БФЛ желики сте

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено
bob4o34

БФЛ желики сте

Мнение от bob4o34 »

моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
niki_19121

Re: БФЛ желики сте

Мнение от niki_19121 »

bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
дано :)
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

bob4o34 написа:моля Ви БФЛ кайете ми тази седмица ли излиза пат4а с увайение Боби ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ!!!
Научи се да пишеш и може да ти кажат. Поредната напълно(ама напълно) безмислена тема.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

_GAGATA_ написа:
Научи се да пишеш и може да ти кажат. Поредната напълно(ама напълно) безмислена тема.
остави писането ;) дано наистина е тази седмица шото pcworld излезна и пача чак другите месеци ще излезе иначе :shake: :shake: :shake:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Колко повече зор им давате толкова повече време ше чакате... просто няма да ви кажат кога ще излезе. Когато излезе тогава. ;)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

MrDeqn написа:Колко повече зор им давате толкова повече време ше чакате... просто няма да ви кажат кога ще излезе. Когато излезе тогава. ;)
ама деян аве пич знам че е така ама някои хора не могат да чакат а и бфл че няма да кажат така е но поне наистина да кажат 1 2 седмици ли ще е или кога ;)
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Хубаво казват ви 1-2 седмици. В края 2рата седмица илиза проблем не пускат патча и в форума ще стане хаус. Ще има псувни и секви глупости... Затова просто няма смисъл.
AsgrBoy

Мнение от AsgrBoy »

Като им кажеш че са "желики" не се надявай да ти кажат точна дата.А който иска дата аз ще кажа че в края на февруари ще излезе :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ето ви дата ако излезе по рано ще го приемем като подарък 8) дано ся да престанат тъпите въпроси относно датата на излизане ;)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

AsgrBoy написа:

Като им кажеш че са "желики" не се надявай да ти кажат точна дата.А който иска дата аз ще кажа че в края на февруари ще излезе :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ето ви дата ако излезе по рано ще го приемем като подарък 8) дано ся да престанат тъпите въпроси относно датата на излизане ;)
че тва и аз го знам бре кьци :rofl: :rofl: :rofl: ама дано да не е до февруари а тази седмица бе :giggle:
drumfen

Мнение от drumfen »

Ам какво имате предвид под тази седмица ? Защото днес нали е неделя и като кажете тази седмица имате предвид дне да излезе или до края на следващата :^)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

drumfen написа:Ам какво имате предвид под тази седмица ? Защото днес нали е неделя и като кажете тази седмица имате предвид дне да излезе или до края на следващата :^)
ем нз иска ми се да излезне до тази седмица а то може и март да излезе февруари ;(
AsgrBoy

Мнение от AsgrBoy »

че тва и аз го знам бре кьци :rofl: :rofl: :rofl: ама дано да не е до февруари а тази седмица бе :giggle:[/quote]

Ми като го знаеш не пиши ами си се надявай да е тази седмица ;)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Аре стига сте спамили и сте пускали излишни теми. Не разбрахте ли, че няма да Ви кажат дата никога. Колкото и теми да пуснете, колкото и да им давате зор няма да Ви дадат дата. Изчакайте още един месец НАЙ-МНОГО и пачът ще излезе. ;) Просто няма смисъл да се изнервят допълнително. Дано някои хора си вземат поука от поста ми.
П.П. Оправи си заглавието на темата В=W
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”