БФЛ желики сте
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
БФЛ желики сте
моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
Re: БФЛ желики сте
даноbob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
-
Научи се да пишеш и може да ти кажат. Поредната напълно(ама напълно) безмислена тема.bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
остави писането дано наистина е тази седмица шото pcworld излезна и пача чак другите месеци ще излезе иначе_GAGATA_ написа:Научи се да пишеш и може да ти кажат. Поредната напълно(ама напълно) безмислена тема.bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
-
Колко повече зор им давате толкова повече време ше чакате... просто няма да ви кажат кога ще излезе. Когато излезе тогава.
ама деян аве пич знам че е така ама някои хора не могат да чакат а и бфл че няма да кажат така е но поне наистина да кажат 1 2 седмици ли ще е или когаMrDeqn написа:Колко повече зор им давате толкова повече време ше чакате... просто няма да ви кажат кога ще излезе. Когато излезе тогава.
-
Хубаво казват ви 1-2 седмици. В края 2рата седмица илиза проблем не пускат патча и в форума ще стане хаус. Ще има псувни и секви глупости... Затова просто няма смисъл.
bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
Като им кажеш че са "желики" не се надявай да ти кажат точна дата.А който иска дата аз ще кажа че в края на февруари ще излезе ето ви дата ако излезе по рано ще го приемем като подарък дано ся да престанат тъпите въпроси относно датата на излизане
че тва и аз го знам бре кьци ама дано да не е до февруари а тази седмица беAsgrBoy написа:bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
Като им кажеш че са "желики" не се надявай да ти кажат точна дата.А който иска дата аз ще кажа че в края на февруари ще излезе ето ви дата ако излезе по рано ще го приемем като подарък дано ся да престанат тъпите въпроси относно датата на излизане
Ам какво имате предвид под тази седмица ? Защото днес нали е неделя и като кажете тази седмица имате предвид дне да излезе или до края на следващата
ем нз иска ми се да излезне до тази седмица а то може и март да излезе февруариdrumfen написа:Ам какво имате предвид под тази седмица ? Защото днес нали е неделя и като кажете тази седмица имате предвид дне да излезе или до края на следващата
че тва и аз го знам бре кьци ама дано да не е до февруари а тази седмица бе [/quote]
Ми като го знаеш не пиши ами си се надявай да е тази седмица
Ми като го знаеш не пиши ами си се надявай да е тази седмица
-
- Обратна връзка:
Аре стига сте спамили и сте пускали излишни теми. Не разбрахте ли, че няма да Ви кажат дата никога. Колкото и теми да пуснете, колкото и да им давате зор няма да Ви дадат дата. Изчакайте още един месец НАЙ-МНОГО и пачът ще излезе. Просто няма смисъл да се изнервят допълнително. Дано някои хора си вземат поука от поста ми.
П.П. Оправи си заглавието на темата В=W
П.П. Оправи си заглавието на темата В=W