класни. Затова Литекс много трудно скоро ще повтори изненадата от 97/98 и 98/99.

Това е моето мнение на тази тема но пак казвам нека спрем че усрахме темата.
Изображение

Изображение
peterx

Мнение от peterx »

Gosh0 написа:нека цитирам 1 пост за състоянието на футбола в страната ни ;) :hi:
Играят си хората ние си драпаме ташаците и цяла година се тупаме в гърдите колко сме велики, а сме толкова посредствени, че целият свят го знае без нас Клубен стадион има ли в България отговарящ на всички изисквания ? Не ! За кво говорим тогава
става въпрос за представителите на Гърция в Купата на УЕФА
Чакайте да видите новия супер стадион във Варна!

http://topsport.ibox.bg/news/id_664224427
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
invertioN

Мнение от invertioN »

ко стана бе прасе май ги има
НиКи

Мнение от НиКи »

опаа кво се оказа бе :giggle: :giggle:
Изображение

Изображение
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

ЛЕВСКИ ги има в Rest Of World са ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

как са направени(смисъл как е датабазата) ?
Изображение

Изображение
fan_man

Мнение от fan_man »

НиКи написа:ето го и компетентното гошенце(който в никакъв случай не е расист) :giggle: :giggle: А за тва че нямаме свестен мач...кво да ти кажа...мнение на левскар. Играем мачовете на нормално ниво, по добро от миналата година но за да това се подобри и да сме един от най добрите отбори на балканите(редом с панатинайкос и т.н.) трябва време за да новите се сработат ;) Иначе за тва че сме зимали "маймуни" вие такава "маймуна" като Неи никога не сте виждали в състава си, пък няма и да видите скоро. А и не знам кога вашето о(т)борче ще направи равен с Тулуза насред франция не ми се вярва(те с тампере и локо мездра не можаха да се справят, пък да не говорим за тулуза :giggle: :giggle: ). Така че когато Армията се напълни и Тулуза стане поредната жертва на убиецът на гиганти вие ще пиете една студена вода ;) . Така че не ми излизай с тва че Тулуза са били слаби и т.н. В крайна сметка слаб отбор няма да победи Марсилия като гост. В никакъв случай не казвам, че 100 процента продължаваме. Ще ни е много трудно, дори вероятно по трудно от мача във франция, така че при отпадане няма да правим трагедия защото знаем класата на Тулуза (която е много по голяма от тая на тампере), но в никакъв случай няма да се дадем без бой. И се надяваме ние феновете на отбора да напълним стадиона(със сигурност и аз ще бъда там :) ) и да помогнем на отбора колкото можем да стигне до заветната цел-влизане в групите на УЕФА за втори път. Все пак трябва много да внимаваме защото те са Тулуза......

..А НИЕ СМЕ ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА! :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:

Извинявам се пиша оффтопик. Моля да не ми триете мнението. Благодаря предварително.
Nqma6 si predstava kolko sam saglasen s tebe
ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ!
Кламера
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

ХА ХА ХААА АБЕ КЪДЕ СА ЛЕВСКИИ БЕЕЕЕ ??????? :thinking: НЕЩО МАЙ ГИ НЯМА :giggle:
Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Последно има ли Левски или не?Тъкмо некой каже,че ги има,и друг отговори-не няма ги!!!Кажете накрая,че съвсем се обърках :envy:
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

НЯМА ГИ !!!!
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Благо каза че ги има въпреки че след отпадането от тампере не бих се учудил ако ги няма....
Изображение

Изображение
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Ами за съжаление ги няма :| :| :|
ancho

Мнение от ancho »

НиКи написа:Благо каза че ги има въпреки че след отпадането от тампере не бих се учудил ако ги няма....
Ей мамка му стара простотията няма край!НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ БЕ ДЕБА МАЙКА МУ СТАРА?Почти във всеки твой пост има нещо против ЛЕВСКИ...А после нас ни карат да си махаме аватарите против ц(*ка...
Galen

Мнение от Galen »

ancho написа:
НиКи написа:Благо каза че ги има въпреки че след отпадането от тампере не бих се учудил ако ги няма....
Ей мамка му стара простотията няма край!НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ БЕ ДЕБА МАЙКА МУ СТАРА?Почти във всеки твой пост има нещо против ЛЕВСКИ...А после нас ни карат да си махаме аватарите против ц(*ка...
Ко му викаш ве много по културен е от тебе.За разлика от тебе той няма обиден подпис и аватар.Аз просто не съм видял мнение което е свързано с БГ футбола ако някой не го накара да го напише. ;) И виж как пишеш ЦСКА да си видях някой от този форум да пише Левски както ти пишеш ЦСКА?
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”