Николай Найденов написа:Според мен скиловете не трябва да са поотборни. Не е заслужени всички в ЦСКА примерно да са от 60 до 70, а всички в Литекс да са 50-60. Трябва да са диференцирани. Всеки футболист-според играта си, а не според отбора
Ако трябва да говорим за индивидуалности в ЦСКА поне за мене Велизар,Тунчев,Ней, и от части Удоджи,Маркиньо и Данчо трябва да са на не по малко от 68 скил!Особено Велизар Тунчев и Ней те са на поне 73-4... като индивидуални единици футболистите са силни но като отбор не... за тфа трябва да се намери баланс!Не съм много съгласен с теб въпреки че има резон в думите ти.Не може момчетата от школата които взехме да са на 62 скил примерно те определено са за под 60
Съгласен съм, че отборът на ЦСКА все още не е сработен. Затова предлагам, ако има някаква възможност, да се моделира показателят Chemistry (сработеност) на отборите. Просто не е реално Левски, които играят заедно 3-4 години да са с еднакъв показателс ЦСКА, където повече от половината фетболисти са нови и са играли заедно едва няколко месеца. Все пак не знам дали този показател може да се променя. БФЛ Теам ще кажат.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Не зависимо колко са години това не значи че трябва малък скил да им сложите.Примерно един Меси 21 годишен до преди една година е играл за младежите а има такъв скил.И точно един Мишо Александров и един Телкийски няма голяма разлика
vili4kata написа:Значи, чак сега се осъзнах. Според мен играчите трябва да са със скил 70-75 (75 - най-добрите).
Да бе 85-95 не щете ли
Мислете малко по-реално
Абсолютно реално е за мене... 65-75 като повечето са на 71-2-3 само най-силните на 75!!!Вие ни искарвате някви супер слабаци!!!Вие мислете реално че заради съдиите заради тъпия късмет в 96-та мин и заради самочувствието и късмета заради всичко това нямаме отбор в евротурнирите!!!Вие искарахте че сме бахти слабаците... верно не сме кой знае кфо ама 71-2-3 най-силните отбори си заслужават!
абе слаби сме си тва че чат пат праиме по 2-3 добри мача не значи че примерно ако ни пуснат в първенството на Франция ще са добре ..... реалните скилове за всички отбори от А група са между 50 и 65
абе сериозно що толко принизявате нивото ни....аз съм абсолютно съгласен с Владо и никой не може да ме убеди в противното...иначе нека националния се направи 1:1 към с Албания ако не и по слаб....
Според мен Левски Литекс и ЦСКА трябва да са с скил около 70
Отборите след тях до 8мия в класирането за миналия шампионат да са около 60-65
След 8 да са с по 55-60
А отборите от Б група да са с най малък скил 30 най голям 50
Нека не си вдигаме класата на първенството и футбола ни сами
PS: Пример: Гледайте мача и ще видите че тва са що годе реални скилове поне за мен
Има някои пичове които са супер негативно настроени към българския футбол.Нз защо ни сравняват със първенства като лихтенщайн и тем подобни.И аз съм на мнението на Владо
НиКи написа:абе сериозно що толко принизявате нивото ни....аз съм абсолютно съгласен с Владо и никой не може да ме убеди в противното...иначе нека националния се направи 1:1 към с Албания ако не и по слаб....
Абе чак са се сетих за най пресния пример!Вижте един Томашич Лусио Вагнер Тунчев също така Йовов на 74 скил!!!Телкийски на 70 сичките са около 70-така направени са от ЕА!
vili4kata написа:Значи, чак сега се осъзнах. Според мен играчите трябва да са със скил 70-75 (75 - най-добрите).
Да бе 85-95 не щете ли
Мислете малко по-реално
Абсолютно реално е за мене... 65-75 като повечето са на 71-2-3 само най-силните на 75!!!Вие ни искарвате някви супер слабаци!!!Вие мислете реално че заради съдиите заради тъпия късмет в 96-та мин и заради самочувствието и късмета заради всичко това нямаме отбор в евротурнирите!!!Вие искарахте че сме бахти слабаците... верно не сме кой знае кфо ама 71-2-3 най-силните отбори си заслужават!
Владо ти футбол не гледаш ли бе пич !!! Я виж ко праиме с Албания !!! Как скил 75 , той Гигс е толкова - за нас за А група най-добрите играчи , който са 4-5 със скил около 70 , всички други между 50 и 65 !!! А за Б от 40 до 55 !!! Ако има и В - от 30 до 45 !!!
Николай Найденов написа:
Да бе 85-95 не щете ли
Мислете малко по-реално
Владо ти футбол не гледаш ли бе пич !!! Я виж ко праиме с Албания !!! Как скил 75 , той Гигс е толкова - за нас за А група най-добрите играчи , който са 4-5 със скил около 70 , всички други между 50 и 65 !!! А за Б от 40 до 55 !!! Ако има и В - от 30 до 45 !!!
Абе ти по националния отбор ли съдиш!?Че в него играят и Бербатов и Мартин тфа значи ли че и тяхния скил трябва да е под 70!?Ти май не гледаш футбол... Казах си мнението защо смятам така подкрепих го с ФАКТИ нямам кфо повече да добавя... дори ЕА дет не разбират са направили Йовов и Телкийски на 74 и 70 скил!!!Един Мариан Христов е на 71 дето въобще не пипа топка...
Според мен е най-удачно да се говори със граница на минимален скил и максимален т.е. примерно от 55 до ~ 75. Като всички се нареждат от А група в тоя интервал.
ochko написа:Според мен е най-удачно да се говори със граница на минимален скил и максимален т.е. примерно от 55 до ~ 75. Като всички се нареждат от А група в тоя интервал.
Точно така.... за тфа казах че тези граници от 5 точки които сте дали в анкетата са прекалено малки... ама то като гледам има 3 отгова с най-много гласоме... това трябва да са скловете според мен