След като отне около 7 месеца от времето ми и накрая реших да го унищожа, днес, навръх рождения си ден БОП Тийм е на път да се възстанови . Ventzi1912 и marinho_12godinki са дали своето съгласие да правят пач за БОП Тийм, който ще е към противниковата на F-G дивизия за турнири - BG-FIFA . БОП Тийм ще се концентрират върху даването на срокове и краденето от турски отбори . Ако приемем, че най-накрая Венци е разбрал, че във FIFA 08 има здати, (в предните имаше също, турчин скапан) значи имат шанс да направят пач само с Левски и цска без екипи, лица, миниекипи и какво и да било друго . Вчера, индивид със скайп име "cataluneca" ми писа по скайп да съм го учел на лица . Не, благодаря . Бих учил само няколко човека на това, защото не на всеки му понася да може нещо без да се изтъква . Интересното е, че БОП Тийм се възстановява под крилото на човека, който беше прецакан от тях и Shootera, след като беше сменена паролата на хоста " fifa-bulgaria " . Пожелавам им късмет ( нямат умения, може с късмет да стане оО ) и им пожелавам да го духат под вода
Ето 'поканата' ми :
[11:15:42 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ae bate
[11:15:45 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: da varnem BTP

PLz
[11:15:50 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: diego ventzi iskat
[11:15:52 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: nie sa6to she vi pomagame
[11:15:58 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ako trqbva ot ekipa na na6iq forum
http://www.bg-fifa.net
[11:16:02 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she saberem pari da vi kupim host
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she naviem i mancho_united
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:

[11:16:09 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: AE PLZ
[11:16:10 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:
В БОП-2 ЩЕ ПЛАЩАТ ПО ЛЕВЧЕ НА ПАЧ . НАТАМ НАРОДЕЕЕ