става въпрос за представителите на Гърция в Купата на УЕФАИграят си хората ние си драпаме ташаците и цяла година се тупаме в гърдите колко сме велики, а сме толкова посредствени, че целият свят го знае без нас Клубен стадион има ли в България отговарящ на всички изисквания ? Не ! За кво говорим тогава
Чакайте да видите новия супер стадион във Варна!Gosh0 написа:нека цитирам 1 пост за състоянието на футбола в страната ни![]()
става въпрос за представителите на Гърция в Купата на УЕФАИграят си хората ние си драпаме ташаците и цяла година се тупаме в гърдите колко сме велики, а сме толкова посредствени, че целият свят го знае без нас Клубен стадион има ли в България отговарящ на всички изисквания ? Не ! За кво говорим тогава
Nqma6 si predstava kolko sam saglasen s tebeНиКи написа:ето го и компетентното гошенце(който в никакъв случай не е расист)![]()
А за тва че нямаме свестен мач...кво да ти кажа...мнение на левскар. Играем мачовете на нормално ниво, по добро от миналата година но за да това се подобри и да сме един от най добрите отбори на балканите(редом с панатинайкос и т.н.) трябва време за да новите се сработат
Иначе за тва че сме зимали "маймуни" вие такава "маймуна" като Неи никога не сте виждали в състава си, пък няма и да видите скоро. А и не знам кога вашето о(т)борче ще направи равен с Тулуза насред франция не ми се вярва(те с тампере и локо мездра не можаха да се справят, пък да не говорим за тулуза
![]()
). Така че когато Армията се напълни и Тулуза стане поредната жертва на убиецът на гиганти вие ще пиете една студена вода
. Така че не ми излизай с тва че Тулуза са били слаби и т.н. В крайна сметка слаб отбор няма да победи Марсилия като гост. В никакъв случай не казвам, че 100 процента продължаваме. Ще ни е много трудно, дори вероятно по трудно от мача във франция, така че при отпадане няма да правим трагедия защото знаем класата на Тулуза (която е много по голяма от тая на тампере), но в никакъв случай няма да се дадем без бой. И се надяваме ние феновете на отбора да напълним стадиона(със сигурност и аз ще бъда там
) и да помогнем на отбора колкото можем да стигне до заветната цел-влизане в групите на УЕФА за втори път. Все пак трябва много да внимаваме защото те са Тулуза......
..А НИЕ СМЕ ЦСКА! ЦСКА! ЦСКА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се пиша оффтопик. Моля да не ми триете мнението. Благодаря предварително.
Ей мамка му стара простотията няма край!НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ БЕ ДЕБА МАЙКА МУ СТАРА?Почти във всеки твой пост има нещо против ЛЕВСКИ...А после нас ни карат да си махаме аватарите против ц(*ка...НиКи написа:Благо каза че ги има въпреки че след отпадането от тампере не бих се учудил ако ги няма....
Ко му викаш ве много по културен е от тебе.За разлика от тебе той няма обиден подпис и аватар.Аз просто не съм видял мнение което е свързано с БГ футбола ако някой не го накара да го напише.ancho написа:Ей мамка му стара простотията няма край!НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ БЕ ДЕБА МАЙКА МУ СТАРА?Почти във всеки твой пост има нещо против ЛЕВСКИ...А после нас ни карат да си махаме аватарите против ц(*ка...НиКи написа:Благо каза че ги има въпреки че след отпадането от тампере не бих се учудил ако ги няма....